סיקורי אלבום

DarkDevil1

New member
סיקורי אלבום

שכל אחד יכתוב פה בזמנו (כשהוא ישמע את האלבום) את דעתו עליו אז כמה שאלות חשובות? אתם יודעים, שיר אהוב, פחות אהוב, הכי מפוצץ, הכי מרגש D: וכוכוכוכוכו'! אלללהההההה פראמור D:

DarkDevil1

New member
שלי? D:

טוב אז בזכות משי שי הגאונה ששלחה לי קישור להורדה של כל האלבום (ולא, אני לא מרגיש שהרסתי לעצמי בכלל, אני אקנה אותו בלי קשר.) אני יכול להגיד לכם, שאני לא מאוכזב בכלל, וחשבתי שאני כן אהיה משום מה. השירים Careful וIgnorance מפוצצים רצח ויש את דה אונלי אקספשיין, שהוא ממש סוחף כזה D: ממש אהבתי את Were the lines overlap בגירסאת סטודיו האמת שאהבתי אשכרה את כל השירים. אחד אחד. לא איכזבו D: רק נשאר לי להתחתן עם היילי וסיימתי את שלי בעולם הזה.

MeshiShay

New member
../images/Emo45.gif

שלי :) אמממ אהבתי את כל האלבום, ממש את כולו. אבל אמממ אהבתי מאוד את playing god, looking up וturn it off. ואת brick by boring brick (מבחינת המילים, כי לא אהבתי את הגרסת סטודיו, האקוסטי יותר טוב) ואת all i wanted, (את הקטע בפזמון שהיא שרה כזה בלי המוזיקה בסוף) וגם את וור דה ליינס אובר לאפ ,בגרסת סטודיו. וכמובן, דה אונלי אקספיישן. שיר מדהים, שקט כזה.. אממ את הכל בעיקרון. אי אפשר לבחור, לדעתי הכי טוב שלהם עד עכשיו <: ואני לא מבינה למה בחרו באיגנורנס להיות הסינגל הראשון, יש שירים הרבה יותר טובים באלבום. (דרך אגב, היילי אמרה שהסינגל הראשון יהיה וור דה ליינס אוברלאפ או בריק ביי בורינ בריק *_*)

../images/Emo105.gifחחחחחחחחחחחחחח

דווקא את דה אונלי אקספשיין לא ממש אהבתי.... אבל אחרי כמה פעמים שאני אשמע בטח אני יאהב והשני עדיין לא שמעתי הוא יורדD:

Bleed for Me

New member
אלבום טו-אווווב. נקודה.

אני כל כך קונה אותו..אחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני מחכה ליציאה הרשמית ../images/Emo3.gif

חחחחחחח

DarkDevil1

New member
צקצקצק

חרשניותתתתתת אין הבדל בתכלס אבל כל אחד ומה שמרגש אותו D:

DarkDevil1

New member
נווו הכוונה לפרפקציוניסטיות

שמוכנות לסבול קצת בשביל תוצאות טובות יותר למרות שבתכלס כאן התוצאות אותו דבר חחח, אבל אם זה עושה לכן הרגשה טובה אז סטלה לגמריי :)

rocky girl

New member
All i wanted כרגע זה הכי תפס אותי

דה אונלי אקספשן גן מאוד יפה... where the lines overlap פשוט שיר קופצני ושמח ככה... כרגע רק על אלה יש לי מה להגיד... כמובן ש bring by boring brick זה הכי טוב עד עכשיו...

Bleed for Me

New member
לגמריי..מטורף כמה שהשיר מדהים..

כמה שהיילי מדהימה...אחח איזו להקה מעולה! יאללה בואו לארץ! חחח

MeshiShay

New member
הם שמו את האלבום במייספייס!

למי שלא רצה לשמוע, כי הוא חיכה עד שהוא ייצא... הם שמו את זה במייספייס, את הגיע הזמן שלכם לשמוע חח

נסטי XD

New member
אני אשמע שזה שהאלבום יצא

לא רוצה להרוס לעצמי :) תקראו לי כאפות, לא אכפת לי XD

נסטי XD

New member
שקט את!! יאפיקומן!!

למה את נעלמת לי כל החיים?!!?!?!? מצ'עמם בלעדייך!

Johnni456

New member
את אף פעם לא מחוברת!

כבר התחלתי לחשוב שחטף אותך קנגרו

למעלה