סירטון צניחה

DRZ400Yellow

New member
מגניבסקי יא תותח !

אחלה סרט....אחלה מוזיקה....
זהירות צנחן תותח נולד !

dizel4

New member
לא מספיק ,אני על קוצים!!

אני כבר כלכך ,רוצה להתחיל את הקורס הזה.פתאום אתה בא לי עם הסירטון המטריף הזה!!! אבל סבבה... יש לי שאלה, רציתי לדעת ,האם בפרדייב עושים הנחה לנכי צה"ל? אשמח לקבל תשובה מהירה על כך. תודה מראש לכל העונים!

zadek

New member
אחלה אתר!!!

דן-אתה חייב לשים באתר גם פרסומת של חברת "לדרמן":) והמבין יבין...

elraviv

New member
דן - אתר מדהים../images/Emo70.gif

חוץ מהתוכן המרתק והמפליל (מסתבר שיש תמונות של עומרי ללא ראסטות) - ממזמן לא ראיתי כזה עיצוב מקצועי, פונקציונלי, רענן, ונקי. בלי כל השטויות שמפתחי אתרים "מקצועיים" תוקעים לנו.

f r e e f a l l

New member
סחטיין דן!

סיפרת על האתר, אבל הוא הרבה יותר טוב ממה שתיארת... את היח"צנות שלי קיבלת שמיים כחולים

terra7

New member
דן, אתה לא מפסיק להפתיע ../images/Emo219.gif

איזה יופי של אתר! איזה יופי של סרטון! פשוט מרשים. וגם צנוע... בשום מקום באתר אין איזכור שלך. אחלה בחלה...

Sabre Runner

New member
ציון פרוייקט: 110.

10 נקודות יורדות על ממשק תמונות שאני לא אוהב אבל קבל עוד 10 על תמונות וסרטים מדהימים ועוד 10 על מציאת התשובה לשאלה הכי חשובה בספורט (שם, ליד המטוס בסאן-מרקוס).

anaG

New member
דן דן אחלה אתר!

באמת היה חסר אתר כזה לאנשים ששואפים להתחיל לצנוח הוא מספק המון מידע ! אגב נראה לי ששווה לכם ליצור גם אפשרות לאתר באנגלית.

freefire

New member
מדהים ../images/Emo13.gif

עושה חשק להתחיל את הקורס .... נאלץ להתאפק עד אפריל בנתיים נהנה הוידאו שלכם ... תמשיכו לצבור זמן אוויר

elraviv

New member
מי הם השניים לקראת הסוף../images/Emo35.gif

מגניבסקי - מי הם השניים לקראת סוף הסרטון שלך שכל הזמן נכנסים אחד בשני, לא ברור אם הם רוקדים או הולכים מכות. באותה הזדמנות גיליתי שם גם קליפ נהדר של ארז ירון http://video.google.com/videoplay?docid=-1729158456484651095

למעלה