סי - קפה

את מקשקשת בשכל ביטויים חסרי כל משמעות

בלי לדעת אפילו על מה את מדברת.

מה הקשר לפערי כוח פיזיים וליכולת הטכנית לאנוס ?

3 נשים שתופסות גבר ומצמידות לו סכין חדה לאיבר מין, לא יכולות לאנוס אותו ?
אדם שמכוונים לו אקדח לראש אי אפשר לכפות עליו דברים ללא שום קשר ליחסי הכוח של השרירים ?
גם אישה אחת יכולה לעשות את זה.
ונשים בוסיות בעמדות כוח חזקות שבם הן יכולות גם לכפות את עצמן לגבר ואם הוא יסרב הוא ימצא את עצמו בחוץ זה לא סוג של אונס ?
ונשים שמגישות תלונות שווא ובכך הורסות לא רק את חייו של אדם חף מפשע אלא את החיים של המשפחה שלו והמשפחה של אשתו (במידה וזאת אכן תלונת שווא) אינן נשים אונסות ?
זה סוג האונס הכי גרוע שיש. אפשר לכפות את עצמך ולאנוס והלרוס חיים שלמים אפילו בלי לגעת. באלף ואחת דרכים בלי להפעיל מסת שריר.
לא כל סוג של אלימות שצד אחד כופה על צד שני (וזאת ההגדרה המדויקת של אונס !) חייב להתבצע באמצעות כוח של שרירים.

תתבגרי.

Maja the Naked

New member
מחקתי כאן את המשך השרשור

אדון סהר, נא לשמור על הפה.
מגדיר מחדש כתב כאן דברי טעם,
זכותך לאתגר אותו,
אבל לא יהיו כאן העלבות אישיות, ראה הוזהרת!

sahr21

New member
סהר לא סער גברת לא אדון

ואני מבינה שביטויים כמו את מקשקשת בשכל תתבגרי הם ביטויים מאתגרים ?
האיש חולה בראש אם הוא מדמיין ברצינות שלוש נשים האוחזות סכין חיתוך ליד הזין
כדי לאנוס
האמת ששכחתי שבמדינת שגיונות הנפש יש כמה וכמה נשים שנשפטו על עבירת האונס הזו
בשנים האחרונות
כדאי שתעצרי אותו בכתיבה המבזה את יושבי הפורום
הערך המוסף שלו אפסי אבל לתקוף ולבזות כמעט כל אחד הוא יודע

Maja the Naked

New member
טוב, גברת סהר,

אני מבקשת בלי אבחנות פסיכיאטריות כאן.

Maja the Naked

New member
האיקסים ששמתי מספיקים

(מי אמר? אני!
)
טוב, נחכה לסוף,
זה לא אונס אם הוא הכיר אותן עוד מקודם וכל זה היה משחק מוסכם מראש,
אבל עדיין כדאי לשים
ים שלא יהיה ספוילר

אשה חמה

New member
שאלה של תמימה

ומתי ואיך צריך לסמן סיפורי פנטזיות בסמל האדום הזה
ומאיפה את מביאה את הסמל האדום הזה ? ומה המשמעות שלו
אנא הסבירי למתחילה תמימה שכמוני

אגב תודה לך על ההסבר לתגובה הקודמת שלי
אהבתי את הראש שלך

Maja the Naked

New member
תשובות

בסמל האדום אני מבקשת לסמן פנטזיות הכוללות מה שאני קוראת לו "תכנים חריגים",
והכוונה היא להפעלת כוח שלא בהסכמה, זואופיליה וכדומה.
את הסמל הזה ניתן למצוא בטבלת האייקונים של תפוז בקטגוריית "ניגודים", הוא נמצא בין
לבין
.
המשמעות שלו בגדול היא: ראו הוזהרתם, התוכן לא מתאים לבעלי לב חלש, טעם מעודן, רף עצבנות נמוך ורגישות מגדרית גבוהה.
בעבר, לפני שהתחלתי לנהל את הפורום, תכנים המתארים פעולות שמחוץ לחוק היו אסורים, בין היתר - תיאור אונס, קטינים (כולל נערות בנות 16) וכו',
היום אני רק מבקשת לסמן.

אשה חמה

New member
תודה

בתאורים שלי מאמינה שלא אצטרך את הסימון הזה
אני רוצה מעשה של אהבה פשוטה של גבר ואשה
חושבת שזה משתקף יפה בכתיבה שלי

גם כיום אגב:

תיאורים מיניים, גם אם בדויים (?) עם קטינים יכולים לסבך את מי שכתב ואת מי שמתיר פרסום של זה אצלו בפורום. גם אותך. את כל אחד. זה לא הפך לחוקי. וזה אסור ויכול לגרום לפתיחת חקירה משטרתית. גם כאן. אסור לפרסם דברים כאלה.. גם כיום.
אם אדם מתחילל פרסם בקביעות תיאורי מין עם קטינות או ילדות, סביר להניח שיגיעו אליו לפי ה אי פי של המחשב שלו לחקירה, להחרמת המחשב. וגם לחקירה ופתיחת תיק פלילי גם למי שסייע לפרסום של זה. - ובצדק.

אי אפשר לפרסם דברים כאלה גם כיום. וטוב שכך.

זה מדרון חלקלק שלא כדאי אפילו להתחיל אותו.

יש די והותר מרחב תימרון והמצאה בלי סוף על כל סוגי הפנטזיות המיניות הכי סוטות ומטורפות שהדמיון והמופרעות האנושית יכולה להמציא. וזה אחלה. למה חייבים לגלוש למקומות מתועבים שכל אדם שאיננו חולה סולד מהם ? בשביל מה אונס וקטינים ? (רוב סיפורי ה"אונס" מדברים בעצם על סוג של "אונס" בהסכמה...ככה שזה מלכתחילה בכלל לא אונס אמיתי. זה סוג של משחק בכאילו.
מה שמבדיל בין כל סוגי הפנטזיות לבין אלה (שלטעמי לפחות) אין להם לגיטימות (ולמזלי גם החוק בד"כ חושב ככה) אלה כל הפנזטיות שמבוססות על פגיעה באחר. בעיקר פגיעה בחלש/חסר ישע.. לי ממש לא ברור מה יכול בדיוק לחרמן בפגיעה במישהו קטן וחסר ישע. מה מגרה בזה בדיוק ?

Maja the Naked

New member
מגדיר מחדש היקר,

אני מנהלת את הפורום הזה, ואני נושאת באחריות על התכנים כאן, ואף אחד אינו צריך לעקוב אחרי האייפי שלי (ממילא זה לא אפשרי כי הוא מתחלף מדי יום), כי הפרטים שלי מצויים בידי הנהלת התפוז.
בינתיים לא ראיתי כאן הרבה סיפורים של אונס קטינים, כאשר אלה יופיעו, יישפטו לגופם בנוגע לנזק הפוטנציאלי והממשי שלהם.
אשר לתיאור ה-"אונס בהסכמה" אם תחשוב על זה, יש בזה דילמה מוסרית גדולה יותר מאשר ב-"סתם אונס", אם כבר.

2 דברים מנהלת יקרה:

אני יודע שאת נושאת באחריות לפורום זה, ואני גם סבור שאת נושאת בו יפה מאוד ובצורה אחראית למופת. אחרת הוא גם לא היה מצליח כל כך.
רק דבר אחד קטנטנן לתיקון: "ברגע שיהיו סיפורי אונס קטינים כאשר אלה יופיעו ישפטו לגופם בנוגע לנזק הפוטנציאלי והממשי שלהם".

טעות בידייך גברת: סיפורים כאלה לא יפורסמו לא פה ולא בשום מקום אחר.
שיקול הדעת בקשר לנזק האפשרי או לא אפשרי שלהם לא נתון בכלל לשיקול דעתך.
גם לא לשיקול דעתם של המנהלים שלך בתפוז.
וגם לא לשיקול דעתם של אלה שמעליהם.

יש חוק במדינת ישראל.

כאשר למשל המשטרה עצרה חשודים מסוימים במקומות מסוימים בארץ בחשד לפדופיליה או אונס , היא החרימה מחשבים וכשגילתה עליהם חומר (מילולי או ויזואלי) הקשור לאונס וקשרים מיניים עם קטינים (לא אמיתי, רק סרטים מספריות בלבד, או רק סיפורים כתובים) זאת היתה עילה מספיקה למעצר ולפתיחת הליכים פליליים.

לך אין שום שיקול דעת בקשר לפרסום סיפורים על אונס קטינים. או כל דבר שקשור לזה.
גם לפורומים נועזים שבנועזים באתר תפוז יש גבולות אדומים. ואלה הגבולות של כל אדם שומר חוק כאן.
החוק לא רק אוסר לעשות דברים מתועבים כאלה הוא גם אוסר לעשות שימוש או להפיץ שימוש בחומרים פרונוגרפים שמעודדים מעשים כאלה.
ואם את מפרסמת או נותנת יד לפרסום חומרים כאלה - את מסתבכת. ואת מסבכת גם את המעסיקים שלך. בפלילים. חד וחלק.

ובנינו, זה לא שווה את זה.
מנהלי הפורומים בתפוז עובדים בהתנדבות. אף אחד לא משלם להם שקל. הם משקיעים בפורום מחלבם ודמם. את מיטב זמנם. ואני מכיר מספיק מנהלי פורומים בתפוז באופן אישי.
ותאמיני לי - זה לא שווה את זה.

יש די והותר תחומים ללא גבול כמעט בהם אפשר לכתוב פנטזיות חופשי חופשי עם כל החריגות והמוזרויות האנושיות.
לא צריך ולא כדאי להסתבך בלאפשר חומרים מתועבים כאלה לכאן.
חומר שמעודד או מנסה לעודד/לגרות למעשים שאסורים ע"פ החוק כמוהו כדין שידול לדבר עבירה.
וכמו שאמרתי - זה לא בסמכות של שום מנהל פורום או הנהלת אתר כלשהוא לקבוע אם זה מסוכן או לא. זה פשוט אסור, ואם זה מתפרסם זאת עבירה על החוק. וזאת עילה לפתיחת תיק פלילי.

אתם מוזמנים להכנס לפורום שדן בנושאים פליליים מבחינה משפטית - ולגלות את זה לבד.
כל חומר שבעולם אם להסכים לפרסם או לא להסכים בהחלט נתון לשיקול דעתה הבלעדי של מנהלת הפורום.
אבל חומר שלא חוקי, לא נתון לשיקול דעתה ולא לשיקול דעתו של אף אחד. זה פשוט אסור.וזה יכול לסבך את כולכם. נקודה

Maja the Naked

New member
תודה על ההזהרה

תשמע, זה דיון תיאורטי,
מצד אחד - (הדוגמה הנצחית
) לוליטה של נבוקוב עוסקת כולה באונס מתמשך של קטינה.
מצד שני - עוד לא פירסמו כאן שום דבר שדומה ללוליטה.
מצד שלישי - מי יודע מה יוליד היום והלילה.
בקיצור, שיקול דעת, זו מילת המפתח!
למען הסר ספק, ולמקרה שלא הובנתי נכון:
חומר פורנוגרפי על אונס קטינים יימחק מיד,
כמו גם חומר אחר (לאו דווקא נוגד את החוק) אם הוא סר טעם ובעייתי לפי שיקול דעתי (וכבר קרו דברים מעולם).

סי קפה חלק 6

(שורשר בטעות במקום הלא נכון)

נראה שנרדמתי לכמה דקות, כשלפתע התעוררתי ממגע של יד על ירכי. פקחתי את עיני וראיתי את פניה המחייכות של פאמלה מביטות בי.
"טוב, היה לנו מספיק, לא?" שאלתי
"רק עוד פעם אחת" ענתה
"אין מצב, את יודעת שהוצאת ממני כל טיפה" אמרתי
פאמלה חייכה ולא ענתה
"ובכלל, בשביל מה את אוספת את כל השפיכות הללו?" שאלתי
"אחותי ואני מתכוונות להשתמש בו. בכל טיפה" ענתה
"אבל לשם מה? בשביל מה אתן זקוקות לכל כך הרבה זרע?" חזרתי ושאלתי
"יש לנו תכנית, אנו רוצות להרות ביחד ומאותו זרע! אתה נבחרת ושנינו נהרה מן הזרע שלך"
"תשכחי מזה" עניתי
"הי, בחור אתה שוכח היכן אתה ומה מצבך" דיברה ברתה, שעד כה שתקה ורק הביטה בנשעה על המיטה.
"אתה תעשה מה שאנחנו אומרות ואין לך שום ברירה" המשיכה פאמלה כשהחיוך המתוק שלה נסוך על פניה
"ואם לא?" אמרתי
"אם לא, אז זה ייכאב, ואתה יודע את זה, אז יש לך שתי אפשרויות, לקבל את הדין ולתת את הזרע שלך, או לתת אותו וגם לסבול, ברור?" הסבירה פאמלה
"אולי אני פשוט אזיין אותך?" הצעתי ביודעי שבכל מקרה אין מצב שתהיה לי זיקפה, רק חשבתי שבדך זו אחמוק מחליבה נוספת
"תראה" אמרה פאמלה, "אם תתנהג יפה, ותתן לי לחלוב אותך בלי בעיות פעם אחרונה, אז בערב, אני אשכב איתך"
"הי, פאמלה, מה את מציעה לו, את יודעת שזה בניגוד להסכם שלנו" גערה בה ברתה מן המסך, ועברה לגרמנית שוטפת
"טוב, אל תשים לב אליה," לחשה באוזני בעודה נשכבת עלי שדיה מעוכים על חזי ופיה מפק כל פינה וכל חלק בפני ובצווארי.
בעודה מתפתלת ונמרחת עלי, שלחה יד מיומנת וזריזה כדי לגשש ולבדוק את מצבי, אולם הזין היה במצב של שינה טוטאלית.
"יהיה קשה" פלטה והמשיכה בעיסוי גופי.
"לא, לא יהיה קשה כלל, יהיה רך" אמרתי, ולמרות כל מאמציה, לא הפגנתי אפילו צל צילה של זיקפה.
"גליאן, אתה תזדקף לכבודי, ברור" הקשיחה את דיבורה.
היא התרוממה והתיישבה ממש על פני, הכוס שלה, ישר על פי, הריתמה אותה לא טרחה להסיר, איפשרה לה להנמיך את הכוס תוך כדי פתיחה של חריץ במקום המתאים. שפתיה הלחות התלבשו ישר על שפתי ולא הותירו לי הרבה אפשרויות. התחלתי מלקק בין שפתיה בעוד היא, כפופה קדימה, אוחזת בזין הרפוי והמכווץ שלי בכוח רב. לא, זה לא עבד לה.
"גליאן, אתה תהיה העבד שלי עד שתיגמור שוב, ברור?" אמרה בקשיחות שטרם שמעתי ממנה. היא החלה לעלות ולרדת על הפה והלשון שלי. בה בעת, כשהיא כפופה כלפי מרכז העונג שלי, היא אחזה בזין הרפוי ולחצה אותו בכוח.
"אני רואה שאתה לא יודע למלא הוראות" אמרה שוב. ברתה, ממקום מושבה בתוך המסך רוגזת ונמרצת החלה לחלק הנחיות בגרמנית שוטפת.
פאמלה התרוממה מעלי וניגשה לארגז הכלים שלה. מתוך הארגז היא שלפה שוט עור שחור...........

למעלה