סיפרתי לחברה

סיפרתי לחברה

היא לא מאמינה לי. היא חושבת שזה קשור לזה שיש לי בעיות בבית (אנחנו בנות 18). אבל הבעיות בבית הם לא בקטע הזה >< איך אני מסבירה שכשאני רואה גבר (או אישה. לא היה מפריע לי להיות לסבית) ערומים, אני מרגישה.... לא משהו שונה מאשר אם הייתי רואה אותם בגיל 5. גם יש לי גועל מרוק.. אני ממש ממש לא ג'רמופובית, אבל משהו ספציפי בנשיקות (גם על הלחי) לא עושה לי טוב. אני גם לא נותנת לכלבים ללקק אותי XD.. איך אני מסבירה שזה לא קשור?. או שזה כן קשור?

orald

New member
היי, עד ליקוקים מכלבים!!!

דחייה מרוק/נשיקות ושאר נוזלי גוף ומעשים בהחלט יכולה להיות קשורה לכל זה, אך אשאיר למומחיות לטפל בנושא. ברוכה הבאה בכל מקרה!

p019

New member

לא ממש אוהבת רוק בעצמי. נוזלים דביקים בכלל. וזו ממש בעיה כשאני מחזיקה בידים את האחיין בין השנה וחצי שלי שיוצאות לו שיניים
ואני מעדיפה רוק של אחיין על ליקוק של כלב כל יום. לא חשוב כמה אני אוהבת את הכלב.
וכשאנשים לא מעמינים לי - אני שואלת אותם אם הם טוענים שאני משקרת. זה תמיד מרטיע אותם מלהמשיך לחפור בכיוון הזה.

זו באמת חוויה מאוד לא נעימה שלא מאמינים

כמו ביטול של כל הרגשות שלך ומי שאת.. אני מאמינה שזה נובע בעיקר מבורות ומהקושי להאמין שמשהו שמושרש בחברה שלנו כ"כ עמוק כבסיסי לא קיים אצל אנשים מסויימים. ניסית להראות לה מאמרים? למשל המאמר האחרון מוואלה? כדי שקודם בכלל תבין שיש דבר כזה באופן כללי. אולי אח"כ יהיה לה קל ליותר להבין שאת פשוט כזו בלי קשר לבעיות שיש לך בבית. כי אין קשר...

למעלה