סיקואנציות!!!

preguica

New member
סיקואנציות!!!

אשכול חובה בכל פורום קפוארה לא צריך להוסיף עוד שום דבר אני יתחיל מעבר קטע ג'ינס לאסדוברדו להתנעה לגלגלון בלי ידיים הסבר: אני עושה מעבר קטע ג'ינס על יד ימין, רגל שמאל נכנסת ישר לאסדוברדו, הליקופטר ואז משאירים את הרגל באוויר ( יוצא רגל ימין אם המעבר על יד ימין) ואז התנעה! אני לא עושה את זה כי אני עושה את האסדוברדו הטוב לצד אחד ואת כל שאר הדברים לצד שני...אז זה בתהליכים.

preguica

New member
נ.ב

תנסו להשתמש בשמות כלליים... נגיד גלגלון בלי ידיים ולא האו ליברי. קבוצות אחרות = שמות אחרים

avishem

New member
יש לי אחת שתפיל אותכם לריצפה...

ג'ינגה... סקיבה בשה, מחליף ידיים שולף אקדח ו... בום. נגמר המשחק... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... גם אני שמעתי על הקטע הזה שאתה מדבר עליו.. איך אמרת |הדגשש|קטע ג'ינס... ותגיד לי אחי מי? מיאלואה
ומה? מהחטלו
תגיד אטאבקי אני הולך
(אתה-בא-כי-אני-הולך)... מה עושה הפרה??? מוווחטל... חחחחחח.. לבסוף אני יוצא לי לחופשת סקיבה בשה.. או שאולי אני אלך לחופשת סקיבה לטרל (ג'ילדו באבאדה). יש לכם איזה גאלו פאנץ' ליין להודעה הזו? אם יש לכם מה להוסיף אני אשמח...

Bantus

New member
אואה..סמים זה לא דבר בריא...

תראו איך הבן אדם מתחרפן!! זה בטח בגלל הקפואירה..או שזה אולי סמים...או אולי חוסר שינה. כשחושבים על זה יש המון סיבות..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

avishem

New member
אולי זה בגלל שהוא מחכה כבר יומיים

ליד הטלפון בלי לישון... או שהוא התאכזב כל כך ממשהו (או מישהיא) והוא השתכר או התחיל לעשן סמים כדי לחזור ולהיות שמח... באמת יש מלא סיבות... חחחחחחחח.........

avishem

New member
סיקואנסיות יפות שאתה חושב עליהן או

מכיר - רצפים של תרגילים שאתה חושב שהם מתאימים להעלאה בפורום... אני אישית לא דוגל בשיטה של פרגוסייה כי אני בעד לתרגל סיקואנסיה מול סיקואנסיה הפוכה לדוגמה אם אני נותן מיאלואה די פירנץ' והופך צד נכנס ארמאדה. אז זה ממול מתחמק סקיבה בשה, מחליף ידיים ונכנס לונגצ'יבה... לא לעשות ארמדה, לקחת רגל אחורה גלגלון מוחטל לסיים בסקיבה בשה לעבור לגשר, לצאת קדה ג'י הינגס אס דוברדו הליקופטר לסיים בגשר, לעבור אחורה על הידיים ולרדת לסיבוב על הראש...

preguica

New member
ידעתי שמישהו יגיד את זה

ואני לא רוצה להפוך את הנושא הזה לדיון על הנחיצות של סיקאונציות מוכנות מראש

PernaLonga

New member
הנה סיקוונציאה טובה...

משהו שהמאמן שלי עושה... סקיבה-בשה קופץ מצמיד רגליים קופץ להליקופטר ומושך את הרגל לבייגלה... או... אסטרה לקטעגינס ואז אלוזו לסיבוב על הראש והוא עושה את זה מהר ככה שזה יוצא מאוד יפה...

למעלה