סיפור...

סיפור...

והנה אני גם אקצר: אז ככה היום היה לנו איזה מן יום אומנויות בלה בלה בלה ועלו כמה אומנים בלה בלה בלה פתאום עלתה איזה להקה והסולן/גיטריסט שלהם התחיל לומר כמה דברים ממש מעצבנים/מעניינים: 1. "אוקיי אני רואה שיש כאן שני גושים הגוש הימיני של הרוקרים מוזיקאים והשמאלי של הראפרים" 2. "מכירים את ג´ימי הנדריקס? הגוש הימיני בטח מכיר הראפרים בטח שואלים מי זה" 3. "אני משמיע לכם עכשיו סאונדים של גיטרה עכשיו הסאונד הזה מתאפיין בדרך כלל בהיפ הופ (ואז הוא משמיע לנו סאונד ששמעתי אולי פעם ב... שיר אחד מאלף)" 4. "אגב אצלנו בשעריים יש ג´חנון יותר טוב מהג´חנון שלכם" אז הנה השאלות שלי: 1. מה זה החרא הזה של גוש ימיני וגוש שמאלי של ראפרים מתי ראפרים הם חלק מהגדרה של אנשים בביתספר אני מכיר אולי בכל הביצפר שלי 15 אנשים ששומעים הרבה ראפ וגם זה אולי אז תגידו מתי בדיוק הפכנו לקבוצה כמו רוקיסטים או פאנקיסטים או ערסים או כל אחת מאלו 2. למה לעזאזל תופסים ראפרים כטיפשים אני יודע מי זה ג´ימי הנדריקס עוד לפני ששמעתי על הג´י ספוט מה השטויות האלה 3. איזה סאונדים הוא מדבר? אם כבר זה היה איזה דיסטורשיין אבל לא, לא היה שום דיסטורשיין רק סאונד של גיטרה חשמלית וגם לזה אמרתי אולי שמעתי 1 מתוך 1000 4(והכי חשוב). איך הוא מעז לרדת על הג´חנון של ראש העין?!!!

למעלה