סירטון ראשון שלי אחד מתוך רבים, בשאיפה.... חוות דעת יתקבלו בברכה !!
ר רוקדתאתהחיים New member 1/1/08 #1 סירטון ראשון שלי אחד מתוך רבים, בשאיפה.... חוות דעת יתקבלו בברכה !!
S siMilly New member 2/1/08 #2 מקווה שלא אכפת לך ../images/Emo13.gif אני מנצלש"ת. אוקיי אז להקת בנות חדשה הגיעה, שם הלהקה הוא CASTAWAY שם הסולנית- מילי (נוצרה בדמותי) שם המתופפת- טיפני שם הגיטריסטית- מוניקה מקווה שתאהבו, יש עוד קליפים בדרך. מילי
מקווה שלא אכפת לך ../images/Emo13.gif אני מנצלש"ת. אוקיי אז להקת בנות חדשה הגיעה, שם הלהקה הוא CASTAWAY שם הסולנית- מילי (נוצרה בדמותי) שם המתופפת- טיפני שם הגיטריסטית- מוניקה מקווה שתאהבו, יש עוד קליפים בדרך. מילי
ר רוקדתאתהחיים New member 3/1/08 #5 הם לא אמורים להיות "אנושיים"..../images/Emo3.gif חלק מהכיף בסימס זה שלא תמיד זה תואם לאנושות חחחח עוד קליפ הועלה לאתר פליקס, הפעם קאבר ל I NEED YOU - של ליאן ריימס.
הם לא אמורים להיות "אנושיים"..../images/Emo3.gif חלק מהכיף בסימס זה שלא תמיד זה תואם לאנושות חחחח עוד קליפ הועלה לאתר פליקס, הפעם קאבר ל I NEED YOU - של ליאן ריימס.
S Sagiv 29 New member 3/1/08 #6 זה כן ממש אנושי../images/Emo4.gif../images/Emo222.gif מה אף פעם לא ראית מישהו שרירי? ויש אנשים (גם בלי סטרואידים) שהרבה יותר שריריים מההוא בסרט...
זה כן ממש אנושי../images/Emo4.gif../images/Emo222.gif מה אף פעם לא ראית מישהו שרירי? ויש אנשים (גם בלי סטרואידים) שהרבה יותר שריריים מההוא בסרט...
O Omri577 New member 3/1/08 #7 טוב... זה אנושי אבל זה סתם לא יפה... צריך שיהיו כל מיני ולא שכולם יהיו שריריים כאלה
S Sagiv 29 New member 3/1/08 #8 בסדר אבל...../images/Emo222.gif לא ממש שמתי לב שכולם שריריים אבל בסדר...