סירטון חזק מאוד

המסקנות אותן מסקנות...

שהיום מחנכים חינוך רטליני שהיום בעצם לא מחנכים אלא מלמדים להוציא ציונים בעזרת רטלין שמי שקצת 'מחוץ' למסגרת עדיף לדחוף לו כימיקלים שאם בתקופתי היה חינוך כמו היום היו שולחים אותי ושכמותי לשאוב רטלינים בכמוניות מסחריות ובקשר למדיניות ההחזרה - קודם נקח את שפני הנסיון, רה"מ וכמה שרים. אם זה יצליח נחשוב קדימה.

חזק ביותר

זה רק מחזק את מה שאני תמיד חושבת, שאנחנו כהורים חייבים להיות כל הזמן עם אצבע על הדופק, לא תמיד המחנכים, וכל אותם אלו שמוגדרים כאנשי המקצוע יודעים יותר טוב מאיתנו כשזה נוגע לילדים שלנו, אין לי ספק שיש הרבה מקרים שהילדים לא תמיד זקוקים לריטלין ו/או כימיקלים אחרים, מותר לפעמים להיות קצת שונים, לאורך ההיסטוריה זה הוכיח את עצמו שאותם ילדים מצליחים לא פחות אם לא יותר מילדים אחרים, הממציאים הגדולים והמנהיגים של העולם הזה תמיד היו קצת מחוץ למסגרת, מענין אלו דברים לא היו מתגלים עד היום אם היו דוחפים להם ריטלין לפני הרבה שנים.

מקסים!

אהבתי מאוד, וזה רק מחזק את מה שאני חושבת על מערכת החינוך וכו' - הבעיה בקונספט. קח שניה ותראה את הסרטון הזה - זה השינוי שאנחנו צריכים,

rrredshay

New member
אכן יש ריקבון מסויים במערכת החינוך..

הקונבנציונאלית. הסירטון ששמת אכן מתאר את זה מצויין, ראיתי רק חצי סרט, מבטיח לראות את המשך מאוחר יותר, מאוד מלהיב.ה

Rtitan

New member
סרטון חזק שמפספס את הפואנטה לגמרי.

אם הרמז הוא שהריטלין גורם לילד להתיישר עם המערכת - אז יש כאן פיספוס עצום של מי שאינו מכיר כלל את הפעולה של כדור הזה. גילוי נאות: אני משתמש בריטלין כשעלי לבצע מטלות שדורשות מיקוד בתהליך מתווה מראש... ניתוח נתונים שהוא תהליך עבודה סיזיפי בעבודה שלי, קריאה כדי ללמוד משהו, או אפילו כשהייתי צריך להוציא את המטען שלי מהנמל - יש שם פרוצדורות לא הגיוניות שחייבים למלא והיה לי ברור שללא הכדור הזה - אני אמצא את עצמי לא מבין מה לעשות הלאה, כי תמיד תהיה לי דרך אחרת לעשות את הדברים. אבל כשצריך לחשוב, להיות יצירתי, לתכנן משהו חדש, לבנות, לכתוב - אינני משתמש בכדור הזה - אני אוהב את ספקטרום המחשבות שעוברות לי בראש כשאני עובד, וזה מביא אותי למקומות מאד מוצלחים. אם כל חטאת היא מערכת החינוך שדורשת מהילדים להיות רובוטים - עצם דרישת החברה והמערכת ש כל הילדים יהיו רובוטים מתוכנתים כמו שהם - היא מה שצריך לגרום לכולכם בחילה והתרעמות - לא העובדה שכביכול דורשים את זה מילד אחד ונותנים לו כדור לשם כך. אם משהו חייב להילמד מהסרטון הזה הוא שהיע הזמן לתת לילדים להתפתח בכיוונים שהם רוצים תחת הדרכה - לא בכיוונים שהחברה רוצה ומכתיבה להם.

rrredshay

New member
את הסירטון הזה קיבלתי מאשת מקצוע...

שבמקרה מטפלת בשני ילדי. מעניין שכל אחד לוקח את זה בצורה אחרת, אני גם חושב שיש איזשהו פיספוס עם העניין של הכדורים אבל כמו כל דבר עם פואנטה חזקה צריך להשתמש בקיצוניות כדי להעביר מסר. אני חושב שזה לא בדיוק רטלין מה שיש שם אלא מכלול הדברים שאנחנו מעבירים את הילדים שלנו עד כדי שהם מקיאים מזה... הדרך כנראה נמצאת איפשהו באמצע..

THE KID A

New member
סרטון על צעדי הכוחות הטורקיים

http://www.youtube.com/watch?v=qY5iC_-_RaE&feature=related

ye44

New member
נמשיל את הסרטון לנשים

את מי יותר קל לאלף גברים חסרי עמוד שידרה או גברים עם אופי ? האלמנט הפסיכולוגי משחק תפקיד מאד חשוב בדרך ההשתלטות על גבר, יש לכן את האופציה של ה"אישה השואגת" כך שהחסר עמוד שידרה מתכנס בתוך עצמו ועושה את מה שמכתיבים לו וכאן השליטה היא אבסולוטית מבחינתכן זה האידיאל
ויש את "האישה המביטה " מספיק מבט אחד ואתם רואים כיצד הגבר מתנהג כמו רובוט
הבעיה האמיתית זה עם הגברים הדעתנים עם העמוד השידרה, כאן יש לכן בעיה או שתהיו אסרטיביות או שתגיעו לרבנות
הקיצר אם ברצונכם חינוך מחדש רק בדרך אסרטיבית או שתשימו לנו
מסוג "METHOHEXITAL " ב
ריטלין במקרה שלנו לא יעזור
נ.ב הכל בגדר המלצה בלבד יש להיוועץ עם
או פסיכיאטר מחוזי לפני שמגיעים להחלטות על דרכי הפעולה

מ-ע-ו-ל-ה!

אהבתי מאוד
ויש לי נקודת מבט קצת שונה ממה שהעליתם כאן - למרות שיש לנו ביקורת על המסגרות שלנו כאן, זה תמיד יכול להיות יותר גרוע... (ובסוף הוא נשלח לכדור הארץ - כי בכל זאת כאן השוני שלו יתקבל בברכה)

rrredshay

New member
רגע..

מה נקודת המבט שלך? לי דוקא היה נראה שהוא נשלח למפעל להרכבה מחדש כמו מוצר מקולקל וחזר חדש

אני הבנתי...

שהוא לא התאים למסגרת בעולם שלו, ולכן שלחו אותו לכדור הארץ כדי שכאן הוא ישתלב יותר טוב ובזה ראיתי דווקא פן חיובי
מקווה שהבנתי נכון...

rrredshay

New member
ווואווו ראיה מדהימה

לא שמתי לב לזה, בהחלט ראיה מעניינת! כמו שרשמתי, כל אחד רואה משהו אחר בסרטון.

אני מגיבה

לפני שראיתי את הסרטון כי יש לי בינתיים דעה משלי לנושא.... אני עכשיו עם כאב הראש של אחרי הריטלין לקחתי היום חצי כדור 5 מ"ג...ונסעתי לטייל באופן פלאי הכדור השפיע על הבת שלי בטלפאתיה....והיא עשתה לי הפתעה וסידרה את הבית!!!!!חחחח היא המאובחנת שסירבה לקחת ריטלין(בצדק) וקונצרטה דפק לה את הראש....תפסה הבוקר יוזמה ברוכה בלי שום כדור וסידרה כאילו שאבה ממני את הריטלין שעליי כמובן ולא השפיע פרט לתופעת הלוואי של הכאב ראש.... ואכן המורים כלכך בעד הכדור!!! שזה פשוט נורא!!!! זה כדור מסוכן שלא מתאים לכל אחד לא בושקים את הסיבות להפרעות הקשב לעומק ויש כלכך הרבה סיבות לכך..... מסממים את הילדים ....ומשבשים להם את המוח....

למעלה