סירת דייג

fishAbout

New member
סירת דייג

לפי המלצת פורום דייג - אני שואל בדיוק אותו השאלה גם כאן
מקווה לתשובה... שלום לכולם. לרגל החזרה לארץ התחלתי לחשוב על קניית סירת דייג (משהו להמתיק את התרופה) - אני לא בטוח שזה הפורום המתאים - אבל שווה לנסות... איזה סירה מתאימה לדייג בים התיכון - משהו פשוט כמו round-about centre console או אפילו dinghy - ארבע חמש מטר? איזה רישיון צריך? אפשר להשאיר סירה במרינה? או עם נגרר? מה המחירים פחות או יותר? האם ישנם איזה אתרים באינטרנט? האם שווה ליבא סירה, סירה של 4.5 מטר, עם הגה מרכזי, מנוע 30 כ"ס, אלומיניום עולה בערך 43000 ש"ח - חדשה - ולהביא אותה (באוניה) עוד בערך חצי מזה - וזה לפני המכס 31%- שווה את המאמץ ?!?! אני אשמח ואודה לכל תשובה מבעל ניסיון או דעה בעניין

k i m k h y

New member
אל תעשו לי פאדיחות ../images/Emo13.gif

המלצתי לבחור לשאול אתכם... יאללה, תראו לו שההמלצה הייתה מוצלחת

Alex33

New member
לייבא אישית סירה בגודל/מחיר זה...

מארה"ב, לדעתי לא מעשי ולא כלכלי בגלל לא מעט עלויות "מסביב" . מאירופה אינני יודע. לגבי סוג סירה,רצוי כזו המתאימה גם לים פתוח,עם תצורת תחתית V ה"יושבת" טוב במים ( יחסית לסירה קטנה..). אני משער שתוכל להגיע ליבואנים דרך חנויות השייט שליד המרינות ת-א, הרצליה, יפו.. מצטער אבל אינני דייג, לא יודע להיות יותר ספציפי מזה.. במחיר שנראה שאתה מתכנן להוציא אתה בהחלט יכול להשיג משהו טוב, תבדוק בחנויות,יבואנים, במרינות, תתייעץ ,אין קיצורי דרך...

arik2000

New member
סירת דייג

בסדרי גודל של המחיר שציינת תוכל למצוא במרינות סירות משומשות בשפע, אבל לכולם דרוש רשיון משיט .....

araviv

New member
סירה-דייג-יבוא???????.

1.עלות ההובלה לסירה קטנה ועלויות המיסוי יוצרות מצב של אי כדאיות כלכלית להביא סירה בגודל המוזכר מארה"ב. 2.בים התיכון מעטים הדגים לעומת מקומות המוכרים לך בארה"ב ולבטח באזור האוקינוס האטלנטי. 3.יבוא עצמי יכול להכניס אותך לבעיות של סוג הכלי ,מנהל הספנות,אישור ותקנות לדגם,ועוד כהנה וכהנה בעיות בירוקרטיות. המלצתי השוק הישראלי משווע לקונים בתקופה כלכלית זו ולבטח תמצא מבין כ-500 כלי השייט המוערכים על ידי בגודל זה ואשר נמצאים בישראל במרינות הים התיכוןובאילת ואשר תתאים לדרישתך. 4.באם אתה עומד להשתמש בים התיכון אזי תכנן את זמן הדייג לשעות הבוקר היות ולקראת הצהרים קיימת בריזה מקומית וגלים אשר אינם תענוג לסירה בגודל 4.5 מטר בעת דייג.

fishAbout

New member
המון תודות

על האינפורמציה. כנראה שאין מנוס מלכתת רגלי בין המרינות ולחפש. רעיון היבוא הולך ונראה פחות טוב מרגע לרגע - למרות שהמחיר ההתחלתי פה (אוסטרליה) נראה מפתה וההיצע פשוט עצום. לגבי הדייג עצמו בארץ אני אופטימי - ואם זה לא יילך אז עם כל הכבוד לציונות - שמעתי שבאוגנדה יש אחלה דייג

למעלה