סיציליה ב-4 ימים

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
סיציליה ב-4 ימים

שלום לכולם,
אנחנו זוג שמתעניינים בסופ"ש מורחב בסוף החודש בסיציליה - 4 ימים מלאים מבוקר עד ערב. ידוע לנו שזה זמן קצר מדיי אבל זה מה שאפשרי לנו ולכן חשבנו להתמקד רק בקטניה וסביבתה ולעשות בכל יום טיול קצר למקום אחד.
אופציה שחשבתי עליה - לינה בקטניה ומשם טיול יום להר אתנה, טיול יום לטאורמינה ויומיים רגועים בקטניה עצמה (או לחילופין רק יום אחד בקטניה וטיול יום לעיירה נוספת).
אופציה אחרת היא לשכור רכב ולעשות טיולי כוכב יומיים ועצמאיים ממקום הלינה - קטניה או טאורמינה.

מה דעתכם? האם יש העדפה בין שתי האופציות?
אני מניח שעם רכב נספיק יותר דברים, אבל מצד שני זה יהיה בתחושה של לרוץ ואז תפסת מרובה-לא תפסת.
שוב אדגיש שברור לנו שהזמן שלנו קצר ולכן מתייחסים לטיול כאל טעימה מסיציליה באווירה רגועה ולא כטיול ריצות בין אטרקציות וסימוני V בסיציליה.

אשמח לשמוע את דעתכם

moco10

New member
הרעיון להתרכז בזמן הנתון במזרח בלבד

הוא רעיון טוב.
הרעיון לכוכב כשיש אופציה לרכב פחות טוב, עדיף לעשות מעגל. כך תראו יותר בלי נסיעות מיותרות ובלי להילחץ. כלומר, בהינתן הרצון לאווירה רגועה, כדאי דווקא לא לבזבז זמן על נסיעות הלוך ושוב.
בקטניה עצמה אין יותר מידי מה לראות. (אני חייב לציין שאני אומר זאת בלי שהייתי שם בעצמי, אך אני דילגתי עליה בטיול של 6 ימים, עקב המלצות מכמה אנשים שהיו), יש מספיק דברים יותר מעניינים.

hahaggy

New member
זה קצת קצר אבל הכל אפשרי

קטאניה עיר ממש יפה ובכלל כל האזור הזה יפהפה.
אני היתי שם בקיץ שעבר ובחרתי לקחת רכב, אבל קחי בחשבון שהיינו שבוע ולא 4 יום. השכרנו דרך אלבר שדרכם זה יצא יחסית זול, רכב משפחתי באזור ה28 יורו ליום זה עלה , אצל היתר לא יצא לי להתקל בפחות מ35... בכל מקרה אין תחושה של לרוץ, אם היית בתחבורה ציבורית זה הייתה בעיה אבל כל עוד את עם רכב ממוזג ואת אחראית לזמן שלך אז הכל מצין. אני ממליץ לך.

Soak

New member
תודה.

למה בפורום הזה תמיד חושבים שאני אישה?

Soak

New member
שאלה נוספת - טיול יום לסטרומבולי

סגרנו דיל לסיציליה ל-4 ימים עם רכב צמוד. לינה בטאורמינה.
&nbsp
כעת אני מחפש לעשות טיול יומי או לילי (יוצאים בבוקר וחוזרים בלילה באותו יום) לאי סטרומבולי, וכמובן לחזות בהתפרצות אחת או יותר (ללא טיפוס על ההר). הבנתי שזה מחזה מרגש ועוצר נשימה שאסור לפספס. כמובן רצוי לשלב בטיול עוד אחד או יותר מהאיים האיאוליים.
&nbsp
אני מתקשה למצוא מידע על הנושא ברשת, הדבר היחיד שמצאתי ונראה לי מתאים (למרות שקצת יקר) זה הטיול הזה:
http://www.vulcanostromboli.it/MINICRUISE-PANAREA-STROMBOLI- BY-NIGHT.htm
אבל לא ברור משם איך מזמינים ומאיפה מתארגנים על כל הפרטים.
מישהו עשה טיול כזה ויכול לסייע? האם צריך להזמין מראש או שניתן להזמין במקום? האם יש אפשרות להזמין בארץ מסוכנות נסיעות ישראלית? או לפחות מאתר אינטרנט כלשהו? יש טיולים כאלה שיוצאים מטאורמינה או שרק ממילאזו?
אשמח לקבלת כל מידע בנושא.

למעלה