סיקור: IPOD 4G 20GB

GoatGuy

New member
סיקור: IPOD 4G 20GB

פרי עטי
אשמח לתגובות.

uppercut

New member
יפה מאוד, שלושה הערות:

1)ביקורת יפה. 2) איכות השמע של האיפוד משתווה ואף עוברת את הזן טצ' , איפה שמעת שהאיכות פחותה? 3)גם אני - אבא שלי קנה לי ת'איפוד באפל סטור(לא זוכר איפה בניו יורק) אחרי שהוא היה סולד אאוט ב 32 חנויות אחרות :)...

כל הכבוד על הסיקור רועי../images/Emo70.gif

*נצל"ש* אבא שלי טס עוד 3 ימים לתאילנד-הונג קונג-סינגפור ואני שוקל לבקש ממנו בנוסף לiTrip והמיני דוק גם iSkin mini (*לגבי האייטריפ ראיתי שיש מיני אייטריפ אבל גם ראיתי תמונות של מיני אייפוד עם אייטריפ רגיל ("גדול") ואני לא יודע מה עדיף, לשיקולך-מה לקחת? עכשיו לגבי האייסקין- בiStore איפה שרואים את הצבעים של המיני אייסקין יש משהו שלא הבנתי: הArctic,הSonic, והBlush, נמצאים תחת כותרת "Translucent" הCarbon, והEbony תחת כותבת "Opaque" והGhost, הLava, הVamp, והWasabi תחת כותרת "Glow-In-The-Dark" (חוץ מה"Glow-In-The-Dark" שזה זוהר/ים בחושך) מישהו יודע ויכול להסביר לי מה הכוונה בכותרות האלה? ומה זה אומר על הiSkin עצמו?

weird dust

New member
לפי ידיעתי

שאחד פשוט זוהר בחושך ומחליף צבע ואחד נישארבאותו צבע כל השנה. אבל תמיד יש סיכוי שאני טועה. ועד שאני שאלתי שאלה אף אחד לא ענה לי, בטח אני ישלח את החברים לחפש
.

Shreky

New member
תשובות

1. האיי טריפ המיני והרגיל זה בדיוק אותו דבר רק שכל אחד מותאם למכשיר שלו. לפי דעתי ניתן לחבר איי טריפ רגיל לאיי פוד מיני, אבל אז הוא יבלוט קצת מהצדדים. ואילו החיבור של האיי טריפ מיני לאיי פוד מיני אולי יאריך אותו קצת, אך האיי טריפ לא יבלוט מהצדדים. אין שום הבדל לפי מה שידוע לי, קנה את מה שמתאים לאיי פוד שלך וזהו. 2. Translucent - שקוף כזה. לא ממש שקוף, אבל אתה יכול לראות מה נמצא מתחת לעטיפה (הלבן של האיי פוד :) ). חצי שקוף. Opaque - אטומים, לא שקופים, ההפך מהעליונים.

.O.K תודה רבה../images/Emo70.gif

אבל מכיוון שיש לי -מיני- אייפוד אז יראו את הכחול של האייפוד לא את הלבן
נראה לי שאני יקח את הGhost כי הוא גם לבן יפה כמו הגלגלת וגם זוהר בחושך

עלעל1

New member
כל הכבוד. ענייני ומעניין! יש מצב

לתמונה של הסקין בחושך. ממש בא לי לראות איך הוא זוהר!

Princess Petel

New member
אהבתי ממש ../images/Emo24.gif

גם אני התאהבתי באייפוד, ושחשבתי על אמפי3 אז זה היה רקקק אייפוד למרות שניסו לשכנע אותי לחשוב על דגמים אחרים. וכן, עוד שבוע בערך האייםוד שלי יגיע גם הוא מניו-יורק =) וכ"כ התבאסתי לקרוא פה על כ"כ הרבה תקלות ואני בהסטריה שהוא יגיע פגום
. אבל הסיקור שלך ממש עודד אותי!!! חח במיוחד השורה האחרונה, עכשיו אני יודעת שעשיתי בחירה נכונה בכל מקרה... רק שיגיע תקין! ושיגיע כבררר!!! אה ואם כבר, אז יש לי שאלה. הוא מגיע מארה"ב ואני לא ממש מבינה בחיבורי חשמל וההבדלים בין הארץ לאה"ב (כי גם אף פעם לא הייתי שם..). בקיצור, אני צריכה להכין איזשהו מתאם לחשמל? כדי שהוא יגיע אני יוכל ישר לטעון אותו...? תודה =)

GoatGuy

New member
מתאם לחשמל עולה 6 שקלים

מתאם מחיבור אמריקאי לישראלי. זמין לרכישה ברשת הום-סנטר ב6 שקלים, לכי וקני

Shreky

New member
היי סיון

יש לך באתר של אפל מציאת חנויות של אפל בכל ארה"ב. בנוסף פתחו גם שישה "Mini Stores" חדשים ברחבי קליפורניה (אם אני לא טועה). כדאי לבדוק :]. Shreky :)

למעלה