סיר בישול אטי

שרוצקי

New member
סיר בישול אטי

בוקר אור לנשים המקסימות,

מודה ומתוודה שאני קוראת פה המון ו"גונבת רעיונות" אבל טרם יצא לי להגיב...
עכשיו אודה לעזרתכן: אני מעוניינת לרכוש סיר לבישול אטי. לא משהו גדול, אבל שיהיה מספיק גדול, לצורך העניין, לחמין כהלכתו
וכמובן שגם במחיר חביב וידידותי
העניין הוא שאני לא מבינה כלום בזה!
איזה מותג נחשב טוב?
כמה ליטר לקנות?
אילו פונקציות חשובות?

תודה מראש על התשובות והמשך יום נפלא

vered1111

New member
לי יש שני סירים: 4.5 ליטר ו- 6 ליטר

כשעושה חמין רק למשפחה (5 נפשות) משתמשת בקטן. כשמארחת עושה בגדול.
לדעתי אין חשיבות ליצרן. אם אני זוכרת נכון, אחד קניתי בשופרסל דיל, ואת השני קניתי בחנות טמבור ליד הבית...
משמשים אותי נאמנה כמה כמה שנים.
יש שלוש פונקציות: חום גבוה, נמוך ואוטומטי. אני מתחילה את הבישול בגבוה כמה שעות, ורק לפני שבת מעבירה לנמוך. באוטומטי לא השתמשתי אף פעם.
בהצלחה,
ורד.

yela

New member
ברוכה הבאה! אם את מכירה משהו שקורא "ישראל היום", אז בדקי

אם שמר את דף השוברים של "הום סנטר" מיום חמישי האחרון.

היה שם שובר של סיר איטי של 6.5 ליטר בעלות של 69 שח.

מכל מיני בדיקות שעשינו בעבר, ראינו שכל הסירים מיוצרים במזרח הרחוק, גם אם נושאים שם של חברה אירופאית. לכן זה פשוט עניין של מזל.

בהצלחה.

רוחיק11

New member
אפשר להגיע לעיתון דרך האתר שלהם ולהוריד את הקופון. באתר יש

עיתון שלם, כולל פרסומות

yela

New member
עוד טיפ, מישהי שקראה מה שכתבתי סיפרה לי שאם מגיעים

לחנות ומביעים עניין בקניית מוצר שבמבצע, חלק מהמוכרים שמסתובבים שם מוציאים שוברים ששמורים אצלם ונותנים ללקוח רק כדי שיירשם שביצעו מכירה (כי הם שמים מדבקה עם הקוד האישי שלהם על המוצר).

yela

New member
בדקתי באתר העתון והקופונים אינם כי לא מודפסים בעתון

זה סוג של פרסום בצורה שונה מהרגיל, ראיתי את זה לראשונה השבוע: מדובר ב- 2 דפים שמצורפים בחיבור ממשי לעתון, כאילו היו מעטפת לעמוד ראשון ואחרון.
2 הדפים מלאים משני הצדדים (4 עמודים) בריבועים קטנים של קופונים.

shira1960

Active member
יש לי אחת שקנינו באיזה מבצע איפהשהוא;

זה השני או השלישי שעברנו - לדעתי הם כולם דומים. לחלקם יש בעיה עם הטרמוסטט כנראה וה"נמוך" לפעמים נמוך מדי או לגבוה מדי וה"גבוה" לפעמים גבוה מדי. בסירים כנמכרים בארץ (בכל אופן ממה שאני ראיתי) אין הרבה "פונקציות" כך שאין הרבה הבדלים בין החברות. לאחרונה אני מכסה את הסיר עם שכבת נייר אלומיניום (מתחת למכסה זכוכית ) וזה עוזר.

אני משתמשת בשקיות מיוחדות לסיר בישול איטי (דומות לשקיות קוקי) או מורחת את כל החלק הפנימי בשמן - זה מקל בניקיון. המינוס היחיד של כל הסירים האלה הוא שהסיר חרס (החלק שבו שמים את האוכל) מאוד כבד.

עד היום לדעתי לא שילמתי יותר מ100 ש"ח (זה היה לפני כמה שנים)

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ברוכה הבאה שרוצקי
, אין לי תובנות באשר לסיר לבישול איטי (

לא מרבה להשתמש בשלנו).

למעלה