סיפור

Muse Breako

New member
סיפור

מרי היא ילדה חדשה שהגיעה לכיתה שלנו לפני חודשיים בערך מארה"ב.. אני תלמיד כיתה י"א מהמרכז, נראה טוב, יש חברים, יש ידידות.. אבל בזמן האחרון יש לי תקופה קצת יבשה משהו, מבחינת בנות... והחום הזה.. אוי החום הזה גורם לי להיות חרמן כל כך! אוףףףף! כשמרי הגיעה הייתי בהלם.. פשוט פצצה, גוף ארוך ודקיק, רגליים ארוכות, תחת קטן וחמוד שאתה מת לדפוק.. שדיים לא קטנים מדי ולא גדולים מדי, רזה, והפנים שלה, אוי הפנים איזה יפהיפה היא.. יש לה שפתיים עבות, וסומק טבעי כזה... עיניים ירוקות שגורמות לך לשקוע בה.. ושיער שחור וחלק.. מרי הייתה קצת בודדה, תמיד ראיתי אותה יושבת בשיעורים, עם מבט עצוב.. משרבטת ציורים חמודים במחברותיה.. הייתי שוקע בה.. שעה, ועוד שעה, ועוד שעה.. סוקר אותה.. מדמיין אותה איתי.. מפנטז עליה איתי בשירותים של בצפר.. למה פנטזיות לא מתגשמות?! אוף! יום אחד, בשיעור לשון, המורה שלנו הפילה עלינו איזה עבודה אנאערף.. היא אמרה שאנחנו מתחלקים לזוגות, ואמרה לי ולמרי שאנחנו ביחד.. "התאריך הסופי להגשה הוא עד ה 12.2! מועדים מאוחרים יותר לא יתקבלו!" מרי הסתכלה עלי, ואני עליה, התקרבתי.. "לפחות אנחנו ביחד.." נפלט לי. "ז`תומרת.. תמיד רציתי להכיר אותך קצת" אופססס שתוק כבר מטומטם!! "האמת.. שגם אני" לחשה מרי במבטא אמריקאי משהו.. חייכנו מבויישים.. - "אז.. תבואי אלי.. נגיד.. היום?" שאלתי.. - "אממ מתי?" - "6?" - "אוקיי" אחרי בצפר טסתי הביתה העפתי את כולם מהבית התקלחתי התארגנתי אירגנתי את החדר, המיטה והכל.. ב 5:50 היא דפקה בדלת.. היא לבשה ג`ינס נמוך וצמוד כל כך.. וגופיית בטן ירוקה שהבליטה את הגוף המדהים שלה.. היא הייתה פשוט מדהימה, כמעט שנישקתי אותה באותו הרגע.. "אתה מתכוון להזמין אותי להכנס?" פתאום נזכרתי שאני כבר 5 דקות רק מסתכל עליה עם הלשון בחוץ.. "חח אמ אמממ כן כן כנסי.. סליחה.." היא נכנסה.. הצעתי לה לשתות.. לא.. שום דבר.. היא רק רצתה להגיע לחדר ולהתחיל לעבוד.. אז עבדנו.. ולמדנו.. ואני הייתי כל כך שקוע בה... במשך כל הזמן הזה הזין שלי עמד כמו טיל.. והיא שמה לב.. אני בטוח.. מדי פעם עשתה קצת עיניים.. וכאלה.. ואז שאלתי אותה איך בארה"ב.. ולמה עזבה.. ואם היא מתגעגעת.. - "עזבנו כי ההורים שלי ציוניים או משהו חח.. ועזבתי שם הרבה חברות וחבר מקסים שאני כל כך אוהבת ומתגעגעת אליו.." - "מצטער בשבילך חמודה.. זה קורה" - "יעבור.. אני מקווה" - "גם אני.." - "אתה חמוד.. יש לך חברה או משהו כזה?" - "לא.. נפרדנו מזמן.. כבר ירד לי ממנה.." - "הממ.. אתה לא מתגעגע למגע של אישה?" שאלה תוך כדי שהיא מעבירה אצבע מלטפת על היד שלי ויורדת לירכי.. - "מתגעגע... מאוד..." - "גם אני.. לגבר.. ש.. וואי אני נסחפת פה.. כבר 9.. כדאי שאני אזוז.." - "לא אל תלכי.." - "אני חייבת, תודה על הכל.. להית`" - "ביי.. מרי.." למחרת ראיתי אותה בבצפר.. חייכתי אליה והיא באה אלי ונישקה אותי לשלום.. היא אמרה לי ששיעור מתמטיקה התבטל ובמקום זה המורה ביקשה שנבוא כולם לחדר המורים.. הגעתי בשיעור מתמטיקה לחדר המורים, תמוה.. היא הייתה שם, מרי, ניגשה אלי ולחשה לי "בוא אחריי".. אז הלכתי אחריה, יד ביד.. היא נכנסה לשירותי המורים ונעלה אותם אחרינו.. מרי הורידה את המכסה של השרותים והושיבה אותי עליו.. היא התיישבה עלי ברגליים מפושקות, והצמידה את פיה לפיה.. "אני כל כך רוצה אותך, כבר חודשיים שאני מאוננת ומפנטזת עליך.. ואתמול.. כמעט שדחפתי לעצמי אצבעות לידך".. חייכתי, הזין שלי עמד כמו טיל והיא הרגישה והתחילה להתחכך בו.. "גם אני מרי, אני כל כך רוצה אותך..." התנשקנו.. התחלתי לנשק אותה בצוואר.. ועליתי לאוזניים.. היא התפתלה שם.. ירדתי לצוואר שלה שוב.. היא הורידה לי את החולצה ואני לה.. התחלתי ללטף אותה תוך כדי שאני מנשק אותה.. היא התחילה להתחכך בזין שלי חזק כל כך.. וואו!.. הורדתי לה את החזייה והתחלתי למצוץ לה את הפיטמות... הרגשתי את הזין שלי כמו טיל עומד להתפוצץ כבר.. היא התפתלה שם, ואז הורידה לי את המכנס.. וליטפה אותי מעל הבוקסר הצמוד שלבשתי.. "ואוו... הוא ענק.. מעניין אם אני יכולה להכניס אותו לגרון.." לחשה לי באוזן.. מרי הורידה לי את המכנס והתחילה למצוץ.. מממממ כןןןןן ליטפתי אותה.. וואו את מוצצת מדהים!! כןןן!! הרמתי אותה, הורדתי לה את המכנס, ואת החוטיני הזה.. היא מגולחת כולה.. התחלתי ללקק אותה ליד הכוס.. ואז נישקתי צרפתית את הדגדגדן המתוק הזה שלה.. היא פלטה אנקה של הנאה.. והחלה להתפתל תחת לשוני.. לאחר רבע שעה של ליקוקים והחדרת אצבעות.. והיא נוגעת בי.. היא כבר צועקת ומתחננת אלי "כנס אלי.. אני מתחננת אליך, כנסססס! עכשיו!" "אין לי קונדום חמודה" "קח קח כבר!" שלפה אחד והלבישה אותו עלי... "כנססססס אני מתחננת אני עומדת להתפוצץ פה!" נכנסתי אליה.. לאט לאט.. מלטף את ירכיה.. "יותר מהר" לחשה לי.. אז הגברתי מהירות.. יותר מהר.. יותר חזק.. כןןן אהההה.. שנינו צועקים.. ואז היא מתהפכת ונדבקת לקיר עם הפנים.. "תכניס לי מאחור.." פתחתי לה את הרגליים.. ליקקתי אצבע אחת והתחלתי ללטף את החור תחת הקטן שלה.. אצבע שנייה שלי ליטפה את הדגדגן המגורה והנפוח שלה.. היא הוציאה קרם ידיים ומרחה לי על הזין ולעצמה על החור תחת.. "לאט לאט חמוד.." נכנסתי.. לאט לאט.. בהתחלה רק את הכיפה והיא כבר נשכה את האגרוף שלה.. אז יצאתי "כנס כנססס.." נכנסתי.. והתחלתי לזיין לה את החור תחת יותר מהר ויותר מהר.. חזקקקק... יד אחת שלי בחזה שלה.. יד שנייה שלי משחקת לה בדגדגן.. והיא מסתובבת אלי מנשקת אותי בפראות כזו.. ואז כבר לא יכלתי יותר "מרי.. מרייי.. אני גומר.. אני לא מחזיק יותר" היא הסתובבה והורידה לי את הקונדום מהזין.. התכופפה אליו ומצצה אותו כמו שבחיים לא מצצו לי.. ביד אחת שיחקה לעצמה בדגדגן עד שגמרה בצעקות.. תוך כדי שהיא מוצצת לי.. גמרתי כשאני עוצם עיניים ומטה את הראש למעלה.. אנחה יצאה מפי.. ואז היא ביקשה ממני שאני אסתכל איך היא בולעת.. הסתכלתי... היא בלעה הכל.. "את מדהימה מרי" "ואתה לא פחות.. עכשיו כדאי שנעוף מפה לפני שאחד המורים יבוא.." התלבשנו מהר ועפנו למחששה לעשן סיגריה ולשיעור.. ומאז.. כל יום.. אני ומרי נפגשים בשירותי מורים, או בשרותים הרגילים, או בכיתות ריקות, או במחששה בפינה שקטה, חח ובעצם בכל מקום.. :] מוקדש לכל הבנות החמות שמתביישות בזה.. תפתחו, אתן רק תרוויחו מהסיפור. לתגובות והצעות מעניינות: [email protected]

Muse Breako

New member
ועוד אחד... עליי

- "מעיין, תשארי אחרי השיעור פה, אני רוצה לעבוד איתך על כמה צעדים". - "כן המורה.." מעיין היא ילדה יפיופה, נסיכה כזאת, בלונדינית, עיניים כחולות משגעות, גוף מדהים.. היא בת 17 ונראית כבת 20, זה מה שכולם אומרים לה.. היא "מלכת השכבה" ויש לה כל כך הרבה מחזרים.. היא הילדה שכולם רוצים.. ואפחד לא משיג.. היא רוקדת מגיל 10.. ותמיד בהופעות עיני כל נשואות אליה, אל הגוף המדהים הזה שעטוף בבגד דק שמכסה את האלוהיות הזו.. לאחרונה צירפו אליהם מורה חדש, בן 21, משוחרר, כוסון עם גוף מדהים.. כל הבנות של הלהקה הופנטו ממנו.. ומעיין, אוך מעיין, חלמה עליו בלילות בלי הפסקה.. חלמה עליו מנשק אותה, מחבק אותה, מלטף ומלקק, נכנס אליה, ממלא אותה.. היא אוננה ופינטזה עליו שעות... לעיתים מצאה את עצמה נכנסת לחדר השירותים של האולם ומאוננת עד התפרצויות מטורפות.. אז נחזור לסיפורינו.. לאחר שכולם כבר עזבו, מעיין נשארה שם וניגשה למורה. - "אממ המורה, על איזה צעדים אנחנו צריכים לעבוד?" - "דבר ראשון חמודה, אני לא המורה, את יכולה לקרוא לי יוני, זה בסדר חח.." חייך אליה. הוא ניגש לדלת ונעל אותה. הוא עמעם את האורות.. רק שניהם, בחלל גדול עם רצפת פרקט. - "רקדת פעם בעירום מתוקה?" לחש באוזנה.. ונצמד לאחוריה.. מעיין כבשה מבטה ברצפה, מבויישת "לא" לחשה.. - "אז הגיע הזמן.." הוא החל להפשיט אותה, רק אור הירח נותן לו קרני אור מעטות.. לעיניו נגלה גוף מדהים.. הוא לחש לה "קדימה.. אל תתביישי, תפשיטי אותי גם.." היא החלה לאט לאט.. ניסתה לנשק אותו.. והוא זז אחורה.. "עוד לא.. כל האמנות כאן, היא קור הרוח.." והם רקדו, ורקדו ורקדו.. ומעיין כבר הרגישה שהיא לא יכולה יותר.. היה לו זין ענק.. כמו שראתה מעבר לבגדי הגוף הצמודים שלו.. ואז הם נעצרו.. הוא ליטף את גבה.. והצמיד אותה אליו.. "את מדהימה.. תמיד חלמתי עליך.." "גם אתה.. אני רוצה אותך כל כך!" "אז קחי.." והיא נישקה אותו.. נישקה בתאווה כזאת.. הוא לא בזבז הרבה זמן, רומנטיקה כבר הייתה פה, יוני הפך את מעיין ל 69 והתחיל ללקק אותה כמו שרק הוא יודע.. היא בנתיים ניסתה להכיל את כל הזין הזה בתוכה.. מתקשה להצליח.. לבסוף הצליחה והחלה למצוץ ליוני.. "אההה אחחח כןןןןן" אנחנות נפלטו מפיה.. אנחותיה התפרשו אצלו כיתר מוטיבציה והוא ליקק עוד ועוד עד שלא יכלה יותר.. והתפוצצה על כל פיו.. הוא ליקק את כל נוזל האהבה הזה.. היא חייכה מאושרת כל כך.. הם הסתכלו אחד על השני.. וידעו שזו רק ההתחלה.. היא התיישבה עם ברכיה על כסא קטן, מחזיקה בדפנותיו, גבה אליו.. הוא החל לחדור אליה לאט לאט.. "מממ" נאנח.. והיא נאנקה... קולות יצאו מפיה.. "מהררררר! זיין אותי מהר! זיין אותי חזקקקק!! אני כל כך רוצה אותך! כןןןן! אני מאוננת עליך שעותתתת! אני מפנטזת שתזיין אותי חזקקקק!!!" "אוווווו כןןןןן מתוקה כןןןןן אני מזיין אותך!" צעק והחל לחדור אליה בחוזקה.. יותר מהר.. יותר חזק.. באגרסיביות.. היא הסתובבה אליו.. הוא מרים אותה, מזיין אותה חזק.. מלקק את שדייה.. מנשק אותה.. שניהם מזיעים.. מרגישים אחד את השני.. גוף לגוף.. אבר לאבר.. חזק יותר מהר יותר "כן... ככה... אחחחחחחחח" היא ירדה ממנו.. ועלתה לעמידת ידיים "אני בטוחה שאת זה אף פעם לא ניסית.." "תמיד יש פעם ראשונה" אמר.. והתחיל לזיין אותה.. חזק... אח"כ שוב הפכו תנוחה.. הוא שוכב והיא עליו הפוכה.. הוא מלטף את שדיה, מחזיק בהם.. והיא רוכבת עליו.. - "מעיין.. אני.. אני גומר.." - "תגמור בתוכי.. זה בסדר אני לוקחת גלולות תגמור בתוכי אני כל כך רוצה להרגיש את הנוזל החם שלך..." - "אוווו כןןןןן תדברי ככה" - "זיין אותי חזק מאמי איזה זין ענק וואו אני מפנטזת עליךךךך בלי סוף! אתה החלום שלי!" - "אהההה אחחח כןןןןןןןןן מממ אה אה אה אני גומר מתוקה אני גומרררר!!!" - "אההההההההה כןןןן אני מרגישה..." והיא הרגישה.. היא הסתובבה והם התנשקו מספר דקות... "למה לא עשית את זה עד עכשיו?!" שאלה.. והוא חייך מבוייש.. היא חזרה הביתה.. אוננה עוד קצת והכינה את עצמה למחר.. מחר יש לה עוד שיעור.. והוא הולך לפרק אותה.. היא חושבת שמחר תתן לו לזיין אותה בתחת.. כן.. היא רוצה את זה.. היא רוצה אותו.. חזק בפנים ושלא יצא מצידה לנצח.. למחרת, מעיין הגיעה לשיעור, מחכה שיגמר כבר.. אבל במקום יוני.. הגיעה מורה חדשה - "שלום, שמי הוא מיכל, ואני אהיה המורה החדשה שלכם.." מעיין הייתה בהלם.. תלמידה אחרת שאלה איפה המורה הרגיל ואם הוא יחזור.. - "לא, החוזה שלו היה עד לתאריך של אתמול, היום לפני שעתיים הוא טס לניו-יורק" - "הוא יחזור?!" שאלה מעיין בעצב - "לא, הוא עזב לתמיד.. אני לא יודעת למה הוא לא סיפר לכן את זה בנות.." הסוף.. :] לתגובות, הצעות, הערות, הארות, והטרדות מיניות, אני במסנג`ר: [email protected]

למעלה