סיפרתי לה

סיפרתי לה ../images/Emo7.gif

לפני מספר ימים סיפרתי פה על החברה שלי שהיא כל עולמי, אך אני מעדתי ובגדתי בה. נדדה בי המחשבה אם לספר או לא לספר. אני נשבע לכם, לא ישנתי מאז...נכנסתי לפורום וקראתי את דעות הנוכחים פה. ו... אתמול בערב דיברנו. אני לא יודע מאיפה להתחיל, כי התגובה שלה הייתה כ"כ סוערת, היא ממש התפרקה, היום נודע לי כי היא לא הלכה לעבודה. היא לא עונה לטלפונים ואפילו אמא שלה הופיעה אצלי בדירה לפני שעה...עם הדברים שלי. איזה פאדיחות!!! אבל אני אשם. אני אשם. אני אשם. אני מצטער, הייתי חייב לפרוק את זה מעליי. לא עזרו ההסברים, לא עזרו הדמעות, לא ציפיתי שזה יעזור. אבל אני אדם, לא??? טועים לפעמים!!! לא הרגתי מישהו. איזה טעות אנוש. פתוי של 10 דקות הרס לי ממש את החיים. אני כלום בלעדיה. אם יש פה מישהי שהיא רצינית בלבד ויולה לתת עצה או מילה איך אני מחזיר אותה אליי - ברוכה תהיה. יגואר.

אלדד26

New member
יגואר,

קודם כל, הרשה לי להשתתף בצערך. דבר שני, תתחזק. קודם כל, לא אהבתי את ה - "אני כלום בלעדיה". זה לא נכון ותוציא את זה מהראש. דבר שני, עשית טעות ועכשיו אתה משלם על זה. מגיע לך, ואתה יודע שמגיע לך, אבל לפחות תיקח את זה עכשיו ותלמד לקח. לפחות לא הרסת משפחות כאן. תפיק לקחים ואל תעשה את זה יותר לעולם. ועכשיו, בקשר אליה. תשמע, אתה צריך להתחיל לעבוד ממש, ממש חזק אם אתה רוצה אותה. אתה צריך לנסות לשכנע אותה שזה חד פעמי וזה לא יקרה לעולם. קודם כל, תן לה יומיים שלושה להירגע קצת, ואח"כ תלך ותשפיל את עצמך כמו גבר אמיתי. אולי היא תסלח לך. אולי לא. אל תציק לה, בכל מקרה, ואם היא לא רוצה אותך, רד מזה כי אתה רק תכאיב לה יותר.

טל קר

New member
מציעה משהו דומה, אבל בלי יומיים

שלושה. יומיים שלושה זה מספיק כדי לעשות עליך ניתוח אופי עם כל החברות ולהגיע למסקנות רעות במיוחד. כדאי לנסות כדי לראות אם יש טעם כבר מעכשיו. תגיד לה שאתה מוכן לעשות מה שהיא תרצה, שאתה רוצה להיות איתה ואתה מוכן לפצות אותה איך שהיא תמצא לנכון, שתלכו ליעוץ ביחד, שאתה נשבע לה שזה חד פעמי, שהדבר הזה רק הראה לך שרק אותה אתה אוהב, שרק תגיד לך אם אי פעם היא תוכל לסלוח לך. תגיד לה שהיית יכול לשמור את זה בלב והיא אפפעם לא היתה יודעת, אבל אתה כל כך אוהב אותה עד שהדבר הנורא שעשית לא נתן לך לישון במשך כמה ימים, ושאתה מתחנן שהיא תתן לך עוד צ´אנס. תפגין בהמון דרכים עד כמה אתה מצטער. מצד שני, אל תשכח להביע אמפטיה. תאר לך שהחברה שלך שאתה כל כך אוהב, היתה באה אליך ומספרת לך שבגדה בך, איך היית מגיב? מה היה יכול לגרום לך לחזור אליה? אגב, אל תתפלא מתרחיש בו היא חוזרת אליך ובוגדת בך כנקמה. נ.ב. זה לא נכון שלא רצחת שום דבר. רצחת ת´אימון שלה בבן זוג שלה, ויחד עם זה רצחת ת´אימון שלה בחבר הכי טוב שלה.

אלדד26

New member
במחשבה שניה,

טל צודקת בקשר לעניין היומיים שלושה. זה באמת עלול לגרום לה להגיע למסקנות רעות עוד יותר. אבל אם ככה, באמת שאין הרבה סיכוי, כי עכשיו היא הכי כועסת בעולם. ובכלל, נדמה לי שכבר עברו יומיים, לא?...

N e l l

New member
יגואר, ../images/Emo140.gif

קודם כל - כל כבוד על האומץ והיוזמה. אני חושבת שעם כל הצער והכאב, עשית את הצעד הנכון. אני בטוחה שאתה יודע זאת, גם אם בדיעבד אתה מרגיש אידיוט על כך שסיפרת... טוב, לגבי ההמשך, יש כמה דברים על הפרק. 1. אם היא תחליט שמבחינתה זהו הסוף, ואינה מסוגלת להמשיך כל הלאה, עם כל הצער, עליך לכבד את הבקשה שלה, ופשוט לסגת. מה לעשות, על טעויות משלמים...אל תתרפס ותנדנד, כי זה רק יערר את התגיבה ההפוכה, והיא עשויה לאבד כל שמץ של כבוד אליך ולהתחיל לזלזל בך, ובקשר שהיה לכם. שמור על הכבוד שלך, ותכבד את החלטתה. תן לה לדעת, שבמידה שהיא תחליט לשנות דעתה, אתה עדיין תהיה שם (במידה ואתה באמת מוכן לחכות, ולקחת בחשבון שאתה מחכה למשיח, שלעולם לא יגיע). 2. אם אתה מרגיש מצידה שיש בה את הנכונות לתת לכם עוד הזדמנות, תזחל על הברכיים, תשפוך דם וזעה, ותחזיר אותך אליך. תשתדל להיות הכי מתחשב בעולם, רגיש ומבין, ובעיקר לתת לה את ההרגשה שמה שקרה, לא יקרה שום לעולם (ולהשתדל גם לעמוד בהבטחה זו!) בקיצור - לתת לה את הזמן שלה להתאושש, לשמור על פרופיל גובה דשא, ולהיות סופר מן מכל הבחינות עד יעבור הזעם, ותוכלו לשוב לפסי השיגרה הרגילים. 3. במידה והיא מבולבלת ולא יודעת מה עליה לעשות, עוד פעם - תן לה את הזמן. אני לא מאמינה שהזמן הוא המומחה לרפואה, אבל הוא בהחלט תורם לצלילות מחשבה וראית הדברים בפרופורציה הנכונה. כולי תקווה שיהיה בסדר, לצד זה או אחר. שתף אותנו בהתרחשויות הבאות.

כן, בהחלט, אתה אדם...

וצר לי לאכזב אותך, אבל כן... הרגת מישהו. אולי לא פיזית, אלא נפשית... שזה הרג הרבה יותר נורא כי זה רצח שהנרצח זוכה לספר עליו... לגולל אותו במוחו שוב ושוב, רק כדי לשנוא אותך יותר עד רגע הרוויון. שיכול לבוא מחר... עוד 10 שנים, או רק בגלגול הבא. אי אפשר לדעת. אבל לפחות הצלת את המצפון שלך, את היושר שלך בעיני עצמך. אני מסכים עם אלדד וטל... תקופת אבל זה יופי של זמן, אבל אין על מה להגזים עם זה.

למעלה