סירוב בעבודה

esperansa

New member
סירוב בעבודה

אני מקבלת קצבת הבטחת הכנסה, לפני חודש הפקידה הציעה לי עבודה, אך מאחר ואני חולה במחלה מסויימת, אמרתי לפקידה שאני לא יכולה לעבוד בעבודה מסוג כזה. הנ"ל רשמה לי סירוב לעבודה וקבעה שעליי לעבור ועדה רפואית ולהגיש ערר. אבקש לברר, מתי אני אמורה לקבל זימון לועדה, היות שכבר חודש שלם עבר ועד עכשיו לא קיבלתי זימון. שאלה נוספת, לגבי הסירוב האם יבטלו לי לחלוטין את קבלת הקצבה או רק למשך תקופה מסויימת אם כן לכמה זמן? אודה על כל תגובה בעניין. esperansa

יש לי שאלה לגביך

כמה מקבלים היום קיצבת הכנסה אחרי כמה זמן הפקיד מנפנף אותך בעבודה אחרי כמה חתימות מהרגע הראשון שאת נירשמת בלשכת התסוקה שבוע שבועיים או בדיוק אחרי החתימה הרביעית על מנת שלא תגיעי לקבל הכנסת אבטחה ולגבי שאלתך איזה סוג של עבודה הפקיד הציע לך האם שאלת את הפקיד של לשכת התעסוקה לפני שקיבלת את ההבטחת ההכנסה אם יש באמת עבודה בשבילך אם לא כנראה שסתם הוא רוצה לנפנף אותך על מנת שלא תקבלי הכנסת אבטחה לא לקחת את זה אישית אם באמת יש לך בעיה את צריכה להגיש ערער עם מסמכים רפואים שמעידים שהבעיה שלך משפיעה לגבי קבלת העבודה שלך

avi182

New member
לגבי הועדה

את הזימון את אמורה לקבל מהפקידה בלשכה או הפקידה שאמרה לך לעבור ועדה לגבי מתי תהיה הועדה זה תלוי בזמינות הועדה באזורך ומה התור שיש לה דבר חשוב במיוחד הוא שעליך למלא טפסים שיהיו חתומים בידי רופאים מומחים וילוו באישורים לגבי מצבך הבריאותי לכן תגשי על בוקר יום ראשון לאותה פקידה ותבקשי ממנה את הטפסים עבור הועדה במקביל תדרשי ממנה שתשריין לך תאריך ורוצי לרופא להתחיל למלא את הטפסים לגבי שאלות נוספות תשאלי בלשכה או בביטוח הלאומי הם יתנו לך את התשובות המון בהצלחה

esperansa

New member
מודה לך מקרב לב על התגובה

האמת היא שכבר מסרתי את כל הטפסים המיועדים לועדה חתומים ע"י רופא מומחה. הבעיה היא שעד היום לא קיבלתי זימון לועדה הן הרפואית והן לועדת ערר. מודה לך מאוד.

למעלה