סי סי סי...

lala182

New member
סי סי סי...

אני מחפשת שירים לטיניים סלסה,סמבה וכאלו... בכל מקרה יש כמה שירים שבזמן האחרון יש אותם הרבה במועדונים איך קוראים להם? יש משהו עם que si que no.... ויש עוד שיר שכרגע פשוט שכחתי... אתם בטח יודעים למה אני מתכוונת... את la bomba כבר הורדתי.. ואם יש לכם עוד כמה שירים להציע לי זה יהיה נחמד.. תודה לה-לה

seekerit

New member
המבצע של השיר הוא..

jody bernal וחוץ מזה יש גם את fruta fresca של carlos vives (מהפרסומת של קסטרו), באוסף la bomba יש הרבה שירים מדליקים

Joan of Ark

New member
הנה כמה

שירים שאני מאוד אוהבת, לאחר שניבדקו כי הם ניתנים להשגה: Nueva York Pasando Lista Tamarindo את שמות המבצעים אינני זוכרת זה מדיסק אוסף, אבל השם כאן מספיק - תהני ותרקדי גם בשבילי!

lala182

New member
תודה אבל....

אבל ניתנים להשגה איפה? חיפשתי בקאזה ואין... לה-לה

נטלייה אורירו-קה סי קה סי

הי, לשיר קוראים קה סי קה סי, הוא של נטלייה, והפיזמון הולך ככה: אי קה סי קה סי, אי קה סי קה סי, אי,קה סי קה סי, אי קה סי קה סי קה ביין קה סי. ופקונדו ארנה שר אותו בבובה פראית לנטלייה אורירו. עוד שיר יפה שאני מכירה: mi muero de amor\נטלייה אורירו

נטלייה אורירו-קה סי קה סי

הי, לשיר קוראים קה סי קה סי, הוא של נטלייה, והפיזמון הולך ככה: אי קה סי קה סי, אי קה סי קה סי, אי,קה סי קה סי, אי קה סי קה סי קה ביין קה סי. ופקונדו ארנה שר אותו בבובה פראית לנטלייה אורירו. עוד שיר יפה שאני מכירה: mi muero de amor\נטלייה אורירו

tamarsita

New member
הנה כמה...

יש לי שתי שירים שאני אוהבת: arrasando-Thalia Ven Comigo-Christina Aguilera השיר של כריסטינה אגילרה זה השיר come on over שלה בביצוע בספרדית. את שתי השירים האלה אפשר להוריד בקאזה. מקווה שתאהב...

Sשרון

New member
או אולי כאן זה יותר יעזור

http://www.salsa.org.il/music_top10_clubs.htm את יכולה לראות את שמות השירים ולשמוע תקצירים

למעלה