סירוס

terra2

New member
סירוס

למה סירוס עולה 300 שקל??(ד"א כלבת עולה פחות מ20 שקל חשבתי שצריך להשקיע עוד כמה מאות) זה כבר עולה יותר מהחמוס גם חפשתי אנשים שמוכרים חמוסים וממש אין אנשים כאלה

Sweet Fantasy

New member
יש הרבה. לא חיפשת טוב

ובקרוב יהיו יותר. בקשר לסירוס, מה לעשות זה מחיר הניתוח. ההוצאות הראשוניות על החמוס לא זולות, וצריך לקחת את זה בחשבון לפני שמביאים חמוס. ומי אמר לך שכלבת עולה פחות מ20 שקל? כלבת עולה 80+ ₪, פחות מזה נראה לי חשוד, כלבלת עולה 120-160 2x ותילוע עוד איזה 30-60 ₪ אם אני לא טועה, כבר שכחתי.

terra2

New member
אני גבר ../images/Emo197.gif

ותודה

דווקא עכשיו אין ממש הרבה שמוכרים

במיוחד לא חמוסים גורים אלא אנשים שמוכרים חמוסים בגילאים חצי שנה ויותר שפשוט התייאשו מהם
ודרך אגב רציתי לשאול אם מומלץ לקנות חמוסים מחוות גידול ומקומות דומים או עדיף שלא???

יש ?

יש בכלל חוות גידול חמוסים? לא שמעתי על זה..לא בישראל בכל אופן.בכל מיקרה שתי האפשרויות הם ליקנות אצל מגדלים פרטיים או בחנויות חיות, אבל לרוב, עדיף ליקנות חמוסים ממגדלים פרטים מכיוון ששם הם מקבלים טיפול טוב ונכון, בחנויות חיות מתעללים בהם, מכניסים אותם לכלובים קטנים, וזה גורם לחמוסים האלה ליגדול תוקפנים.גם לרוב, המוכרים בכלל לא יודעים בני כמה הם, ומה החיסונים שקיבלו.ואצל חמוסות הגיל מאוד קריטי בגלל הייחום. בעצם, גם בגלל המחיר, הרבה יותר משתלם ליקנות אצל המגדל, כי הוא מוכר את זה הרבה יותר זול מבחנויות חיות. כי החנויות קונות אותם ממגדלים, ובשביל להרוויח מהם הם מכפילים את הסכום שבו הם קנו. ככה שאצל מגדלים חמוס עולה בין 250-350 שקלים, ובחנות הוא עולה 600-700 שקל.ככה שכל אחד יעשה תשיקול שלו

נראה לי שיש

לפחות כך שמעתי רציתי לברר אולי מישהו יודע על זה ב100% ... ובחנות אני בטוח לא אקנה כמה שאני לא ארצה בזה כי בסוף אני אשאר עם חמוס אגרסיבי או חולה... בכל מכרה מי שרוצה לקנות נחנות זאת בחירתו ודווקא אני ראיתי בחנות חמוס עם כל הציוד ב600
נראה לי שהוא פשוט כבר מת להיפטר מהם...

WTR

New member
לא לשכוח שגם אם היו מגדלים אותם

כמו שצריך בחנות, עדיין נשאר קרטריון מהותי למה להחרים - בגלל הסיבה שהם מתייחסים אליהם כאל מוצר. פשוט עוד דרך להרוויח כסף..

WTR

New member
עדיף לא, מאותן סיבות שלא תקני מחנות

בפינות חי, פינות ליטוף וכו', לעיתים רבות מזניחים את החיות שם. מאוד קשה לגדל חמוס ע"פ הצרכים האופטימליים במקומות כאלו.. מהסיבה הפשוטה שאין זמן מרוב שיש חיות.

WTR

New member
מה ציפית? זה ניתוח עם הרדמה מלאה

זהו חומר מאוד יקר כמובן שצריך מלבד החומרים גם תוספת על עבודת הויטרינר וכמו כן, ככל שהויטרינר יותר משקיע (אזור יותר אסטתי, לדוגמא) הוא ייקח מחיר גבוה יותר. ניתן למצוא במחירים זולים יותר, אבל לרוב תמצא באמת ב300 ש"ח. השקעה חד פעמית, ששווה הכל! (לחמוס, לך ולכולם) אגב, 20 ש"ח לכלבת זה ממש זול! זה בד"כ עולה 150+ אבל כבר שמעתי על מחיר של 50 ש"ח מאיזה אזור אתה?

Sweet Fantasy

New member
כלבת לא עולה ככה

החיסון עצמו ממש זול, אםאת מדברת על המחיר לכלבים זה כי את משלמת את החיסון בנוסף לאגרה.

למעלה