סיפור!!

סיפור!!

יש לי בחווה סוס קווטר גזעי, שעד לא מזמן היה המרביע בחווה אבל לפני כמה חודשים סירסו אותו כדי להכניס אותו לעבודה. לפני שסירסו אותו אי אפשר היה בכלל להתקרב אליו, התא שלו היה מוגן ברשת והיה צריך להוציא אותו משם בשביל לנקות את התא. זה היה בגלל שהוא סבל מטראומות והתעללות, והבעלים שלו כשלא הצליחו לפתור את זה הם פשוט התעללו בו עוד יותר - לימדו אותו לקפוץ על שתיים, הרביצו לו וכו´... בכל אופן, באותה תקופה אף אחד לא יכל לרכב על הסוס הזה, רק חובבי הקפיצות על שתיים (ויש כאלה). בחורה אחת שעובדת איתי בחווה "נדלקה" על הסוס הזה מההתחלה, וגם הוא החזיר לה חיבה - היא הייתה היחידה שהוא לא איים עליה כשהיא התקרבה אליו, וכשהיא הייתה לידו הוא היה רגוע כמו פוני! אחרי כן סירסו אותו ע"מ להכניס אותו לעבודה, חשבו שזה ירגיע אותו לחלוטין אבל הם טעו - אמנם היה אפשר לרכב עליו עכשיו, אבל ההתעללות שהוא עבר הייתה גדולה מידי וגם ככה הוא סוס עם אופי נוקשה - אי אפשר היה להביא אותו לשום תוצאות, והמאמן שלו התייאש בסוף. רק החברה שלי לא שינתה את היחס שלה אליו בכל הזמן הזה, ולמרות שהוא עדיין תוקפני - היא מתקרבת אליו בלי בעיה! לפני יומיים היא אומרת לי שהיא רוצה להראות לי משהו, והיא לקחה אותי לתא שלו וטיפסה על הקיר של התא, הסוס בא והתאזן לאורך הקיר בשביל שהיא תוכל לעלות עליו - סוס פראי שאי אפשר להתקרב אליו והוא מתחנן שהיא תעלה עליו!! היא ישבה עליו איזה חצי שעה והוא היה רגוע בטירוף, ככה היא יכלה לישון עליו והוא לא היה זז. אותי זה הדהים, גם בגלל שאני מכירה את הסוס ויודעת בלב שאני והוא לא נהיה חברים - כלומר שהוא תמיד יאיים עליי כשאני אתקרב, זה משהו שיודעים בלב. והוא גם לא "חבר" של אף אחד אחר - לפני שבוע הוא תקע את הבאקינג של החיים למדריך בחווה... כזה באקינג ש"הרגשתי את התחת שלו במוח שלי" - כהגדרתו של המדריך. רק אליה הוא מתנהג יפה, וזה בדיוק כמו בכל הסרטים הקיטשיים בטלוויזיה, וזהו! רק מראה כמה סוס זו חיה מדהימה... חזרה לאולפן.

טוהר17

New member
אכן, סיפור מדהים!

הייתי רוצה להיות בעלת אותו "כוח" כמו אותה בחורה..זה נשמע כ"כ מיוחד..
. אממ..כתבתי לך רק בשביל שתדעי שקראתי את הסיפור המדהים שלך..ושלא תחשבי שזה עבר לי ליד האוזן. תמסרי ד"ש לאותה בחורה, ושאם יש לה את היכולת הזו, אולי כדאי שהיא תהיה וטרינרית לסוסים..
ממני, אליאן.

בחורה מדהימה

היא אכן בחורה מדהימה, אבל זה לא שיש לה יכולות על-טבעיות... היא פשוט נקשרה במיוחד לסוס הזה, יש לה טעם מאד מיוחד בסוסים (באופי שלהם). כן כן! יש דבר כזה טעם באופי של סוסים. בכל אופן לפי דעתי מי ששורץ הרבה בחברת סוסים ובחברת סוס אחד בפרט יכול בקלות לפתח איתו יחסים דומים, המדהים בסיפור הוא שזה היה עם סוס מטורף כל כך... זהו.

shai00

New member
תיקון- וסיפור משלי תוך כדי

פונים הם לא כאלה רגועים והרי הוכחה: הייתי בקייטנת רכיבה ויש שם 3 פונים שהם נראים הדבר הכי חמוד ותמים בארץ. בקיצר הם נראו כאלה חמודים ששלושה ילדים קטנים טיפלו בהם. זה היה הדבר הכי מתוק בארץ לראות אותם מברישים אותם... בקיצור הפונים ברחו מהחצר שלהם ואנחנו היינו צמודים לגדר כי התכוננו לתחרות חביות שכזאת. ליד המנז´ יש כזה רווח והפונים המשוגעים נכנסו לשם ותוך שניה אתה מוצא כל ילד והסוס שלו במקום אחר... אחרי זה הלכנו במעגל אבל זה לא סוף הסיפור. הפונים ברחו ליד המנז´ של הסייחים ואז כול הסייחים השתוללו וגם הפונים וזה היה איזה חמש דקות. סוף טוב לסיפור- המדריך שלנו תפס אותם בלאסו... ביי שי- והסימון שלי-

למעלה