סיפור....

dvir58

New member
סיפור....

היום אני כבר לא עושה סיאנסים ולא אכנס לזה למה... רוצים לדעת יש לי בלוג ואחד הפרקים עוסק בזה. אבל... אבל היתה תקופה ואחרי המוות הקליני שעסקתי בזה באובססיה בגלל שראיתי וזכרתי. יש לי הרבה כי יש לנו בבית אשתי ראתה הילדים אני דברים זזים בבית נרות מהבהבות לצדדים בפראות והכל סגור דברים מתנפצים הרבה שערות שאין להם פשר אבל לא זה הסיפור. עשיתי סיאנס בירושלים עם שתי נשים. סיאנס בכתיבה. אני לא אכתוב איך עושים את זה. בכל אופן (לאחת קראו נעמי השנייה אני שכחתי את שמה זה היה אצלה בבית) היא התחילה לכתוב שנעמי מפחדת ועל מנת שתראה שהיא רוח טובה היא תפסיק סביב הבית את הרוח והגשם. ירד בחוץ מבול ורוח אימים. דקה אחרי כן... לפתע שקט מוחלט והיה לה גגון פח בכניסה שטימטם אותנו בניפנופים שלו. אז שקט... אנחנו יוצאים החוצה והאמת די מבוהלים (הרבה יותר ממה שהיינו קודם) אין רוח בכלל, אין על הבית טיפת מים וממרחק 20 מטר גשם סוחף והעצים מתנפנפים בעוצמה. ניכנסנו פנימה שניות והסערה חזרה. אז מרוב בהלה הפסקנו את הסיאנס, כולנו מיטה אחת ואף אחד לא ישן בלילה. עשיתי עוד סיאנסים אחר כך בקרית חיים עד שקיבלתי מסר להפסיק ומדוע וזהו. המילה רוחות לא מדוייקת לדעתי צריך לקרוא להן... נשמות. נשמות שתקועות בין שתי העולמות. דביר

נחמד שאתה משתף אותנו אבל לא הבנתי

אם לאחר מכן לא סגרתם את הסיאנס ומה רצתה להוכיח אותה רוח שהפסיקה את הגשם?!?
לינוי

dvir58

New member
סגרנו את הסיאנס...

האישה השנייה סגרה. אבל היינו מבוהלים כהוגן כי לפני זה הסיאנסים שלי היו בכוסות ולא בכתיבה ורק התחלתי ונעמי זאת שדחפה כל העת. אבל השניה היתה המקשרת במקרה הזה. ולא ציפינו לרוח ממש. אני לא יודע למה כן אבל ממש לא לזה. אני חושב שרצתה להראות נוכחות מעבר למה שאנחנו תיכננו, ורצתה שלא להפחיד ויצא להפך. היא כתבה וציירה במהירות שקשה להאמין דמויות. העניין שבעקבותיו כתבתי בשביל שיהיה ברור שרוחות קיימות, לא כולם רואים ולא כולם מאמינים אבל זה מוכיח רק דבר אחד... שלא כולם רואים ולא כולם אמינים. אחרי זה עוד עשיתי סיאנסים כולל הבאת רוחות והיו פעמים שהם באו מבלי שניקראו ולא רק הם. ובגלל אחד מאותם הם... אני כבר לא עושה סיאנסים.

למעלה