סכום סיור 13.01.03

סכום סיור 13.01.03

ב"ה בתאריך 13.01.03 פתחנו סיור של מתמידי כפר חב"ד. במהלך הסיור נתקלנו בכמה ארועים. 1. נסעתי ברכבי (שהיה במשאזו"ר) בישוב צפריה, ללא אורות, וללא ´אור כחול´ דולק, על מנת ללכוד את ´הנבלות´. במהלך השוטטות שלי, מסמן לי רכב מולי, עם האורות שאדליק אור. שהוא מסיים לסמן, אני קולט שהוא עצמו בלי אור. הדלקתי ´קוז´אק´, ואורות, וניגשתי לבדוק מה איתם. מדובר בשלושה בני-מיעוטין, שבאו מיפו, על מנת ´לרוקן´ מחסן מלא מוצרים סנטריים. הזעקתי למקום תיגבור, הגי´פ סיור שלנו הגיע, ובדק אותם בדיקת מסוף. אך שוד ושבר, המסוף לא בשפלה, לא במרכז, לא בתחנת ראשון, ולא במג"ב עבד! (אין מסוף אתם קולטים?) רשמנו את הפרטים שלהם, ושלחנו אותם לחופשי, תוך אזהרה שלא יבואו למקום שוב. 2. במהלך הערב, החברה רצו ללכת לישון, עזבתי את המשאזו"ר (סגירת סיור) והצטרפתי לג´יפ מג"ב. בכניסה לכפר חב"ד נתקלנו בכלב רוטווילר ענק. פשוט ענק! שלא נותן לבחור לזוז מהמקום, הבחור היה מבוהל רצח. והרוטווילר, חושף מולו שיניים, ולא נותן לו לזוז. ניסנו לנגוח ברוטוולייר, עם אלת פוטבול. והוא לא זז. לאחר שהוא ראה את הג´יפ מתקרב לעברו עם כוונת זדון, הוא זז חצי מטר, זה הספיק בשביל להעמיס את הבחור לג´יפ, ולהבריח אותו מהמקום. שחזרנו לשטח, הכלב, היה עסוק ב´לשחוט לול של עופות´. שקלנו עם לחסל אותו. אך לבסוף פשוט גירשנו אותו באיומי ´רכב´ (שנדרוס אותו) מחוץ לתחומינו. 3. בשעה 4:12 לפנות בוקר. התקבל דיווח על תאונת דרכים בכביש ירושלים ת"א. כמאה מטרים אחרי מחלף נתב"ג. התאונה די מוזרה. רכב שנתקע ללא דלק, הזעיק מונית, הגבר (תושב חולון) והאישה, עלו למונית, נסעו להביא דלק. שהם חזרו, המונית עמדה מאחוריהם, עם ווינקר חרום. הבעל והאישה, תדלקו את הרכב, במהלך התידלוק, הגיע משאית מכיון ת"א, לכיון י-ם, ופגעה בבעל ובאישה בעוצמה רבה, הנהג נמלט מהמקום. שהגעתי הבחנו שהגבר ללא רוח חיים, והאישה שאיתו, פגועה במצב אנוש. מאוחר יותר היא מתה מפציעה. המשטרה עדיין לא איתרה את נהג המשאית הפוגע. סגירת סיור התבצעה בשעה 5:45. וזהו אחד הלילות היותר קשים שהיו לנו בזמן האחרון. נקווה לימים שקטים יותר. בהצלחה לכולנו Kיציק

מתנדב

New member
נשמע שהיה לכם סיור קשה מאוד....

א. קורה שאין מסוף, נתקלתי בעבר כמה פעמים שלא היה מסוף, ובמקרה כזה אין הרבה מה לעשות, אך אם החשש הוא גדול (למעלה מסביר), כדאי לעכבו לתחנה, ולהביאו בפני חוקר... ב. הסיפור עם הרוטווילר, זה נשמע קצת משעשע.... ג. לגבי התאונת דרכים, לא מובן לי האם אותו נהג מונית ראה את התאונה עם המשאית?, ואם הוא ראה את התאונה, האם תיחקרתם אותו?, אם הוא ראה את מספר המשאית הפוגע?...

מתנדב, הקטע עם הרוטווילר היה

ב"ה הכי מפחיד! שהגענו לתאונה, היה במקום ניידת מתנ"א. נהג המונית היה די בהלם, לי לא היה זמן לתחקר אותו, היו ועזרתי לנט"ן לוד, לטפל בנפגעת (הגבר היה הרוג) עד שסיימנו לטפל, והגיע נט"ן נוסף מראשל"צ, הגיע בוחן תנועה, כך שהוא יעשה עבודה מקצועית יותר ממני. (מה לי ולחוקי תנועה?) לנהג המונית (ערבי תושב לוד) שנהג על מרצדס, לקחתי סימנים חיוניים (דופק ל.ד.) היות והוא היה מבוהל, ומפוחד. הקטע עם הרוטווילר. הכלב היה יותר גדול ממני. וזה בלי צחוק! הוא שקל כ-250 ק"ג בקרוב, וזה היה מפחיד! אני שלפתי אקדח, וגם שותפי לסיור עשה כך, במידה והוא היה נושך את הבחור, הייתי יורה בו בלי להסס. לגבי המסוף. זה פשוט מעצבן!! המשטרה כמו לפני 50 שנה.. מה זה הדבר הזה אין מסוף???? איך אפשר לעבוד כך?? רשמנו את הפרטים של השלושה, ושילחנו אותם לחופשי... כנראה ´הרסנו´ להם איזה תכנון.... הבוקר נלכדו 2 חשודים כמעורבים בתאונת במחלף נתב"ג.... שנשמע בשורות טובות אינשאללה...

ה דרומי

New member
לא יודע האם שווה לצאת לסיור../images/Emo8.gif

מתמי"די כפר חב"ד. יהיה ויצאתי לסיור אז עם לא עלינו הינו מעורבים באיזו תאונה. או שה איזה פר
היה נכנס באנו. או שאיזה
היה טורף אותנו. מקסימום הינו חותפים איזה
אלת בזבול. ואם כול זה לא היה קורה גג בסוף יאספו אותנו אנשי זק"א. לשקיות שחורות. טוב שכול זה רק בגדר הומור שחור. kציק בלי לחץ איש רק הומור . תמשיכו לעשות את עבודת הקודש
.

מתנדב

New member
עידכון ששמעתי מהחדשות.....

המשטרה הרכיבה קלסתרון של הנהג המפגע.....

למעלה