סיתיקד 218

adi007

New member
סיתיקד 218../images/Emo58.gif

רק לפני שעה אמרתי למאיה שהיידי אחלה אבל לא צריך להגזים. אחרי הצפייה, היידי פשוט מ-ע-ו-ל-ה!! וואו! הכימיה בינה לבין בנג'י.. אין מה להגיד.
טראוויס ודוניאל כאחד, היו ממש חלשים. לא יודעת מה קרה להם השבוע. כיף לראות את אליסון ואייבן שוב, ההיפהופ שלהם היה מדהים
נטלי אחלה, אבל ריאן. ריאן, ריאן. מה הוא עושה שם? OUT ומהר. ריאן ונטלי יעופו בטוח. אחרי זה אייבן ואליסון/היידי. נראה לי היידי, למרות שהיא ממש השתפרה מבחינתי (או שפשוט לא ראיתי את זה עד התוכנית הזאת
) אגב, עונה 3! ייאיייי!! מאיה, את מי נגרור לראות את העונה 3 הפעם? המממ....

adi007

New member
BTW../images/Emo58.gif

ראיתם את דימיטרי? עם השלט Vote for Natalie?
וגם את השלט Benji, father my child?

maya567

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif 218

היידי סוף סופית סופנית! מבחינתי, גמר שלה ושל בנג'י, ואני מרוצה. דוניאל היתה ממש ממש חלשה השבוע. ריאן פשוט מיותר, וההתחנחנות שלו למצלמה בכל פעם שנותנים את המספר שלו עושה לי בחילה. קישט! חוץ מזה, צריך לשים את מארי כשופטת בכל תוכנית, ואם לא שופטת, אז כוראוגרפית, היא כזאת קורעת
ובאסה שאוטוטו הגמר. לא רוצה שהעונה הזו תגמר.....

yogev888

New member
מישהו יכול להסביר לי בפרטי

מאיפה אתם מורידים תפרקים של ביג ברודר?????

../images/Emo58.gif

לא יודע מה אתן מתלהבות כל כך - אני לא נפלתי מהפרק, אבל זה יכול להיות בגלל שאני עדיין תקוע על הריקודים של מיה מייקלס והריקוד הקבוצתי של וויד רובסון בפלייליסט שלי. טראוויס ודוניאל: ההיפ הופ שלהם היה מצוין. נכון, המסיכות לא איפשרו להם לעשות הבעות פנים, אבל זה לא היה תלוי בהם. הריקוד עצמו היה סבבה
. הקוויק סטפ לא היה מי יודע מה, אבל באופן עקרוני אני לא סובל את הריקוד הזה, ככה שיחסית זה היה טוב. אייבן ואליסון: הטנגו היה טוב, אבל זה בלתי אפשרי לא להשוות אותו לטנגו הקודם שלהם, ואת הטנגו הקודם שלהם אהבתי יותר. ההיפ הופ היה נחמד, לא יותר. לא ממש הבנתי למה השופטים כל כך התלהבו ממנו. ריאן ונטלי: הדיסקו לא היה טוב. המודרני היה נחמד. מעצבן אותי שהשופטים כל הזמן יורדים על ריאן סתם. בנג'י והיידי: הברודווי היה טוב, אבל ביחס לכל הברודווי הקודמים שרקדו, אותו הכי פחות אהבתי. ההתלהבות המוגזמת מהריקוד הזה הייתה ממש לא במקום - הם בני דודים, מן הסתם תהיה להם כימיה טובה. הממבו, לעומת זאת, היה מעולה, ובאמת הריקוד הכי טוב הערב, אבל זה לא ממש חוכמה כי שניהם מתמחים בריקודים סלוניים/לטיניים ככה שזה כמו לתת לטראוויס ואליסון לרקוד מודרני - אין סיכוי שזה לא יצא טוב. סה"כ פרק טוב, אבל יותר אהבתי את שבוע שעבר (תוחזר מיה מייקלס לאלתר!). אם זה תלוי בי אז אייבן ונטלי יעזבו, אבל סביר להניח שנראה את ריאן ונטלי בחוץ. למרות שבשבוע שעבר הייתה הפתעה, אז נראה לי שאו ריאן או נטלי ישארו בכל זאת.

../images/Emo58.gif

אה, זה גם נהיה קצת מעצבן איך שהיידי מודה לכוריאוגרפים בסוף כל ריקוד. כל פעם שהיא אומרת את ה- "יאי" שלה אני נזכר באיימי פוהלר!

../images/Emo58.gif תוצאות

אני לא מאמין שאליסון עפה!!! זו כל כך הייתה צריכה להיות נטלי... הריקוד פתיח היה נחמד, לא יותר, וזה בטח לא מה שוויד רובסון עשה (וגם כתבו את זה באתר הרשמי...
). משהו הולך בין טראוויס לאליסון? גם בריקוד שלה וגם בסוף כשכולם רקדו הם היו מוזרים כאלה. ואני עוד בניתי עליו שהוא הומו... ציוותים לשבוע הבא: אייבן ונטלי, טראוויס והיידי, בנג'י ודוניאל.

למעלה