סכום שבועי

סכום שבועי../images/Emo188.gif

שיר השבוע של רירי: שיר השבוע בכללי: אלבום השבוע: דבר משמח שקרה השבוע: דבר מעציב שקרה השבוע: תוכנית/סדרת/סרט השבוע: ציטוט השבוע? תוכניות לשבוע הבא: שמחים שהשבוע עבר? תמונת השבוע:

עונה=]

שיר השבוע של רירי:לא שמעתי השבוע =[ שיר השבוע בכללי:גורדן נו איר ... Leavin' Jesse McCartney אלבום השבוע:---- דבר משמח שקרה השבוע:--- דבר מעציב שקרה השבוע:--- תוכנית/סדרת/סרט השבוע:בובות=]]] ציטוט השבוע?--- תוכניות לשבוע הבא:תל אביב =] שמחים שהשבוע עבר?לא =[[[ תמונת השבוע:

tamir r

New member
איך אתה לא שמח שהוא עבר?!?!

אם לא שמעת ריהאנה השבוע - זה שבוע מעאפן
והתמונה

איזו ברבי גירל

שיר השבוע של רירי: אמברלה...סתם כי ניגנתי אותו בגיטרה השבוע יותר מפעם אחת שיר השבוע בכללי: אם הוא ילך של הראל סקעת..שיר שכיף לי לשמוע אלבום השבוע: של ריהאנה ג'סטין וכפיר אפשטיין דבר משמח שקרה השבוע:סופ"ש לבדדדדדד בבית!!! דבר מעציב שקרה השבוע: שהוא נגמר כל כך מהההרררר ויש לימודים ביום ראשון תוכנית/סדרת/סרט השבוע:נמלטייים ציטוט השבוע? היום אלוהים הוא הסנוז תוכניות לשבוע הבא: קודם שהוא יתחיל
שמחים שהשבוע עבר? לא
תמונת השבוע: מה שג'וניייי שםםםםם בשרשור תמונת השבועעע והתמונה של ריהאנה והסוכריה....

linoi1000

New member
עונההה

שיר השבוע של רירי: ריהאנה-פליז דונט סטאפ דה מיוזיק-שיר מהמםםם שיר השבוע בכללי: כריס בראון וג'ורדן-no air שיר פצצה אלבום השבוע: ??? דבר משמח שקרה השבוע: קיבלתי 80 במבחן במורשתת ו-90 במבחן במדעים דבר מעציב שקרה השבוע: קיבלתי במבחן במדעים 70... למרות שזה סבירר תוכנית/סדרת/סרט השבוע: בובות,פטיטו,רומיאו ויוליה,הישרדות... ציטוט השבוע? ?? תוכניות לשבוע הבא: להתכונן למבחנים,ללכת להצגה של דוד שלי,לקנות תחפושת... שמחים שהשבוע עבר? קצת... כי היו לי מבחנים קשיםםם תמונת השבוע: תמונה מהממתתת-כרגיל,כי היא מהממת

במילההה אחתתתתתת- BRAVVVVVVVVEEE

גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד השירררררררר הכייי מושלםםםם ועמווקק ואלוהיייייייייייייי ששמעעעעעעעתתיייי דיסקקקק מושששששששששששלםםםם וג'ניפררררררר לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאא הפסקקקתיי לשמועע תדיסקק ובמיוחדד תשירר הזהה לשניהההההההה עוצרררררררררר נWימההההההההההההההההההההההההההההההה

חח.. קניתי תאלבום שהוא רק יצא....

ואני מזה מבואס !!! ציפיתי מג'ניפר ליותר !!! BRAVE הוא בין השירים היפים שם =]

מהההההההה אתההה רצינייייייייייייייייייי???

אלבוםםםםםםםםםם אלוהייייי וBRAVEEEEEEEEEEE נראללייי השיררר הכייי אהובבב שליייי בתולדותתתת המוסיקהההה אייייייייי פעעעעעעעעעעםםםםםםםםםםםםםםםםםם בלייי הגZממוותתת

למעלה