סכום תקופתי...

עוף כנף

New member
סכום תקופתי...

דברים שכתבתי לפורום זה ולפורום השכן, בתודה לכולכם
מחר, ה-26 לחודש. מחר, לפני ששה חדשים החזקתי בידי את כתב הגט המקופל שנכתב בדקדקנות בכתב יד תנ"כי ובשפה לא ממש ברורה, לנו ההדיוטות... ממש לפני ששה חדשים הודעתי לכל לובשי-השחורים: "זה הגט שלי", למרות שמיד אחר כך החזרתי להם אותו... אני, שתמיד זוכרת את תאריכי ימי ההולדת של כולם, זוכרת עכשיו תאריך חדש.... של תחילת פרק חדש... מעין יום הולדת חדש... אז נכון שעדיין לא הצלחנו במכירת הדירה, ונכון שעדיין לא ברור לי היכן אגור ועד כמה ואיך אסתדר בבית משלי עם הילדים,- א ב ל.... למרות רגעי ה"לבד" ורגעי הבדידות, למרות הידיעה שזוהי רק ההתחלה ושבוודאי יהיו עוד רגעים קשים יותר... שלמה באופן מוחלט, ללא צל של פקפוק, בהחלטה. ועם ההשלמה הזאת,- רק השמיים הם הגבול. מנסה לעשות "ספירת מלאי" עצמית מעין חשבון נפש: על הדברים שדכאו לי בשנות נשואי, כל אותן אהבות קטנות שהיו לי, וחשבתי שכבר לא יהיו.... אהבתי לקריאה, לכתיבה, למחשב, למחשבות ..... לצחוק עם אחרים, לדבר... את כולן התחלתי אט אט לשקם. ופתאום מקבלת תגובות חיוביות, ממי שהכירו אותי בימים שלפני, ש"הנה היא חזרה לנו"... חזרתי לאהבותי בלי שיעצרו אותי, בלי להרגיש שהן מפריעות למישהו, בלי צורך לוותר על העצמיות... ובלי להרגיש כל הזמן שאני עושה טעות. אפילו עברתי בליינד-דייט או שניים, ומתנסה ב"מעין קשר" כחדשיים. בנקודה זו של הזמן אני מרגישה שבלעדיכם, הדברים היו קשים יותר. אז, רוצה להודות לכם מכל הלב על שתופכם בחיי, ברגעי האור והכאב, על שנתתם לי לעזור ולהיעזר... ומשוכנעת שרגעי הצער והמשבר יעברו על כל אחד פה בקלות יותר עם התמיכה והעזרה שלכם, חברי לפורום.

*יערית

New member
מזל טוב......./images/Emo24.gif

כן זו אותה הרגשה ממש... ההיולדות מחדש
הרצון פתאום לעשות כל מה שנמנע ממך לעשות, כל הדברים שלא נקראים אשתו.....
בהצלחה..את בהחלט בכיוון הנכון,החופש שפרוש לפנייך, ולי יש תרגום שונה לחופש. בהצלחה חמודה...אנחנו כאן על אפך וחמתך(שתחייה לשנים ארוכות
) אבל אנחנו לא לידך תמיד..תמצאי את עצמך בכל הדרך החדשה הזו,תמיד נחמד לשמוע חוויות

את מדהימה ....כבר אמרו לך?

אהבתי אהבתי לקרוא אותך לקלוט את צורת החשיבה שלך וההסתכלות שלך על החיים התחושה השלמה עם התהליך האהבות הקטנות שלך, שאינן קטנות בכלל, ושחזרת אליהן הצחוק שלך שחזר פגישות, קשר, שרק ימשיך החיוך שלך ויתעצם לחיים של עוצמה חופש ואהבה לעצמך ולאחרים רוצה רק להוסיף, שמאז השיחה שלנו, אני עוקבת אחר דברייך, ותמיד נהנית כל כך מצורת החשיבה שלך, והתגובות הרגישות כל כך שלך לאחרים. היי מי שאת ותמיד זכרי את מיוחדת מיוחדת מיוחדת

עוף כנף מקסימה

כל כך יודעת על מה את מדברת איך פתאום הרגשתי שחזרתי לעצמי חזרתי להיות מי שאני באמת וגם אני חוגגת ,זוכרת את היום למרות שחלפו כמעט שבע שנים... שמחה שאנחנו חלק מחייך, ושמחה שאת חלק מהבית. רגעי הצער והכאב קיימים, במיוחד כשזה טרי והרי בדיוק לשם כך יש חברים. אנחנו כאן

עוף כנף

New member
אז, שוב תודה ../images/Emo140.gif

לכם.... על התגובות החמות, ועל דבר נוסף ששכחתי לציין: בכל פעם שקראתי אתכם, למדתי שאפשר יותר לפרגן ועוד יותר להיפתח... אז, תודה, והמשיכו כך!!

למעלה