סיפור......

maxima

New member
סיפור......../images/Emo140.gif

סיפור על עלם צעיר שהחליט ללכת לשאול את אלוהים מדוע אין לו מזל הלך ימים רבים, יום אחד עבר ביער ופגש אריה שאלו האריה לאן פניו מועדות סיפר לו ההלך, ביקש ממנו האריה שישאל את אלוהים מדוע אין לו אוכל ביער הסכים ההלך והמשיך בדרכו. לאחר ימים רבים הגיע לנחל וישב לנוח בצל עץ שצמח על שפתו שאל אותו העץ לאן הוא הולך סיפר לו שהוא הולך לחפש את אלוהים לשאול אותו למה אין לו מזל, ביקש ממנו העץ שישאל את אלוהים מדוע שורשיו לא מצליחים לרוות מיים למרות שהוא צומח על שפת נחל הסכים ההלך והמשיך בדרכו. ערב אחד הוא הגיע לחווה גדולה ומטופחת ובה בית יפה, יצאה לקראתו עלמה חמודה והזמינה אותו לאכול לרחוץ וללון בביתה. בבוקר בטרם לכתו ביקשב העלמה ממנו שישאל את אלוהים מדוע היא עלמה יפת מראה עם בית וחווה מטופחים לא מצליחה למצוא בעל, הסכים ההלך והמשיך בדרכו ולאחר ימים רבים ותלאות הגיע ההלך לאלוהים ושאל אותו מדוע אין לו מזל ענה לו אלוהים יש לך הרבה מזל אתה רק צריך לראותו להרים אותו. לא שכח ההלם את שאלותיהם של העץ האריה והעלמה קיבל את תשובותיהם ופנה לדרכו שמח וטוב לב. בהגיעו לחווה שמחה העלמה לקראתו הוא סיפר לה שאלוהים אמר שהיא תפגוש בקרוב את בעלה המיועד, אמרה לו אתה עלם חמודות ואני עלמה יפת מראה ויש לי חווה ובית מטופחים אולי נינשא זו לזה, אמר לה ההלך אינני יכול להינשא לך אני הולך לחפש את מזלי אלוהים אמר שאני רק צריך לראותו להרימו. נפרד ממנה והמשיך בדרכו הגיע לנחל וסיפר לעץ שאלוהים אמר שעל שורשיו מונח ארגז מלא זהב ואבנים טובות צריך רק שמישהו יחפור ויוציא אותו ואז יוכלו שורשיו לשתות לרוויה, ביקש העץ מהעלם להוציא את הארגז אמר העלם אין לי זמן אני ממהר למצוא את מזלי אלוהים אמר שיש לי הרבה מזל אני צריך רק לראותו ולהרימו והמשיך בדרכו. בהגיעו ליער פגש את האריה שאל האריה וסיפר לו את כל המוצאות אותו ומסר לאריה את תשובתו של אלוהים שהאוכל ימצא לו אמר האריה אני לא אתן לטיפש לחמוק ממני פעמיים וטרף אותו.

למעלה