סירי לאנדרואיד

סירי לאנדרואיד

שלום רב.
מה היא האפליקציה כמו סירי אבל של גוגל. אני הורדתי "אפליקציה פקודה קולית" אך האפליקציה "אילמת"

BobboVilla

New member
תיאורטית - Google Now, שעכשיו נקרא Google Assistant

אבל אני לא בטוח האם זה זמין למכשיר שהוא לא הפיקסל. מה שכן, קראתי בזמנו ש-Cortana של מיקרוסופט די טובה, למרות שיש לה כל מיני מגבלות.
&nbsp
לפני כמה שנים הורדתי אפליקציה ישראלית בשם "הקשב" שעבדה די טוב, אבל אני לא יודע אם יש לה את כל הפיצ'רים של סירי. בעיקר (לפחות אז) זה היה טוב לכתוב הודעות/וואטסאפ, לנווט (עם Waze), להתקשר, או להפעיל אפליקציות.

shoosh2607

Member
מנהל
זה לא ממש סירי

סירי משוחחת איתך.
ה - google now רק מבצע פקודות.
&nbsp

shoosh2607

Member
מנהל
לי יש את שניהם

ואני לא משתמשת באף אחד מהם

(בעיקר בגלל שהטלפון שלי באנגלית אבל אנשי הקשר בעברית ולפתוח אפליקציות אני יכולה לבד).

BobboVilla

New member
אז תעבירי את אנשי הקשר לאנגלית

האמת, יש שדה של "כינוי", אז אם העוזר/ת יכול להשתמש בשדה הזה, זה יכול להיות פיתרון של "להיות בלי ולהרגיש עם". כמובן שזה יחייב "יום לימודים ארוך" של הוספת הנתון הזה, וכמובן שזה לא אומר שזה יעבוד טוב או שזה בכלל שימושי
.

shoosh2607

Member
מנהל
עובד

לא ניסיתי בכינוי אלא בשדה של Phonetic name.
זה מגניב כי אני כתבתי איות מסויים של השם וכשאמרתי אותו הוא איית אחרת אבל עדיין מצא ואפילו שאל - Call mobile or home?
לא שאני אתחיל להשתמש בזה אבל זה נחמד - במיוחד בנהיגה.

BobboVilla

New member
האמת שלא זכרתי אפילו שיש כזה שדה

אני התחלתי להחליף את השפה של אנשי הקשר שלי לאנגלית כדי שהדיבורית המובנית באוטו תזהה אותם (באופן מאוד לא מפתיע, אין לה פונטים בעברית), אבל נתקלתי בכל מיני בעיות, כמו "האם בכלל יש טעם לעדכן שמות של אנשי קשר שאני לא מתקשר אליהם" או "האם צריך לתרגם 'טכנאי מכונות כביסה זוועה'"
. וכמובן שבינתיים לא עשיתי שוב סינכרון מול הדיבורית, כך שכל העבודה שעשיתי הייתה חצי מיותרת
.

shoosh2607

Member
מנהל
האמת שגם אם אני אנסה להוסיף את הפונטי הזה

מן הסתם אני לא אוסיף לדנה חברה של מיכל (שאין לי מושג מי זאת מיכל בכלל) או ליורם השכן בדירה שעזבתי לפני 15 שנה....
אבל טוב לדעת שזו אופציה אז תודה על הרעיון

BobboVilla

New member
מיכל זאת החברה של דנה

אצלי יש יותר מדי אנשים שהמספרים שלהם לא רלוונטיים (למשל קידומת 057 של מירס), או אנשים שלפי התמונה (או ההודעה) בוואטסאפ כבר לא שייכים למי שזה שמור אצלי.

shoosh2607

Member
מנהל
מחונן ממש

לגבי התמונה בווטסאפ - אני לא סגורה על זה כי אני לא בטוחה אם הם לא שמו תמונה של הילד/נכד/אחיין/ ווטאבר או אפילו מי זוכר איך הם נראים בכלל...

BobboVilla

New member
אצל מישהו אני רואה תמונה של ההורים שלו

(אני משער שאלו ההורים שלו, כי הוא קצת יותר צעיר ממני, והתמונה היא של זוג בשנות ה-60 לחייהם). אצל חלק מהאחרים הסטטוס בוואטסאפ כתוב בערבית, ואלו לא אנשים שדוברים ערבית כשפה ראשית (או אולי אפילו בכלל), אז קל לי לדעת שזה האדם הלא נכון.

BobboVilla

New member
אני לא חושב שיש לי בכלל בטלפון מישהו וההורים שלו/שלה

אם לא מחשיבים את המשפחה שלי
.

למעלה