סיקור קצר

מסטולית

New member
דוגרי שאלון מעצבן ../images/Emo11.gif

רמת ישי

AndreaCorr ©

New member
~~~>

האם אתה שומר שבת?לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט?מספיק כמה מהם פגשת?כמה מהם כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת?כמה מהם האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?לא אם כן מאיזה פורום?לא האם את/ה מכיר/ה אותי?לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)?לא עיר מגורים:הרצליה הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2:לא הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:לא יס או הוט?יס מיכאלה או השיר שלנו?השירש חשבת פעם להתאבד?כן ניסית פעם להתאבד?כן הספקת לבלוס כבר סופגניה?לא איזו?לא את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר?כן את/ה טיפוס חברתי?לפעמים אוהב/ת שיחות נפש?כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו?כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה:אינטרנט הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:הא?

תורי ../images/Emo13.gif

האם אתה שומר שבת? לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? הרבה כמה מהם פגשת? 4 לפחות כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? לא זוכרת האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: יס או הוט? הוט מיכאלה או השיר שלנו? אף אחד חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן. יאם
איזו? המקורית! את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כנראה את/ה טיפוס חברתי? כנראה אוהב/ת שיחות נפש? כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? החבר שלי כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מחשב
הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: אין

Wait for me.

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) ח. לא. כמה חברים יש לך מהאינטרנט? די הרבה, אני מניחה. כמה מהם פגשת? די הרבה, אני מניחה. כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? די הרבה, אני שוב מניחה. האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא. אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) נו באמת. האם את/ה מכיר/ה אותי? לא. מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? נו מה. T$%^#$^#^ עיר מגורים: חח. לא עיר. הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: מ. הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: הילה[?]. יס או הוט? יס.
מיכאלה או השיר שלנו? השיר. חשבת פעם להתאבד? כן. ניסית פעם להתאבד? בערך. הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן. איזו? רגילה. את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? לא. את/ה טיפוס חברתי? לא. אוהב/ת שיחות נפש? רק עם חברים. יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? לאדעת. כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מציקה לנועם. הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: "לאדעת" כי לא עשיתי רווח[?].

Lost Lullaby

New member
מה

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) ח לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? הרבה *-) כמה מהם פגשת? את אלו שמישראל :$ כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? חלקם [?] האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא נראה לי]: אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) מה האם את/ה מכיר/ה אותי? מה לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? מה?!Q#$!@$ עיר מגורים: נתניה הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2 : איכ מי רואה את זה הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: לא רואה יס או הוט? מה אכפת לי מיכאלה או השיר שלנו? איכ חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? מה ביי הספקת לבלוס כבר סופגניה? כע איזו? מה?$?!@$!@%@# את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כן :$ את/ה טיפוס חברתי? כן. אוהב/ת שיחות נפש? תלוי יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מחשב הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: כולו הזוי

../images/Emo58.gif

האם אתה שומר שבת? לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? אין כמה מהם פגשת? כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: אזור המרכז הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: אין הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: אין יס או הוט? יס מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? לא איזו? את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כן את/ה טיפוס חברתי? לא אוהב/ת שיחות נפש? כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מציקה לאמא הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: לא זכור לי

gargamich

New member
יופי דו!!!1

האם אתה שומר שבת? לא ממש
כמה חברים יש לך מהאינטרנט? יותר מדי
כמה מהם פגשת? את כולם בערך :< כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? את רובם בערך :< האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? קצת אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) התאומות אולסן
האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? משם עיר מגורים: רמת גן
הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: מויאל
הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: מישל. אבל גם הילה זה 'סדר
יס או הוט? הוט
מיכאלה או השיר שלנו? ראיתי מיכאלה יו ביצ'ס
חשבת פעם להתאבד? כע ניסית פעם להתאבד? כע, אבל אני- אני פחדן אני
הספקת לבלוס כבר סופגניה? בוודאי איזו? איזו לא? (מלוחות וכאלו עם ארבה מרוסק בפנים) את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כע מה, אני צריך למחוק כדי להוסיף X: את/ה טיפוס חברתי? לא ממש אוהב/ת שיחות נפש? קצת יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? נראה לי שכן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: צוחק
הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: ארבה

noooga

New member
../images/Emo60.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) כן כמה חברים יש לך מהאינטרנט? די הרבה כמה מהם פגשת? 0 כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? 0 האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: אני לא גרה בעיר
הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: לא אהבתי אף אחד הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: כנ"ל יס או הוט? אין לי הוט ואין לי יס מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה חשבת פעם להתאבד? לא ברצינות ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? כןן
איזו? רגילה עם ריבה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? לא
את/ה טיפוס חברתי? בערך אוהב/ת שיחות נפש? כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? לא כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: הולכת למחשב הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: לא יודעת

../images/Emo9.gif קצת באיחור..

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? מספיק כמה מהם פגשת? פגשתי כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? לא זוכרת.. האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא עיר מגורים: בית
הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: הראל סקעת
הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: רן יצחקי
יס או הוט? יס יס יס מיכאלה או השיר שלנו? לא זה לא יהיה השיר שלנו.. חשבת פעם להתאבד? יאפ ניסית פעם להתאבד? כמעט הספקת לבלוס כבר סופגניה? חצי
איזו? המקורית את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? לע.. את/ה טיפוס חברתי? כה אוהב/ת שיחות נפש? כה יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? יאפ כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: ישנה
הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:ממממ לא זוכרת

The Miller

New member
אני עונה

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא כמה חברים יש לך מהאינטרנט? יש לי חברים שהכרתי לפני אבל התחלתי להתחבר אליהם דרך האינטרנט... כמה מהם פגשת? כנ"ל כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? עיר מגורים: רעות הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: לא ראיתי הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: אלעד יס או הוט? יס מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו חשבת פעם להתאבד? לא ניסית פעם להתאבד? לא הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן איזו? רגילה אבל בלי ריבה את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? כן את/ה טיפוס חברתי? תלוי במצב רוח אוהב/ת שיחות נפש? לא יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? לא כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: יוצא לעשן הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: גו גו קה קה

Atza

New member
עונההה

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) נואופ כמה חברים יש לך מהאינטרנט? יש. לא יודעת כמה . כמה מהם פגשת? לא זוכרת כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? לא זוכרת האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) לא מכירה אותך האם את/ה מכיר/ה אותי?לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)?לא מכירה אותך עיר מגורים: וואי לא אגיד
הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: מויאלללללללל
הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:אין ...
יס או הוט? עכשיו אני אגיד הוט כי אני מנויה אבל כולם יודעים בלב שיס
גם אם לא מספרים לאפחד
עכשיו אני אצעק- YES YES YES!!!!.... בגלל געג גם
מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה
חשבת פעם להתאבד? וואי
ניסית פעם להתאבד?לאאאאאאאא הספקת לבלוס כבר סופגניה?איזה 100 איזו?שוקולד , ריבה , בלי ריבה, וכו' וכו' וכו'
את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? אמממ באייסי אולי ..במסנג'ר ממש ממש לא את/ה טיפוס חברתי? כן אוהב/ת שיחות נפש? כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? כן כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: תפוז
? הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:YES YES YES
?

nettus

New member
אמממממ

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת)לאאאאאאא כמה חברים יש לך מהאינטרנט?יש כמה כמה מהם פגשת?אחת כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת?אותה אחת כמה פעמים האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר?לאאאא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה)לא מכירה אז.. האם את/ה מכיר/ה אותי?לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)?לא מכירה עיר מגורים:חיפה הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2:לא ראיתי הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2:אני בהוט יס או הוט?הוט מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה חשבת פעם להתאבד?כמה פעמים ניסית פעם להתאבד?לא הספקת לבלוס כבר סופגניה?רק אחת? אכלתי כבר לפחות 10 עם לא יותר איזו?עם ריבה ואחת עם ריבת חלב(לא אהבתי) את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר?לא אבל יש לי קרוב לזה את/ה טיפוס חברתי?אומרים לי שכן אוהב/ת שיחות נפש?כן יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו?לא נראה לי כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה:נכנסת לאינטרנט? הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון:לא יודעת ווואי זה היה קצררר

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

האם אתה שומר שבת? (שאלה די רטורית הייתי אומרת) ממ.. בערך :> כמה חברים יש לך מהאינטרנט? ממ כמה.. כמה מהם פגשת? אף אחד.. כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? נואו וואן האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? מי את\ה?
אם כן מאיזה פורום? (שאלה מכשילה) ... האם את/ה מכיר/ה אותי? שוב?
מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? ... עיר מגורים: אשדוד הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: הראל סקעת! הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: הילה טוביאן :> יס או הוט? יס יס יס P: מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו חשבת פעם להתאבד? ממ אולי
ניסית פעם להתאבד? לא :> הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן
איזו? עם ריבה וספינג'
את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? ממ קצת פחות :> את/ה טיפוס חברתי? לא.. אוהב/ת שיחות נפש? ממ לא יודעת :> יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? אם הוא שווה את זה.. :> כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מחשב\טלויזיה\מוזיקה P: או לישון :> הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: מממ שחשבתי על התאבדות?

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

האם אתה שומר שבת?(שאלה די רטורית הייתי אומרת) לא, אני אתאיסטית. כמה חברים יש לך מהאינטרנט? שתיים כמה מהם פגשת? אחד כמה מהם פגשת יותר מפעם אחת? אף אחד האם את/ה מכירה אותי מפורום אחר? לא אם כן מאיזה פורום?(שאלה מכשילה) לא האם את/ה מכיר/ה אותי? לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותי(אם כן)? לא עיר מגורים: אילת הפייבוריט שלי בכוכב נולד 2: מהשלישייה -סקעת. לא מהם - מיקה. הפייבוריט שלי בפרויקט וואי 2: לא ראיתי יס או הוט? אף אחד מיכאלה או השיר שלנו? אף אחת חשבת פעם להתאבד? כן ניסית פעם להתאבד? בערך הספקת לבלוס כבר סופגניה? כן איזו? עם ריבה ואחת בלי את/ה מאותם אנשים שיש להם מעל מאה אנשים באייסי/מסנג'ר? לא את/ה טיפוס חברתי? לא אוהב/ת שיחות נפש? לא יש מישהו שהיית מוכן לוותר על כל מה שיש לך בשבילו? לא, כי אז לא יהיה לי את כל השאר, ואז אני ארצה את על השאר. כשמשעמם לך הדבר הראשון שאת/ה עושה: מנסה למצוא פתרון הדבר הכי מוזר שאמרת שבשאלון: שתי תשובות למעלה.

למעלה