סיר או ישבנון?

ללה11

New member
סיר או ישבנון?

בכלל לא תכננו לגמול את ניב מחיתולים השנה, אבל מכיוון שמדי פעם הוא "דיווח" על הנעשה בחיתול קנינו סיר פשוט. היום, לראשונה, ניב עשה קקי בסיר - הכריז על בואו, התישבנו, סיפרנו סיפור, ותוך כדי - בא הקקי. אחרי ההתרגשות הגדולה נרשם כעס גדול על אמא (זו אני) ששפכה את הקקי לשירותים, עשתה ביי ביי והורידה את המים. ניב כנראה רצה להמשיך להתבונן בפלא... ועכשיו מה? עדיף ישבנון כדי לחסוך את הפרידה? או להשאר עם הסיר? מה עבד אצלכם? תודה!

lulyK

New member
מהר מאד זנחנו את הסיר

ונשארנו עם הישבנון (אותי הסיר די מגעיל). שבוע שבועיים אחרי שנגמל, זנחנו גם את הישבנון, ביוזמתו.

S r 35

New member
מאוד תלוי בילד ...

אצלנו - וגם אצל ילדים של כמה חברות שלי - לא זה ולא זה ... אחרי כמה ניסיונות סרק, הלכנו כמו גדולים ישר לאסלה ואז זה הצליח
. אבל, כאמור, לכל ילד יש את ההעדפות שלו.

liat77

New member
אנחנו קנינו-ישבנון

וגם סיר אבל הסיר משמש אותנו רק כשרפרף, אצלנו ה"אימון" לוקח זמן...מקווה שעד גיל 3 כבר נסיים את הפרוייקט.

mevav1

New member
אנחנו משתמשות גם וגם..

בסיר היא יותר אוהבת לעשות אבל גם בישבנון היא נהנית. כשבא לה בסיר היא עודה וכשבא בישבנון,היא עושה. מה שבטוח זה שבסיר אני חושבת היא תיגמלח ראשונה. כי היא תרגיש כבר גדולה. בכל מקרה,אם תקני ישבנון,תראי שהוא של ליפסקי ובמוצצים הוא עלה לי כ 67 ש"ח בעוד שבמקומות אחרים,הרבה יותר יקר.

ללה11

New member
תודה רבה

נראה לי שנקנה ישבנון וניתן לו לבחור... ואם אפשר שאלה טפשית - מה עושים בחוץ? בגן המשחקים? במקום ציבורי? הולכים לשירותים ציבוריים? ראיתי בחו"ל מושב אסלה מתקפל שאפשר לקחת בתיק ולשים בכל מקום - יש גם בארץ?

מגן לכיסא הביטחות , יש בארץ?

ראיתי שבחו"ל מוכרים מן מגן שמתחבר לאיזור הישיבה בלבד

mimor2

New member
אני בעד הישבנון של ליפסקי

כל הקטע של הסיר נראה לי מיותר לחלוטין. אח"כ צריך לעבור שוב "גמילה" מהסיר. הגדולה שלי בכלל לא ישבה על סיר אלא ישר ישבנון, והבן (שסוף שוף נגמל!!!) ניסה למרוח אותי עם הגמילה עוד קצת וביקש סיר. אבל לא הסכמתי כי הוא כבר ממש גדול (יחסית - בן 3 ו-7 חודשים) ואין לי זמן לגמילה מסיר גם. כשיש לו פיפי הוא עומד מול האסלה בלי הישבנון, וכשיש לו קקי הוא יושב עליו.

מיותר לחלוטין זה לא בדיוק נכון

הייתי כמוך אנטי הסיר, קניתי ישבנון וקניתי מקטין אסלה...הילדה במשך שבועות הראתה סימנים שהיא רוצה להיגמל אבל שהגיע הרגע להתחיל אחרי יום וחצי היא נסוגה אחורה....נבהלה מאד מעצם הרעיון והחלטנו לחזור לחיתולים ובמשך חודש לא שמענו מילה על רצון לשבת בשירותים וכל הסימנים שהיו לפני נעלמו גם יחד. כניראה שכל העסק של האסלה בשלב מסויים התחיל להלחיץ אותה, על הישבנון היא אפילו לא ניסתה לטפס... אבל ברגע ששמתי סיר באזור...היא לאט לאט התחילה להתקרב אליו ולעשות בו פיפי ומהר מאד היא גם התחילה להשתמש במקטין אסלה, אני לא מרגישה שיש לי צורך לגמול אותה מהסיר, אגב זה היה הפחד שלי מהתחלה שבגללו לא השתמשנו בו. צריך פשוט לזרום עם הילד ,באמת לנסות את הישבנון או המקטין אבל אם רואים שלא הולך לא לפחד לנסות גם את הסיר...

ללה11

New member
תודה, וסליחה על הבורות -

למה צריך גם ישבנון וגם מקטין אסלה???

למעלה