סיקור אלבומים-S.O.A.D

lizardking1990

New member
סיקור אלבומים-S.O.A.D

כן! הגיע הזמן לסקר בפורום אלבומים!! נתחיל עם הראשון והחביב- S.O.A.D , או בשמו העממי: "הזה עם היד"
תענו על השאלות
:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?:
האם יש לך את הדיסק בבית?:
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק:
השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק:
האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? ציון לדיסק- בין כל הדיסקים הדיסק הזה במקום ה- הערות לסיום:

Shlomit586

New member
:):):):):):):):):)::):):)

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?: לא האם יש לך את הדיסק בבית?: לא
אם לא, למה לא? כי לא יצא לקנות XD השיר האהוב עלייך בדיסק: הלוואי והייתי יודעת איזה שירים יש בדיסק שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:אתם מתגרים בי שאין לי את הדיסק?
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? אני קודם צריכה את סטיל זיס אלבום ואת מזמרייז
ואז יהיו לי כללל הדיסקים החמודים והיפיופים של סיסטם ציון לדיסק- בין כל הדיסקים הדיסק הזה במקום ה- אתם שוב מתגרים בי. אני עוזבת את השאלון הזה. להתראות:-B הערות לסיום: זה לא יפה להתגרות ככה באנשים שאין להם את הדיסק ושהם מכירים את כל השירים משם:-B

Evil Pig

New member
שליייי- אחלה פינה זאק!

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?: אכן האם יש לך את הדיסק בבית?: אכן אם לא, למה לא? אבל יש לי!!
השיר האהוב עלייך בדיסק: סוכר שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: Suite-Pee למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: לא יודע כי קניתי אותו חודש אחרי שהוא יצא לחנויות בארץ.. האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כן, אבל יש טובים ממנו של סיסטם למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? ציון לדיסק- מ1 עד 10 7.4 בין כל הדיסקים הדיסק הזה במקום ה- 5 הערות לסיום: אחלה פינההה

!

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?: אהא. האם יש לך את הדיסק בבית?: בהחלט. השיר האהוב עלייך בדיסק: suite pee שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: spiders למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: soil, darts האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ללא ספק.

pluplup

New member
עונה :]

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?:כן :] האם יש לך את הדיסק בבית?:כן D: מה29 לחודש
אם לא, למה לא?אבל אמרתי שכן. השיר האהוב עלייך בדיסק:Spiders שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:אין כזה. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:CUBErt האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כמובן. ציון לדיסק-9.8. בין כל הדיסקים הדיסק הזה במקום ה-3,נראה לי.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifטרלהלהלהלה

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?: לא האם יש לך את הדיסק בבית?: לא אם לא, למה לא? לא יצא לקנות השיר האהוב עלייך בדיסק: סוכר שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לא יודעת למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? כן ציון לדיסק- 8 כי אני לא מכירה הכל בין כל הדיסקים הדיסק הזה במקום ה- אממ לא יודעת הערות לסיום: אחלה פינה:)

עונה

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?: נראה לי האם יש לך את הדיסק בבית?: כן אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: Suggar שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אין ממש אחד כזה למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: sugar האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כמובן למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? ציון לדיסק- 10 בין כל הדיסקים הדיסק הזה במקום ה- מממ 4 הערות לסיום:

אוו מגניב!

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?: יאפ. האם יש לך את הדיסק בבית?: כן! אם לא, למה לא? שלי לא יהיה דיסק של סיסטם? השיר האהוב עלייך בדיסק: Sugar! שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אין אחד. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: הממ הרבה. האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: בטח שכן. ציון לדיסק- 8.5 בין כל הדיסקים הדיסק הזה במקום ה- בין הראשונים. הערות לסיום: אוו מגניב!

Ipecac0

New member
"הזה עם היד" חחחחחחחחח

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?: אכן
האם יש לך את הדיסק בבית?: כן
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק: אני חושבת שSUGGESTIONS. אבל זה באמת קשה לי לבחור
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:MIND למי שיש את הדיסק:
השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: DARTS
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור!! ^^ למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? ציון לדיסק- בין כל הדיסקים הדיסק הזה במקום ה- שני נראה לי או ראשון. זה ממש קשה לי
הערות לסיום: אלבום מדהים

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifזאק! -סגידה

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?: כן. האם יש לך את הדיסק בבית?: לא מקורי, יש לי את השירים על המחשב. אם לא, למה לא? כי היו לי דיסקים יותר דחופים לקנות :X השיר האהוב עלייך בדיסק: suggestions דה שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: המ.. קשה. peephole אולי. למי שיש את הדיסק: [נגיד, אני מכירה את כל השירים.] השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: אמ אם לא היה אינטרנט בעולם, אז הכל חוץ משוגר וסוג'שנס וסוט פי. האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: כן, אבל לא לאלה שלא מכירים את סיסטם. קודם שיכירו עם טוקסיסיטי, אחר כך אולי סטיל ד'יס אלבום, ורק אז את הדיסק הזה. למי שאין את הדיסק: חח טוב נו האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? אממ, כשרשימת הדיסקים שחשוב לי ותר כרגע תסתיים. ציון לדיסק- 8 בין כל הדיסקים הדיסק הזה במקום ה- לאדעת, בין ה10 הראשונים הערות לסיום: זאק תעשה לי ילד?

Rollerball

New member
שנים לא הגבתי פה

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?: כן! האם יש לך את הדיסק בבית?:אפשר להגיד אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:suit - pee! מת על השיר הזה! שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: mind...מה זה השיר המעצבן הזה? כל פעם אני מעביר אותו למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:DDevil...P.L.U.C.K. שירים ענקיים! האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:בטוח! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? ציון לדיסק-8 בין כל הדיסקים הדיסק הזה במקום ה-3 הערות לסיום: דיסק מטורף!

למעלה