סכום ערב הייד פרק

shuky63

New member
סכום ערב הייד פרק

בשתי מילים:מוצלח מאד! היה קהל של 13 אנשים.לא כולם מגמגמים אומנם.היו שלוש סטודנטיות להפרעות בתקשורת,משתתף אחד שהגיע מהודעה בפורום חרדה חברתית(וזה מדהים כמה הבעיה של דבור מול קהל משותפת למגמגמים ולאנשים עם חרדה חברתית.היה גם עתונאי מידיעות אחרונות.מסתבר שאחד התחקירנים שם ראה הודעה על הארוע ופשוט התלהב מהרעיון של אנשים מגמגמים שמתעקשים לתרגל דבור בפני קהל ושלח כתב להשתתף ולהכין כתבה על הארוע למוסף 24 שעות. תשמעו,לי הערבים האלה פשוט עוזרים.בפעם הקודמת גמגמתי מאד במשך כל 10 הדקות של ההרצאה.הפעם למרות שהיו יותר אנשים ובהם הרבה זרים לי,השתחררתי אחרי כ2 דקות והיו לי קטעים ארוכים של דבור ממש שוטף. אני נתתי הרצאה בנושא חתולים.ליתר דיוק חלק ראשון של ההרצאה,וכולכם מוזמנים לשמוע את ההמשך בשבוע הבא. מומלץ לדעתי להכין לפחות נושא וכמה ראשי פרקים מראש כי זה עוזר להפיק מההרצאה כמה שיותר,אבל גם מי שרוצה לעמוד ולדבר על מה שבא לו באותו רגע,כמובן מוזמן.

galshifi

New member
שמחה לשמוע שהיה מוצלח

חבל לי מאוד שלא הצלחתי להגיע. בטח הבנות שהיו לומדות איתי בכיתה. עוד יותר מצער אותי, שוקי, שפספסתי את ההרצאה שלך על חתולים, יש לי אהבה עצומה לחיות השעירות האלה! (יש לי 2 חתולים). מקווה שאוכל להגיע בפעם הבאה ולשמוע את חלק ב'... גל.

חגי ארד

New member
תודה על התגובה. מעניין.

את מוזמנת לראות את הסרט המלא- 28/12 פרטים באתר של אמב"י

shoshyyy

New member
הייתה הצלחה מאוד גדולה !!!

כייף לנאום לפני קבוצה גדולה, היה פשוט תענוג! מזמינה כל אחד לשבוע הבא!

locs

New member
חבל שלא באתי

שוקי כתבת שבמיפגש הקודם באו ארבעה .אז איך זה שהגיעו 14 ???

shoshyyy

New member
נראה לי ....

שאנשים הבינו שזה ערב רציני ועקבי. אתה מוזמן בשבוע הבא!

חגי ארד

New member
לשוקי-לגבי הייד פארק

בוקר טוב שוקי אני קורא את הדיווחים שלך לגבי ערבי ההייד פארק. שמח שהיה לך יותר מוצלח מהפעם הקודמת, אבל יש דבר שאני חייב להגיד לך. אני חושב שהבעייה בדיווח שלך, היא שקודם כל אתה מדווח על כמות הגמגום שלך. זו גם בעייה שלי לפעמים, אבל כשמישהו אחר עושה זאת, קל יותר לראות. ברגע שנספר קודם כל על מה שאמרנו, על התגובות למה שאמרנו ועל ההתרשמות שלנו מהתגובות על מה שאמרנו ורק בסוף אולי, בשורה אחת, על איך שדברנו, נרגיש שהתגברנו על הגמגום יותר. זה לא חשוב שבהתחלה גמגמת עשר דקות ואחר כך לא, חשוב אם אנשים הביעו עניין בתוכן הדברים, אם הצלחת לרגש אותם, לעורר בהם מחשבה, אם הרגשת נוח לדבר מולם ואם הם הרגישו נוח להקשיב לך. אגב, הרבה אנשים, גם לא מגמגמים, משתדלים להמנע מלדבר מול קהל. הרבה אנשים, גם מפורסמים וחשובים, מרבים לעמוד מול קהל, אבל אין להם שום דבר להגיד. אני חושב שהבנת מה שאני מנסה להגיד, אז אסיים כאן. אגב, מחכה לשמוע תגובה שלך על הסרט. אקבל כמובן גם בקורת נוקבת. אם לא ראית, אשמח אם תבוא ב-28 בדצמבר להקרנה. שבוע טוב חגי

shuky63

New member
דיווחתי על מידת הגמגום כי זו המטרה

שאני רוצה להשיג על ידי הפחתת המתח מהסיטואציה.כשאני בארועי אמב"י באמת לא אכפת לי לגמגם אפילו בצורה חמורה אבל כשאני מדבר בפני קהל רגיל ארגיש יותר טוב אם הגמגום שלי יהיה קל ככל האפשר.אני מרגיש שכך הקהל יתרכז יותר במה שאני אומר ולא בגמגום עצמו. אני מחכה בקוצר רוח להקרנת הסרט.

סהר77

New member
שלום לכולם !

אני חדש פה ואני מאוד מתעניין בערב הזה ! ממש הייתי רוצה לבוא לערב הבא , מישהו יודע מתי זה יתקיים ? ?

shoshyyy

New member
ביום רביעי הזה

וגם כן תוכל להתרשם באתר של אמב"י מהמשך פעילותו של ערב זה.

סהר77

New member
תודה

אבל בימי רביעי אני לא יכול , אני אכנס לאתר לגבי ימים אחרים

למעלה