סיפור............

maxima

New member
סיפור............../images/Emo140.gif

מפסטיבל מספרי סיפורים על כך שהכל בא מהראש אגדת עם הודית נערה יפיפיה אבל עניה רצתה להתחתן עם אדם עשיר שתוכל לחיות חיים נוחים ולא בעוני שהיא מכירה מבית הוריה......... הכירו לה סוחר עשיר לא נאה במיוחד הוא היה שמן וגופו רופס מישיבה רבה במשרד ומאהבת האוכל למרות זאת החליטה להתחתן איתו. זמן קצר לאחר נישואיהם יצאו יום אחד לטיל וצירפו אליהם את חברו הטוב של הבעל, חוטב עצים נאה מראה שזוף וחטוב. בעודם מטיילים ומשוחחים נוצרה משיכה בין האשה לחבר שניהם נאים וחטובים, חש הבעל בדבר שהיה למורת רוחו. בדרכם עברו על פני מקדש של האלה ......... אמר להם הבעל אני נכנס להתפלל מעט לאלה..... ישב וחשב זו בגידה כפולה.....חברי הטוב חושק באישתי והיא חושקת בו אין לי מקום ביניהם חשב הוציא את סכינו ושסף את גורונו..... לאחר זמן מה ראה החבר שהבעל לא חוזר והלך לראות מה איתו כשראה מה קרה הבין מדוע ואמר בגללי הרג חברי הטוב את עצמו אין לי זכות לחיות ושסף את גרונו.......... ראתה האשה ששניהם לא חוזריפ והלכה לראות מה מעכב אותם בראותה מה קרה נפלה ארצה והחלה לבכות אמרה לה האלה אל תבכי הנה אני אתן לך הזדמנות נוספת קחי את הראשים ושימי על יד הגופות...... עשתה האשה כדבריה והנה קמו שני הגברים לתחיה אבל אויה האשה טעתה לסוחר נתנה את ראשו של חוטב העצים לחוטב העצים נתנה את ראשו של הסוחר. לאחר שהתעשתה חשבה לעצמה עכשיו יש לי סוחר עשיר עם גוף חטוב והלכו לביתם.... החוטב עם גוף הסוחר.....חזר לחטוב עיצים בתחילה התקשה מאד בעבודתו אך עם הזמן קיבל גופו שרירים ונעשה חטוב והסוחר שאהב לאכול ישב במשרדו אכל והשמין עד שמאסה בו אישתו הלכה ליער לבקר את חוטב העצים בבקתתו והנה לפניה גבר חטוב ויפה תואר החליטה להישאר עימו ולותר על העושר.

RUTYAN

New member
סיפרו מ-ק-ס-י-ם . תודה לך מקסימה!

"כי כן על שמך את" את כנאה באמת מקסימה. רותי

maxima

New member
רותי............/images/Emo140.gif

הסיפור לא שלי......... כתבתי לך מסר האם קיבלת אותו??

ישRאל

New member
יפהיפה,,אני מכיר גירסה ,,

דומה ,,אבל שם לא חתכו את הראש,,,,,

למעלה