../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif אוקיי מהר כי עוד 10 דקות יש לי שיעור פרטי במתמ'... נסעתי לת"א עם עדי ברכבת, עשיתי שיעורים בכימיה תוך כדי... הגענו לת"א, הלכנו לקולנוע ואז בדרך לארומה פתאום ראינו את שיר, אז הלכנו שלושתנו לקנות סנדוויץ' בארומה כי גוועתי ברעב, ואז בדרך להתיישב בקולנוע להתנחלות ראינו את מורן ואח שלה, ואז הלכנו להתנחל שם ועדי ומורן הלכו לקנות אוכל, מורן ואח שלה חזרו אחרי חצי שעה ועדי אחרי 10 דקות, ישבנו אכלנו היה פנאן וגם רינה הצטרפה... הלכנו לקנות לשיר דיסק של סינרגיה, ואז הסתובבתי בדיסקים ודיברתי עם דאפ בטלפון והפוחזת אמרה לי שהיא לא באה ואז שניה אח"כ באה מחבקת אותי חיחיחח מואה, מורן ושיר נעלמו פתאום ואז הלכנו מי שנשאר לפגוש את נדיה ואז לקנות לי גלידה טעימה וסודה וקנינו ואת הסודה נתתי לעדי כי לא היה בא לי בסוף, ועלינו לגג אבל היה קר, אז הצטלמנו ונכנסנו חזרה, ודאפי שתתה לי את הגלידה עם קש../images/Emo70.gif ואז הלכנו לאודם לאיזה חצי שעה וקניתי תיק ודאפי קנתה קשת מאגניבה עם שערות כחולות, ויצאנו החוצה ושיר שוב נטשה בגלל סיבה מטומטמת ביותר (סורי שיר אבל זה נכון) ואז הלכנו לקנות סיכות טרייבל פרינסס והשתלטתי לדאפי על הקשת, ואז כשבאנו לפגוש את עופריקו אחרי שקנינו את הסיכות, גילינו להפתעתנו הרבה גם את עידן קטרפי ונדיה הכריחה אותו להוריד את הכובע, סחבתי את נדיוש לקנות לי קשת עם שערות כמו של דאפי כי היא הייתה כה מגניבה וגם נדיוש קנתה, ואז הסתובבנו בקניון. רצינו לפגוש את שיר ומורן באפריל אבל אז עידן מספרים בא והוא היה בטאואר אז הלכנו לטאואר ופגשנו אותו שם. ממממ ואז הסתובבנו עוד בקניון, ואז הלכנו לקנות כרטיס ברכה להילה, והייתי חייבת לקחת רכבת הביתה, ואז הלכתי בעצב רב, ולא הורדתי את הקשת עד הלילה../images/Emo13.gif בקיצור היה כיף וחבל שהייתי חייבת ללכת מוקדם כל כך../images/Emo7.gif מתגעגעת לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ועפה לשיעור הפרטייייייייייי../images/Emo122.gif