סיפור ששמעתי........

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
סיפור ששמעתי........

מדובר על זוג צעיר היום יש להם ילד תינוק בגיל שנה וחצי...... הוא בגיל 30 והיא בת 29 והסיפור הוא כזה.......... לפני הנישואים בתקופת החברות הבחור היתנה את הנישואים בזה שהיא (אישתו לעתיד) תעשה דיאטה ותפחית לפחות 6 קילו ממשקלה והיא היסכימה עשתה דיאטה ......והם היתחתנו לאחר החתונה (לפני הלידה) הוא ביקש ממנה לעשות "שיפוץ לאף" וגם לזה היא היסכימה......... היום שנה אחרי הלידה הוא מבקש ממנה לעשות ניתוח לחזה "ולשפץ אותו" וכאן הגברת הצעירה קצת נימאס לה ומבקשת לפרק את החבילה ולהיתגרש היא טוענת ......שכל הזמן הוא מבקש ממנה לשנות את עצמה מה יהייה לאחר מכן??? שאיבת שומן ? "שיפוץ ישבן" ?? ומה עוד הוא יבקש ממנה ? למה הוא לא מקבל את המציאות ורוצה להבין שגוף של אישה מישתנה עם הגיל ובמיוחד לאחר הלידה........... האם כל הזמן היא צריכה לרצות את בנזוגה ולהישתנות עבורו?? מעוף

מצוטטת

New member
רק מילה ../images/Emo13.gif

למר שיפוצניק הזה מילא השיפוצים החזותיים מעניין איזו דרישה תגיע אחרי שהגברת תסיים להשתפץ עבורו יש דרך לשיפוץ ה
נו עוד פם להגיד המציאות עולה על כל דימיון

maof

New member
מצוטטת יקרה../images/Emo39.gif

יש........
על זה יש לי תשובה
בדרך כלל מחליפים את הראש וזה פותר את כל הבעיות והדילמות
מעוף

מצוטטת

New member
אשכרה רצינית (קורה)

פרט נמק הסבר לא בוחלת גם בדוגמיות אם יש
אח"כ נעבור להתניות טוףףףףףףףףף

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif נוווווווווווווווו ../images/Emo35.gif

בנושא ההתניות הרי כולנו תמימי דעים
יה חכמולוג שכמותך.... אבל זה הוא ששאלתי ביננו נכון או לא
סתאםםםםםםם תרגיש חופשי *מצוטטת קצת באטרף אחר ומבלבלת לפעמים בין הנפשות הפועלות*

עוף כנף

New member
פנטזיות.

(בגיחה קצרה, תוך כדי עבודה, אז סליחה אם מבולבל) לא יודעת. לי נשמע כאילו הבחור בנה לעצמו פנטזיה, והוא מנסה להתאים את המציאות לאותה פנטזיה. ואיכשהו נראה לי שהוא מאוהב בפנטזיה ולא באשה האמיתית שלצידו. צורם לי שהוא התנה את הנשואים בדיאטה. הירידה במשקל היתה צריכה לבוא ממנה, בלי לחץ חיצוני. אז, בזה, נגיד, כנראה גם היא רצתה, והוא נתן לה "פוש קטן", אבל לא היה צריך להיות כהתנייה לנשואים. ו - מה הקטע של הדרישה לשנות את הגוף?

עוף כנף

New member
המשך...

מעוף, שאלת עד כמה נהיה מוכנים להשתנות בשביל בן/בת הזוג. ואני חושבת שכל שינוי חיצוני שאעשה יהיה קודם כל בשבילי, אם אותו שינוי יגרום לי להרגיש טוב יותר עם עצמי. לי חשוב שבן הזוג ירצה אותי בגללי, ולא בגלל חיצוניות מתוקנת. ו.. תקנו אותי אם אני טועה...

ממש לא

מלכתחילה היא היתה צריכה לסרב לו או לומר לו בתנאי שיוריד את כל שערות גופו כי כך בא לה

maof

New member
אוקי אני......אומר את דעתי ../images/Emo13.gif

דבר ריאשון לא אהבתי את ההתניה לנישואים אני בדעה אל תיסתכל בקנקן אלה מה שיש בתוכו אין ספק שכל אחת רוצה שבנזוגה או כל אחד רוצה שזוגתו תיראה מטופח/ת אבל יש דברים שהטבע עושה אותם ומשנה אותם לגברים בגיל מסוים... ולנשים גם במיוחד אחרי הלידה אם ההחלטה היא משותפת לשני הצדדים אני לא רואה בזה דבר פסול .... בנוסף אם הצד שמציע את הרעיון או רוצה הוא גם הצד שיעשה את "השיפוץ" משום שבשלב הראשון האדם שעובר את זה צריך להיות שלם עם ההחלטה שהוא קיבל דרך הכפיה לגבי אדם מסוים או התניה ...אם לא??????? ממש לא ניראת סבירה וכן אני לא מיתביש לומר....זה רק יוסיף לאגו שלי אם אני אשמע לחשושים..... "ראבקקקקק היא ניראת טוב" ושאני יודע....... שאותה "היא" למעשה זוגתי ושיקנאו כל האחרים
מעוף

michaly44

New member
לא קשור אמנם...

לי זה מזכיר התניה נוספת.. הסכם ממון..לפני הנישואים, כאילו מראש לחשוב שמתגרשים..נבואה שמגשימה את עצמה.

ואני מעופי

בכלל לא רוצה שיגידו שהוא נראה טוב יותר חשוב לי שיהיה בן אדם שיהיה חכם עם אישיות נפלאה היופי הרי בעיני המתבונן לא?

maof

New member
כן זה נכון............

היופי בעיני מתבונן וכך גם כתבתי את דעתי..... אל תיסתכל בקנקן....אלה מה שיש בתוכו. מעוף

s h o o s h a

New member
כל מה שכרגע מצליח לי לחשוב עליו

הוא כמה כסף הפלסטיקאים "עשו/עושים" על אשתו וברגע של רצינות - התעוררה מאוחר מידי אלא אם כן התאים גם לה ומכאן - על מה הקיטור הזה פתאום? לא נקרא לי כאילו הוא כפה עליה לעבור את כל השינויים אולי רק ההתניה הראשונית (שהנה בהחלט פסולה בעיני, אבל היא נתנה הסכמתה - עובדה) לירידה במשקל בטרם נישאו ומשם, כל שאר השינויים, דבר לא עמד בפניה (להבנתי) לומר STOP, עד כאן עכשיו היא רוצה לפרק את החבילה אולי עכשיו היא נראית מספיק טוב בעיני עצמה ומספיק "משופצת" ובעלת ביטחון עצמי גבוה דיו כדי להגיד לו BYE BYE? למה תמיד/כמעט תמיד (בעצם) להאשים את הגברים אולי, יכול להיות (ואפילו הגיוני) שהוא רצה לצידו אשה נאה ומטופחת והיה מוכן להשקיע בכך הון עתק והיא - למה שתתנגד בעצם. ומשהושלמה המלאכה והיא קיבלה חזות חדשה, למה בעצם היא צריכה אותו עכשיו? (הכל בגדר תיאוריה ויכול להיות שלקחתי את זה לגמרי למקום אחר) מכל מקום, אני לא מבינה למה דווקא עכשיו למה לא מיד בהתחלה מה קרה עכשיו שלא קרה אז אולי אם אבין את זה, אגיב גם אחרת *אגב, לענין ההערה שמדברת על התניה בחתימה על הסכם ממון, ההבדל עצום ומהותי ביותר ולכך נדרש שרשור נפרד ועצמאי שאולי ביום מין הימים יעלה כאן (או שכבר עלה כאן בעבר?!?!?)

michaly44

New member
פתחתי בפורום השכן...מעניין

נושא ההתניות והסכם ממון הוא אחד מהם. פעם ראשונה נעלבתי-מהגישה שלא היתה אז מקובלת..וגם כי מראש החשיבה היא על פרידה.. פעם שנייה..אני אתנה את זה..אז נו..לומדים בחיים..וזה לגמרי פרק אחר בחיים.

סליחה???????????

הוא התנה את הנשואים בדיאטה??? נו טוב והיא הסכימה? ואח"כ גם אף ? והיא שוב הסכימה? אז מה היא רוצה עכשיו? הרי מלכתחילה היא הסכימה לרקוד לפי החליל שלו... אז מה אומר לך מעוף יש לה בעיה בעיה חמורה ואם היא לא תעצור כבר עכשיו את הגלגל ככל שיעבור הזמן היא רק תכנס לסחרחרה שבאמת לא תוכל לצאת ממנה... דעתי הרי כבר ידועה לא? רוצה רק את זה שיקבל אותי כמו שאני בלי רצון לשנות אותי שהרי אם רוצה לשנות הוא בעצם לא אוהב אותי אלה את הפנטזיה...

quiet3

New member
מאהב ומהר!!!

שתעשה דיאטה.... בשביל עצמה ורק!!!! מצאי מאהב יקירה.... ולמדי את בעלך-ששינוי זה בהכל והוא עלול לשלם את המחיר תפסיקי לחשוב שאת בשליטתו או בשליטת אחרים קחי עצמך בידיים ותהני ממה שיש לחיים להציע ויש להם!!!

מצוטטת

New member
רגע לא בטוחה שהבנתי

כלומר שתמשיך להשתפץ וואחוֹרי זה שתלמד אותו לַקח ותמצא מאהב, ותתחיל לחיות הבנתי נכון? וכשי הוא ילמד את השעור שהיא מנסה ללמד אותו.... הוא יהיה בֳּשל ואז הם יפנו ליעוץ זוגי למִיקצה שיפורים * סליחה גדולה כן על הטון *

quiet3

New member
שתעשה מה שהיא אוהבת..

שתשתפץ אם היא חפצה.. ואותו תשלח .. לאיזו פינה.. כי בעל כזה ועם זה בטוח תסכימי צריך לשלוח מהר וקיביני אז אני לה אומרת רק מילה תהני לך אישה ואם רק תצליחי כך מהצד להשיב את האגו עם משהו אחד שידע לך להעניק אהבה... לא הייתי חושבת אפילו שניה

למעלה