סירסו אותנו?

סירסו אותנו?

הנה שאלה לחברי הפורום האדירים: האם לדעתכם עבודתנו כנותני שירות חתכה לנו את הביצים בתור לקוחות? כי כשאני עכשיו נמצא בויכוח מעצבן כזה עם חברת האינטרנט שלי כמו אלה שאנחנו תמיד כותבים עליהם פה מהצד השני, אני כל הזמן אומר לעצמי: "מסכן, הוא גם ככה לא יכול לעשות כלום" ודי מוותר למרות שאני יודע שאולי אם הייתי מתעצבן וצועק זה היה עוזר...

כנראה שכן,

כי עכשיו אני הרבה יותר מבינה לליבם של נותני השרות,אני מדמיינת לעצמי מה אני עוברת מדי יום ביומו ולכן אני לא רוצה לעולל להם דברים שאני עצמי סובלת מהם

babylon_a1

New member
אני יותר נוראי

אני יודע בדיוק מה קורה מהעבר השני של הקו באיזה שלב הוא יציע לי פיצוי אם בכלל אני יודע שהוא טלפן / מוקדן ולא יכול להחליט הוא צריך לשאול מישהו אי אפשר למרוח אותי, מחר יהיה בסדר יש לנו היום קצת בעיות וכו' זה לא הולך פשוט מכיר הכל לכן אני לקוח נחמד, אבל אם יש בעיה אז סוג של צרות לכן אני לא כל כך אוהב לתמוך בתומכים טכנים מתקשרים לפעמים לא בהכרח כאלה שעובדים איתי אם תשאלו מה תומך טכני מתקשר... במוקד יש לי מול העיניים את כל נתוני ההתחברות התקלות וכו' בבית אתה סה"כ דיי עיוור בלי כל העזרים

דיברתי היום עם

מנהל שירות לקוחות של חברת האינטרנט שלי וסך הכל היתה שיחה נחמדה וכל הזמן חשבתי לעצמי - הלוואי והלקוחות שלי היו כמוני והיינו מנהלים תמיד כאלה שיחות נחמדות. ובסוף כשסיימנו את השיחה והבנתי שסך הכל די דפקו אותי ואין מה לעשות, אז די התבאסתי.

דווקא ממש לא

אם כבר, אני הרבה יותר מקפידה שיתנו לי שירות כמו שצריך, ומי שלא עושה את זה אוי ואבוי לו - אם זה מלצר הוא לא יקבל טיפ ואם זה מישהו אחר, הוא יזכה לתלונה בהתאם שתגיע לבוס שלו. לעומת זאת, אני באמת לא צועקת ומתווכחת עם נציגי שירות, גם כי אני יודעת שזו לא אשמתם וגם כי זה לא לעניין. אם אני מרגישה שיש מקום לצעוק על מישהו, אני מבקשת מנהל.

lizush

New member
רק על עצמי לספר ידעתי.

השבוע היתה לי איזו שהיא בעיה שהייתי צריכה עזרה של מוקד כלשהו. בהתחלה אולי קצת נבחתי יותר מכל, אבל שנפל לי האסימון ונזכרתי שהמוקדנית רק עושה את העבודה שלה, הסברתי לה את התוכן הנפשי של הדברים (אכזבה, פגיעות וכו'). כשלקוח שלנו או אנחנו מנסים להסביר בצורה רגשית וגלויה את הדברים, קל יותר לצד השני להתחבר לזה, בניגוד לצעקות ואיומים שדיי מסרסים מלתת שירות...

nbw1

New member
לא חושב

אמנם אף פעם לא הייתי צריך להתווכח עם נותני שירות כדי לקבל את המגיע לי, אבל במקרה שכן אני יודע לעמוד על שלי בלי להתבהם (כלומר, לצעוק ולקלל). בנוסף לזה, גם אם אני מדבר עם נציג זוטר (ומתי מגיעים ישירות לנציג בכיר כבר..?) בד"כ אין בעיה לקבל מה שרוצים אם מבקשים יפה ומדברים בהיגיון. (כי אולי אין לו את הסמכות, אבל הוא בטח יכול לגשת רגע לאחראי שלו ולשאול)

Black Star

New member
נראה לי שבדיוק להיפך...

לפחות מבחינתי, מאז שאני עובדת כנותנת שירות, קל לי יותר לדעת איך לדרוש את מה שמגיע לי ולקבל אותו, בצורה נעימה אבל שלא "ימרחו" אותי. כמו כן העובדה שאני עובדת בחברה סלולרית מאוד עוזרת לי להבין כל מיני דברים כלקוחה בחברה סלולרית (אחרת) ואכן החשבונות שלי פחתו פלאים אחרי שדיברתי עם הש"ל שלהם להבין על מה אני משלמת ולבטל את כל החיובים המיותרים.. מה שכמובן היה הרבה פחות ברור עד שהפכתי ל"אחת משלהם"...

למעלה