סכומפגש

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהיה מגניבי כל כך אני אכתוב בהרחבה יותר מאוחר, אם לא היום אז מחר *יוני../images/Emo99.gif*

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif אוקיי מהר כי עוד 10 דקות יש לי שיעור פרטי במתמ'... נסעתי לת"א עם עדי ברכבת, עשיתי שיעורים בכימיה תוך כדי... הגענו לת"א, הלכנו לקולנוע ואז בדרך לארומה פתאום ראינו את שיר, אז הלכנו שלושתנו לקנות סנדוויץ' בארומה כי גוועתי ברעב, ואז בדרך להתיישב בקולנוע להתנחלות ראינו את מורן ואח שלה, ואז הלכנו להתנחל שם ועדי ומורן הלכו לקנות אוכל, מורן ואח שלה חזרו אחרי חצי שעה ועדי אחרי 10 דקות, ישבנו אכלנו היה פנאן וגם רינה הצטרפה... הלכנו לקנות לשיר דיסק של סינרגיה, ואז הסתובבתי בדיסקים ודיברתי עם דאפ בטלפון והפוחזת אמרה לי שהיא לא באה ואז שניה אח"כ באה מחבקת אותי חיחיחח מואה, מורן ושיר נעלמו פתאום ואז הלכנו מי שנשאר לפגוש את נדיה ואז לקנות לי גלידה טעימה וסודה וקנינו ואת הסודה נתתי לעדי כי לא היה בא לי בסוף, ועלינו לגג אבל היה קר, אז הצטלמנו ונכנסנו חזרה, ודאפי שתתה לי את הגלידה עם קש../images/Emo70.gif ואז הלכנו לאודם לאיזה חצי שעה וקניתי תיק ודאפי קנתה קשת מאגניבה עם שערות כחולות, ויצאנו החוצה ושיר שוב נטשה בגלל סיבה מטומטמת ביותר (סורי שיר אבל זה נכון) ואז הלכנו לקנות סיכות טרייבל פרינסס והשתלטתי לדאפי על הקשת, ואז כשבאנו לפגוש את עופריקו אחרי שקנינו את הסיכות, גילינו להפתעתנו הרבה גם את עידן קטרפי ונדיה הכריחה אותו להוריד את הכובע, סחבתי את נדיוש לקנות לי קשת עם שערות כמו של דאפי כי היא הייתה כה מגניבה וגם נדיוש קנתה, ואז הסתובבנו בקניון. רצינו לפגוש את שיר ומורן באפריל אבל אז עידן מספרים בא והוא היה בטאואר אז הלכנו לטאואר ופגשנו אותו שם. ממממ ואז הסתובבנו עוד בקניון, ואז הלכנו לקנות כרטיס ברכה להילה, והייתי חייבת לקחת רכבת הביתה, ואז הלכתי בעצב רב, ולא הורדתי את הקשת עד הלילה../images/Emo13.gif בקיצור היה כיף וחבל שהייתי חייבת ללכת מוקדם כל כך../images/Emo7.gif מתגעגעת לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ועפה לשיעור הפרטייייייייייי../images/Emo122.gif

../images/Emo90.gifהייה...הייה...../images/Emo111.gif

מה אני אגיד לך נועה... אכן הייה מפגש... הייה דיי פסדר וזה.. מאוד שמחתי לראות את כולם.. אבל...אבל.... נו, אבל... קניתי דיסק של דרימ תיאטר ומאוד שמחתי =] חחחח =] ומה אני אגיד... הייתה שיחה דיי מעניינת עם דאפי ועדי..=].. ובהחלט אני בעד להמשיך אותה יותר... וגם השיחה עם נדיה ודאפי הייתה דיי מצחיקה וטובה... מה עוד.. מה עוד... P= אהה.. כמעט איחרתי תרכבת האחרונה לראשון... הייתי בטוחה שהיא באה ב 21:27.. מתברר שהיא באה ב 21:16.. מזל שדאפי רצתה ללכת לרכבת יותר מוקדם ואז נדיה שאלה אותי אם אני הולכת לרכב תשל תשע ורבע.. אני לא ממש הבנתי.. ואז אחרי שראיתי תלוח וראיתי את השעה של הרכבת ואת התחנה אז מיד רצתי.. הייתי בטוחה שאני האחר אותה או משו... ובגלל זה לא נפרדתי לשלום כמו שרציתי מדאפי ונדיה ועידן... אז עכשיו אני מוסרת לכם חיבוקק =] וגם הדרך חזרה לראשון הייתה ממש מבדרת ומצחיקה..חחחחחחח....

dafi daf

New member
בהחלט,...

מסכימה איתך והיה מאוד מבדר...במיוחד בקטעים מסויימים
*נשפכת* אני נהנתי,היה ממש נחמד{חוץ מעידן הסנוב
} ויצא לי לחדש קשרים עם אנשים... ואני ונדיוש לא שברנו את ההבטחה שלנו והלכנו עם הקשתות עד שהגענו הבייתה...וכן אנשים הסתכלו עלי ממש מוזר...

MI§§ING

New member
היה כיף!

נהניתי רוב הזמן חוץ מבקטעים מסוימים היה לי כיף לראות שוב את כולם והשיחה עם רינה ודאפי אכן היתה מעניינת ביותר חבל שמישהו הרס אותה @!!@@#^$^$ היו לי כמה פליטות פה אז אם פגעתי במישהו אני מתנצלת, אבל אני לא מוכנה שיגידו דברים רעים על קיבוצניקים!! קיצר היה מגניבי דפי,דאפי, רינה, נדיה,שיר,מורן ואח שלה מתע עליכם עופר גם עליך, חבל שלא הית איתנו יותר, עידן מספרים כמובן שאני מתע עליך רק חבל שהית כזה סנוב, ועידן- תנצור את לשונך! ביי ביי

קטרפי

New member
בעע עלייך ../images/Emo110.gif

קיבוצניקים הם חרמנים, לא אמרתי שזה דבר רע כי לפעמים זה דווקא יכול להיות חינני
ואת ודאפי ההוכחה לזה וניראה אותך אומרת שלא
אם כול כך לא רצית שאני יהיה שם יכלת להגיד.... אם זה הקבלת פנים שלדעתך מגיע לי אחרי 3 שבועות זוועתיים של טירונות שאחריהם בכלל חשבתי שאני ימשיך ויפסיד את המיפגש, אז כניראה שזה באמת מה שמגיע לי
(אייקון נעלב מאוד)

קטרפי

New member
איזה כיף שהצלחתי להגיע../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

כול כך רציתי שישחררו אותי מהחמ"צ עד שבכלל שכחתי שיש מיפגש, ולגמריי במקרה הוצאתי את הגימלים שלשום, חזרתי הבית ב4 ורק אחרי כמה זמן אני פתאום ניזכר שיש מיפגש
אז אחרי שסיימתי את כול הסידורים רצתי לרכבת ופגשתי את במבי
שהכריח אותי להוריד את הכובע
אבל במהלך הנסיעה גיליתי שהוא התחיל לאהוב את פינק פלויד
שבהחלט מגיע לו על זה ח"ח איך שמחתי לראות את כולכם
נדיה
רינה
שיר
עדי
מורן
|הרבהאייקונים|
דפי
דאפי
ועידן2
וכן, זה כולכם, ממש באסה שלא באו יותר אנשים.... אבל יחסית למה שחשבתי שיהיה גם זה משהו
אז עכשיו בכולמקרה אני בגימלים עד יום ראשון (האריכו לי את זה) ואחר כך ניראה מה יהיה איתי, אני מקווה לצאת בכלל מכול המשטרה צבאית ולהיות בתפקיד שאני בבית כול יום כי כניראה שאני כבר לא יוצא מהצבא לגמריי

קטרפי

New member
חס וחלילה ../images/Emo110.gif

למרות שאם הייתי זוכר מההתחלה שיש מיפגש, בטח במקום לרדת לייד ה
הייתי יורד לייד הרכבת ונוסע ישר למיפגש, ואז הייתי בא אם מדים
וגם לא הייתי מאחר באיזה שעתיים אבל בגלל שכבר הייתי
החלפתי בגדים, מה ניראה לך שאני ייתן לאנשים לראות אותי עם מדים סתאם בשביל הכיף

faith2

New member
מה?? מתי היה...??

לא נכנסתי לפורום כמה ימים....בגלל העומס של הפאקינג עבודה והמבחנים................
איך היה המפגש? איפה? בעזריאלי??

tribe spirit

New member
היחה כיף../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

היו כמה קטעים מעצבנים (אהמ עידן כפ"ס סנוב)אבל היה ממש טוב בכללי! קנינו את הקשתות המוזרות והלכנו איתם והיינו יצורות וזה נחמד
הסתממנו לנו בחנותבשמים..חח... אממ..היה טוב.זהו.

למעלה