סיקור הסופשבועע!!

BiAAcH

New member
סיקור הסופשבועע!!

אז ככה, אתמול בערך ב-22:00 נפגשנו אצל אלון (אחד מהאיזור), שם פגשתי את מיני (יסמין), בן ועוד כמה, וגם שפיצי תומי ולינדר היו אמורים לבוא, אבל שפיצי היה מת מעייפות, ולא יכל לנהוג, אז הם לא באו, אז די התבאסנו. אז אחרי שאכלנו פיצות, ראינו קצת טלויזיה וכולם חוץ ממני עשו נרגילה (חוץ ממני), אני, בן, מיני, עוד שניים והשמן שלי החלטנו לצאת לצלם קצת שטויות. אז היה קצת בעייה של מה לעשות, אבל כנראה שבן נורא יצירתי בקטעים האלה, אז הוא פשוט נשאר עם תחתונים (בקור איימים), וניסה לתפוס טרמפים. אז היו שניים שנזפו בו, ערס שיצא מהאוטו והציע לדקור אותו, ערס שניסה לדרוס אותו והייתה גם אישה שבן רדף אחרי האוטו שלה וצעק לה "נו תני לי טרמפ!", אז היא הוציאה את הראש מהחלון וצעקה לו "No!!" וזה היה פשוט קורע!! אח"כ החלטנו שאני אנסה לתפוס טרמפים וכשמישהו יעצור בן יקפוץ מאיפשהו ויעשה סטריפטיז, אז הגיעה המכונית הראשונה, ובן יוצא, ומי במכונית, אחותוו!! חח, הוא התחיל לברוח ואנחנו מתפוצצים מצחוק!! אז כשהחלטנו לסיים והיינו בדרך הבייתה עברו שני ערסים רוסיים על ווספה ואחד מאלה שהיו איתנו ברוב חכמתו צעק לו "תביא סיבוב", אז הם נסעו אלינו, אחד ירד, התחיל לקלל או לא זוכר מה, וזה נגמר בזה שהוא הביא לזה שצעק את זה סטירה והזהיר אותו.... ובסוף רק אני והשמן שלי נשארנו לישון שם וכולם נטשו אותנו
... אבל לא נורא, היה יום שישי סה"כ אחלה...

BiAAcH

New member
אהה...

וגם סופסוף יש לי מחשב בחדדדר!!! והוא מחובר לממיר של יס, ולמערכת, אז יש לי עכשיו את חדר החלומות שלי!!

MiNUsH

New member
אמ...

או אור אור מידן אח של שלהבת...אבל הערס נתן סטירה למידן המסכן...:\ איך נבהלתי אמאלהההה אני הייתי בטוחה שהוא עוד רגע מוציא סכין והורג מישהו...

BiAAcH

New member
חחח

נכון, יסמין מה זה נבהלה מזה, וניסתה להרגיע את הערס, אולי בגלל זה הוא באמת לא שלף סכין...

למעלה