סיפמל פלאןן

מKיושש

New member
סיפמל פלאןן

הייי אני חדשה... ורציתי לשאולל אם יצא הדיסק ה-4 של סימפל פלאן..(?) ואם יצא להם שיר חדש..(?) ואני לא מעריצה אותם כל כך הרבה זמן..אבל כן אוהבתת אותםם! אז מי שיכול שיענה על השאלותת..XD

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|היי,וואלקם D:

אריאל,13,מרכז (ת"א) 1.לא יצא להם דיסק 4 2.לא אבל פייר עשה משהו מחוץ סימפל פלאן או משהו כזה = \ וזהו D: ברוכה הבאה שוב D:

מKיושש

New member
שאלהה..

סוריי שאנלאא מתמצאתת או איךך שתרצו לקרוא לזה.. אבל..את בת או בת?כי שם גם של בן וגם של בת..ניראליי..חח וסוריי אםם העלבתיי או משוו..XD

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|בת XDD

הרוב פה בנות
ואריאל זה גם של של בת D:

mafakit

New member
ברוכה הבאה D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

אני דרור, 16
השתלבות מהנה ^^

mafakit

New member
אני בת ><' |אלפקה|../images/Emo218.gif

אין איזה תאריך מדוייק, הם הזכירו מתישהו את הנושא של לכתוב דברים לאלבום חדש אבל לא יותר מזה.. לדעתי הוא ייצא מתישהו ב2010

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifשאאללווםם D:

ספיר , בת ים , 14 , פייר, סאב ודיוייד
ספרי קצת על עצמך D:

מKיושש

New member
זה בשביל ספיר או כל מי שרוצה לדעתת..

אני מאיה..בת 13..כיתה ח'.. אוהבתת את סימפל פלאןן כמובןן!לינקיןן פארק..האחים ג'ונאסס..ו..אנלאא יודעת מה עוד לספרר..חח עכשיו ספיר תספרי קצת על עצמך..ואת את רוצה לדעת עוד משו תשאליי.. XD

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifחח ^^

היית צריכה לשרשר את התגובה הזאת לתגובה שלי D: אממ כאילו, נכון מה שאני כתבתי לך ? אז היית צריכה ללחוץ על "הוספת תגובה" \ "הוספת תגובה מהירה" ואז את כותבת הודעה D: ואממ אני אוהבת את סימפל פלאן מן הסתם D: מקפליי , 30 שניות למאדים , פו פייטרס , לינקין פארק , ניקלבק , עפר שכטר
, סטיינד , מטאליקה , אלטר ברידג' , רד הוט צ'ילי פפרס , קצת ג'ונאס , ואממ עוד D: מאיפה את ?

mafakit

New member
אה.. לא אמורים לפתוח הודעה חדשה |אלפקה|../images/Emo218.gif

על כל דבר
~אבל נסלח לך כי את חדשה ^^ ~ אז רק להבא שתדעי, צירפתי את אומנות השרשור XD פשוט בתחתית ההודעה שאת רוצה להגיב אליה יש כזה "הוספת תגובה" אז תלחצי על זה ואז תגיבי את מה שרצית <:

PerfectSP

New member
תקראי את זה../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

תודה דרור שדאגת כלא הייתי בהשגחה^^

mafakit

New member
D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

~חשה כאילו אני ממלאת את תפקידי כאדומה XD ~

AdiA12

New member
welcome [to my life] XD ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

עדי | בת כמעט 14 | חטניקית | רמת גן פייבוריט: פייר
, אחריו דיוויד ואז סאב 1. דיסק 4 לSP לא יצא, הדיסק השלישי שלהם יצא לפני שנה ושבוע בדיוק
2. שיר חדש מעבר לדיסק השלישי? לא. רק סינגלים זתומרת. ושיר של MC Lars ופייר כאורח השתלבות מהירה ונעימה

AdiA12

New member
האייסיקיו שלי החליט להתאבד XD ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

חח סיפור ארוך. יש לי מסנג'ר.

מKיושש

New member
תגידי את יודעת מתי?

1.יצא הדיסק ב-4 שלהם ואםם יצאא..(אני מקווה שכע!!!!) 2.אםם אפשר להשיג חולצותת שלהםם כמו שהיה בהופעהה?..פשוט לאא הייתי=[

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

1. כמוווווובן שיצא! אבל לפי מה שהבנתי הדיסק הרביעי שלהם עשוי לצאת ב2010.. אולי יותר. 2. לא, גם אני מחפשת :)

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif ברוכה הבאה ^^

חח בטח כבר ענו לך על השאלות למעלה
אז אני שיר, במאי 15
, ת"א השתלבות מהירה D:

למעלה