*סיפור*

the z girl

New member
*סיפור*

היום סיפרתי לחברה שלי על זה שהמצאתם לי שם לדיסקמן החדש היפיוף שלי (שהיא עוד לא ראתה .. והיא כמובן לא קולטת שדיסקמן זה מילה אחרת לחצי מהחיים שלי) בכל אופן שאמרתי לה שהמצאנו שם לדיסקמן ולכל מיני חפצים אחרים (עוד דיסקמנים.. דרך אגב נזכרתי שאני מתה על השם ג'ס וג'סי,וג'ואי..שמות מדאימים) אז שאמרתי לה את זה היא עשתה מבט כזה *מטורפות*,*מחורפנות*,*אהמאהמ אין מה לעשות בחיים* וזה היה טיפה מביך אבל התגברתי, חח... בכל אופן שאמרתי לה שקוראים לו אדם אז.. טוב המבט עוד יותר "טווווובבב" במין "אין לך משהו אחר לעשות בחיים?!" אבל היא הבליגה.. חח.. וגמאני.. בלעט בכל אופן הסיפור נגמר וכרגע נודע לי שלא יהיה לי מחשב בסופשבוע (לא את שלי..) אז אני לא יכולהלהוריד שירים ולהכנס לאייסי רק דרך האינטרנט ואולי בכלל לא יהיה לי מחשב אני עוד לא סגורה על זה. אז אממ.. נתראה בשבוע הבא :)) אולי יאא ואאיזה כיף לי.. טוב לא משנה אין לי כוח לכתוב פה שעתיים על אמ.. משפט מסכן יחיח.. טוב ביי

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

no מחשב?! למה???
רגע לא תוכלי להוריד למחשב? או שלא יהיה בכלל לא הבנתי

the z girl

New member
יהיה

יהיה מחשב בשבוע הבאא.. אבל הסופשבוע לא יהיה וכנראה גם בראשון אבל אם יהיה אז יהיה כל הזמן..

למעלה