סירטונים

סירטון התנהגות מיבצעית

סירטון על התנהגות מיבתעית ולמידה מטעיות ולמה דרוש יותר אימון

../images/Emo5.gif והיא עוד מכניסה את האקדח

לאחר הפליטה כמו שהוא לנרתיק (כלומר בלי פריקה שלו, עם כדור בקנה). איזו חוסר מודעות למצב הנשק!

A Broken Mirror

New member
חחחחח לא הבנתי את הקטע! ../images/Emo3.gif

תפסו את הבנאדם, אז מה פתאום השוטרת מוציאה את האקדח ומתחילה לירות??? פיספסתי משהו..?

hhillel

New member
בהרבה מקומות

מתאמנים ועובדים עם כדור בקנה. בגלוק אין בעייה עם זה.

יכול להיות, אבל איכשהו נראה לי

שזה שהאקדח בידיים שלה זה מצב בעייתי. אם היא הגיע הלמסקנה שהיא צריכה לעמוד עם אקדח דרוך בידיים. למה היא החזירה אותו לנרתיק? לי זה נראה שהפליטה גרמה לה לבילבול ולחץ, והיא העדיפה להכניס את האקדח חזרה לנרתיק (למרות שהשוטר שם לא הספיק לאזוק את החשוד). נראה לי גם שהפליטה עצמה נגרמה מתוך לחץ שלה.

Tonjin

New member
דווקא בכלל לא, לאל גור אולי...

מתישהו בשנות ה60 או ה70 זו הייתה הססמא של קמפיין בעד איכות הסביבה ונגד השלכת לכלוך.. מאז זה תפס חזק

zoti

New member
../images/Emo45.gif

היום רואים בכבישים CLICK IT OR TICKET. לעניין האקדחים, אני חושב שהאמריקאים הולכים עם כדור בקנה פשוט משום שהם רגילים לזה. הרי האקדחים המשטרתיים היו בעבר אקדחים תופיים ובאקדח תופי אתה כל הזמן הולך עם כדור בקנה (בהנחה שהתוף מלא). כשהם עברו לאקדחי מחסנית זה כנראה היה טבעי לללכת עם כדור בקנה. רובם נושא אקדחים טובים. גלוק, זיג וכיוצ"ב. ברכב יש להם M-16 קצר והם עוברים הסמכה מיוחדת בשביל לשאת אותו.

גם אתה גוטמן ../images/Emo104.gif

ואני למשל, כאשר אני מחליט לשאת את אקדחי: ת מ י ד הולך עם כדוק בקנה... כך אני יודע כי בלהט הקרב האפשרי, קניתי עוד חלקיק זמן שמשמעותו, מיי ורי וול, עשוייה להיות ההבדל בין חיים למות.

אביב tkd

New member
אפשר הסבר קצר?

לא בדיוק הבנת איך ה"אקדח" הזה עובד... לא ראיתי קנה שממנו יכול לצאת כדור ולא מכנס שדורך מחדש... איך בדיוק הוא יורה כדורים אחד אחרי השני?

למעלה