סירוב בכניסה

shol21

New member
סירוב בכניסה

אנחנו מנסים לעשות ויזה TN הויזה ניתנת רק בגבול ובשביל זה חייבים לצאת מארה"ב השאלה שלי עם הויזה תסורב האם יסכימו בכל זאת להיכנס לכמה זמן שמותר עם הדרכון ללא ויזת TN או יסרבו מחשש להגירה
ואם יסרבו בדרכון אחד האם אפשר לנסות להיכנס עוד פעם כמה ימים אחר כך בדרכון אחר או שסירוב זה משהו מתמשך או שזה בכלל פלילי.
אני כמובן מדבר על ההסתברות ולא על מדע מדויק כי אני יודע שהרבה תלוי במצב רוח של הפקיד

vinney

Well-known member
סירוב זה לא פלילי. סירוב בכניסה זה לא עבירה בכלל.

מה שכן הוא, שבבקשות לויזה וESTA צריך להצהיר על סירוב כניסה, לא משנה אם זה אותו דרכון או לא אותו דרכון, מה שיקשה על החיים בהמשך קצת.
&nbsp
עקרונית אם מסרבים TN, אין מניעה טכנית להכנס בתור תייר אם כל שאר הדברים מתקיימים (זיקה לארץ מוצא, תוכנית טיולים מסודרת, ושכנוע של הפקיד שאכן המטרה היא להכנס בתור תייר). רק צריך להסביר למה למרות שהTN סורב עדיין רוצים להכנס ולהראות שהכניסה היא לא למטרת עבודה לא חוקית (מה שיכול להיות קצת קשה בסמיכות זמנים כזאת).
&nbsp
אם כל הניירת מהמעסיק בסדר, הTN לא אמור להיות מסורב. עם קרות הסירוב כדאי לערב את המעסיק והעורך דין שלהם כמה שיותר מהר, לפני שמנסים לעשות משהו אחר, ולפעול על פי ההוראות.

shol21

New member
החשש לסירוב הוא כי מדובר על תעודה בעיצוב פנים ולא תואר

ואפילו שזה ברשימה של NAFTA ראינו מישהו שאומר שרק תואר אפשרי ממדינה אחרת אבל תעודה חייבת להיות מארה"ב או קנדה. ומצד שני אמרו לנו שאם נעשה eveluiton אז זה כן יעבוד.אבל לא הצלחנו לקבל תשובה ברורה

בינתיים מה שכן יש לנו זה תעודה מהארץ של עיצוב פנים (שנתיים לימוד)+ 3 שנים ניסיון
הצעת עבודה בתחום העיצוב פנים ממעסיק בארה"ב. ואזרחות קנדית

למעלה