סירוב פינוי

OmRi L

New member
סירוב פינוי

לא כתוב במאמר אז רציתי לשאול איך הולך הסירוב להתפנות מתפקיד עורפי (ג'ובניק) לתפקיד עורפי אחר. איך הולך כל העניין? כמה זמן בכלא? אם יש מישהו שבמין בעניין אז שיכתוב את כל מה שהוא יודע על זה.. תודה מראש

ברונדבי

New member
אין טעם לעשות את זה לפני הטירונות.

אחרי הטירונות תבקש להגיע למדור קורסים שוב.

OmRi L

New member
איך הולך כל הקטע הזה?

מה,קודם עושים טירונות ורק אחר כך מייעדים אותך לתפקיד? אם אני רוצה לא להתפנות אני צריך אחרי הטירונות או ביום הגיוס? ושאלה ממש ממש טיפשית, איך לא מתפנים, כלומר, למי אומרים שאני לא רוצה לעלות על האוטובוס ומתי להגיד את זה? תודה מראש!

mayan d11

New member
אמממ אתה ומעליך תבואו ../images/Emo179.gif

קראתי לפני כמה זמן מאמר אבל אני לא מוצא אותו ושאלה למי שהגיב מעליך מה זה המדור קורסים הזה? ובאמת איך הולך הקטע קודם אני רואה קצין מיון ואז נשלח לטירונות או קצין מיון סוף הטירונות יש הרבה גרסאות

ברונדבי

New member
נכון להיום, לג'ובניקים שלא מוינו

זה כך: כ90 אחוז מהם, מוחלט להם השיבוץ לפני הגיוס (בעקבות המנילה וכד', תפקידים שלא דורשים מיון). הם רואים קצין מיון בשביל הרקורד, ובשביל דברים חריגים. הם הולכים לטירונות ובסופה מקבלים צו התייצבות במקום שהם יועדו לו. יש אחוזים נוספים, שפשוט דילגו עליהם, או שהורידו פרופיל או אחרים שרואים ביום\למחרת יום הגיוס העורפי קצין מיון, מסמנים דברים שרקוצים, מדברים, מציע, ואז מהנהן והולכים לטריונות . אחריה חלקם מקבלים שיבוץ וחלקם חוזרים למדור קורסים לפגישה נוספת עם קצין מיון, ולעיתים סיפוח למדור. בקשר לאי התפנות - תלוי לאן, לאיפה. לא רוצה סיבה שבתור תפקיד ג'ובניק, תבוא למפקד שלך (אלא אם זה טכני או חיל חימוש) ותגיד לו שאתה לא רוצה ולא מתאים ולא בחרת. מקסימום, אל תעלה על האוטובוס לבסיס הזה, תגיד שאתה מעתקש לחזור למדור קורסים - שזה לא בשבילך!

varui

New member
לברר

לפני אתה אומר אתה לא מיתפנה אתה צריך לברר לאיזה תפקדי רוצים לשלוח אותך לאחר מי כן אתה יכול להגיד אם אתה מיתפנה כן או לא

OmRi L

New member
לא הבנתי משהו...

אני בא ביום הגיוס, מתחייל והכל.. ואז הולך לפגישה עם קצין מיון. הקצין מיון אומר לי שאני הולך, סתם דוגמא, לתפקיד מש"ק שלישות. אז מתי אני אומר לו שאני מעוניין בתפקיד אחר ואני לא עולה על האוטובוס?: 1. באותו יום או 2. לאחר הטירונות האמת האופציה השניה נראת לי פחות הגיונית, כי הרי לאחר הטירונות אני כבר מתחיל את התפקיד שלי אז עדיף לא להתפנות עוד לפני שמגיעים לכזה מצב. אני מבולבל...

varui

New member
קצין מיון

לאחר קצין מיון אומר לך איזה תפקיד

למעלה