סיפור

• פותח הנושא jaky
  • פורסם בתאריך

jaky

New member
סיפור

בשבוע שעבר ישבנו קבוצת גולשים במועדון ובשיחה היתה כמובן תחזית ליום שישי,אני אמרתי שצריך דמוקרטיה בים,חילופי רוחות כל שעה או שעתיים,כך שיתאים לכל סוגיי הגולשים. וציינתי את כל הכוונים של הרוחות, למחרת תופעת טבע נדירה ביותר,כל שעה הרוח שינתה כיוון בעוצמה נדירה, בכלל התופעה נדירה ביותו בכל ימות השנה, הניחוש שלי הפחיד אותי מפני שהיו לי כמה וכמה טלפתיות מהסוג הנ"ל יש הסבר לראיית הנולד או סתם ניחוש.

scorpia

New member
זו לא טלפתיה אלא אינטואיציה חזקה...

יש אנשים שהאינטואיציה שלהם מאד חזקה... תחושות הבטן שלהם חזקות... ויש להם אפשרות לחוש מה יקרה! בדיוק בפסח יצא לי לצפות בערוץ 8 בתכנית בנושא "אינטואיציה". הראו על מחקרים שעשו לאנשים שונים בכל הקשור לחיזוי עתיד. הצמידו להם אלקטרודות שבדקו דופק לב, ונתנו להם לראות תמונות שונות. בן אדם שלא משתמש באינטואיציה שלו, ראו שרק כשהופיעה תמונה מפחידה דופק הלב גבר. אדם שהאינטואיציה שלו גבוהה, ראו כי עוד לפני שראה את התמונה המפחידה הדופק לב גבר, כלומר שהוא חש שמשהו לא צפוי אמור לקרות. זה מה שקורה גם למדיומים!!! גם לי היו פעמיים מקרים שבהם הייתה לי תחושה שיקרה משהו, ואכן קרה.. לשמחתי לא במימדים שאני חשתי. אני לא יודעת אם אפשר להגדיר אותך כרגע כמדיום, אבל אם תפתח את האינטואיציה שלך ותאמין בה ולא תפחד ממנה, תחווה דברים נפלאים!!!!!! ברוך בואך לעולם המיסטי!!!!

jaky

New member
תודה על התגובה

הרבה חומר למחשבה, שבת שלום.

למעלה