סכומייישן

סכומייישן ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פאראמור: שיר השבוע לא של פאראמור: איך עבר השבוע?: תוכנית/ספר/סרט שאהבתם: מה היה מבאס בשבוע?: מה היה כיך בשבוע?: מה הציפיות שלכם לשבוע הבא?: מה לא באלכם שיקרה בשבוע הבא?: תמונה: עוד משהו?: שבוע קסום!!!

מסכמת P: וכולם לתקן את הכיך לכיף XD

שיר השבוע של פאראמור: Emergency שיר השבוע לא של פאראמור: Smells Like Teen Spirit- Nirvana איך עבר השבוע?: נחמדי כזה תוכנית/ספר/סרט שאהבתם: לא ראיתי טלוויזיה או קראתי ספר או ראיתי סרט. =\ מה היה מבאס בשבוע?: אני מתפרקת לאט לאט. מה היה כיף בשבוע?:ששלושה ימים ברצף יצאנו איכשהו לטיול או להופעה D: מה הציפיות שלכם לשבוע הבא?: שיהיה מגניייייב :) מה לא באלכם שיקרה בשבוע הבא?: מבחן בפיזיקהקה. תמונה:לא באלי . עוד משהו?: I'll never let this go! but i can't find the words to tell you!

2MayaN2

New member
עונה../images/Emo88.gif ../images/Emo221.gif

שיר השבוע של פאראמור:כל מה שבאמפי
שיר השבוע לא של פאראמור:Oasis- Stop Crying Your Heart Out Oasis - Champagne Supernova Oasis - Don't look back in anger Oasis - Wonderwall Oasis - Stand By Me Alicia Keys - Empire State of Mind (Part II) איך עבר השבוע?:סבבה
תוכנית/ספר/סרט שאהבתם:
שנות ה-70,חברים,הכי גאים שיש,האוסקר
אווטאר,סווני טוד,אחים,רומיאו ויוליה. (שבוע מלא סרטיםD:)
יומני הערפד מה היה מבאס בשבוע?:הרגשה כזאת..ובי"ס נודניק
מה היה כיף בשבוע?:שלא למדתיD: מה הציפיות שלכם לשבוע הבא?:שיגמר ושיגיע פסח
מה לא באלכם שיקרה בשבוע הבא?:ללמוד לספרות
תמונה:ג'וני
עוד משהו?:בא לי לים
שבוע קסום!!!

הדרושהXD

New member
כמה קול../images/Emo115.gif

אואזיס
ג'ווווווווווווונייייייייייייייייייגגררררררר
המחשב שלי שב מן המתים
הורייD: ~רצה לסכמ"ש~

2MayaN2

New member
נכון?../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

2MayaN2

New member
רק חבל שהם התפרקו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo221.gif

yael1998

New member
עוניישנ ../images/Emo3.gif ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פאראמור:you are the only exception שיר השבוע לא של פאראמור: אמממ ~בודקת שירים בפלאפון~ עדיין fireflies . זה שיר כזה ממכר יואו *~* איך עבר השבוע?: סבבבה שכזה . אני שידכנית מהוללת, שידכתי בין החברה הכי טובה שלי לידיד שלי D: תוכנית/ספר/סרט שאהבתם: קולולולולוסיימתי ליקוי חמה ! הסוף כזה מעפן... מנקודת המבט של ג'ייקוב. לא אהבתי. מה היה מבאס בשבוע?: הם נפרדו אחרי יומיים. אבל זה לא כזה מבאס, בעיה שלהם
מה היה כיך בשבוע?: למעלה סתכלו ותבינו מה היה D: מה הציפיות שלכם לשבוע הבא?: ביקור בחטיבה, שיעבור שיעור היסטוריה אחד והמורה לא תרשום לי הערה ביומן ש"פיטפטתי". נו באמת, כולה סובבתי ת'ראש אז פיטפתי?! מה לא באלכם שיקרה בשבוע הבא?: שהמורה להיסטוריה תבוא לבצפר \: תמונה: המסטיק המדהייייייים שאני וחברה שלי מצאנו
עוד משהו?: נאדה D:

intoxicated rat

New member
סיכום:

שיר השבוע של פאראמור: Playing God שיר השבוע לא של פאראמור: המילים הכי יפות-שייגעצ. איך עבר השבוע?: הוא רק התחיל. תוכנית/ספר/סרט שאהבתם: ליקוי חמה. מה היה מבאס בשבוע?: הערות העוקצניות של חברה שלי. מה היה כיף בשבוע?: בנתיים שום דבר. מה הציפיות שלכם לשבוע הבא?: רק כיף. מה לא באלכם שיקרה בשבוע הבא?: חופשת פסח. תמונה: נהה. עוד משהו?: שבוע טוב :)

2MayaN2

New member
רק תסמני ספוילר כשאת אומרת לה:) ../images/Emo221.gif

או שאל תסמני אבל בבקשה אל תכתבי בכותרת. אני עדיין באמצע ואני לא רוצה להרוס לי

2MayaN2

New member
חח לא את ../images/Emo221.gif

חח סורי שירשרתי קצת הפוך
פשוט שאלת אותה באיזה חלק היא אז ביקשתי שאם היא עונה לך שלא תיתן בטעות ספוילר בכותרת:)

למעלה