סיקור שחקנים

omerperez

New member
jorge valdivia

valdivia,בן 21, קשר תוקף מעולה... יצירתיות וטכניקה 20, פינישינג ושוטינג ופסינג בערך 18 אפשר לקנות מcolo colo בבערך מיליון וחצי דולר ישר עם התחלת משחק אחרת הוא נחטף דירוג עומר: *****

omerperez

New member
lucas biglia

קשר אחורי, שחקן נבחרת ארגנטינה הצעירה, לא זוכר מאיזה קבוצה(נראה לי אינדיפנדיטה). אפשר לקנות ישר עם פתיחת המשחק ב- חצי מיליון דולר בערך. טכניקה מושלמת, מוסר פנטסטי ופשוט שחקן מעולה ופוטנציאל מדהים לעתיד... דירוג עומר: *****

Death messiah

New member
Javier mascherano

שם(עדיף באנגלית): Javier mascherano קבוצה: Corinthians מיקום: Dmc שנת לידה: 1984 ערך:13 מליון ציון(שלכם): 7 מידע כללי: קשר אחורי ברמה טובה... בהחלט ישתפר בעתיד... מצטיין בתקלים ובפיזיות טובה, שחקן נורא טכני. יכול לשמור אישית , עושה גליצ'ים

just do ti

New member
daniel fredheim holm

שם: daniel fredheim holm קבוצה: valerenga ורבגיה מיקום: AM/FC שנת לידה: 1985 ערך: קניתי אותו בהתחלה ב 4 מיליון דולר ציון: 10 הבאתי אותו לליברפול על ההתחלה כשהו בן 19 הוא מבקיע המון למרות שהסיומת שלו לא מי יודע מה, אפשר לאמן אותו שישחק ב2 האגפים.קניה בטוחה!

Ylevi

New member
lehlohonolo seema

שם(עדיף באנגלית):lehlohonolo seema מיקום: DC שנת לידה: 24.10.1987(17 בתחילת המשחק) ערך: 70,000 (בערך) ציון(עד 5): 4 מידע כללי: שחקן נבחרת לסוטו עם נתונים מרשימים מאד וזול מאד. אני משחק עם בני יהודה ואני ממש נהנה מביצועים מצויינים שלו. מומלץ לנסות! אשמח אם תמשיכו להביא המלצות שחקנים זולים עד חצי מיליון ששווה להביא.

maxim tsigalko מכונת שערים ב400k

בממוצע...זה נע בין 200 300 ללמליון ליש"ט בשביל שחקן של 25 גורלים ומעלה לעונה ועוד מעמדה של forwad,עמדה נדירה וחשובה בייחוד בשיטה שאני משחק. חסרונו היחיד של tsigalko הוא שהוא מרכז אליו יותר מדי את המשחק,ומונע מאחרים לכבוד ולקיים משחק יותר שיתופי. אחד השחקנים הכי מושלמים במשחק בייחוד..במחירו לעומת תפוקתו. ניסיי.

למעלה