סיפור ששמעתי היום.......

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
סיפור ששמעתי היום.......

מדובר על בני זוג שנשואים כבר 25 שנים....... יש להם 3 ילדים והם חיים באושר האישה מספרת שבעלה לא מחסיר ממנה כלום היא כבר היתה כמעט בכל העולם יחד איתו הוא איש עסקים מצליח ...ולא חסר להם כלום לפני 6 שנים היתה להם מריבה והיא לקחה לעצמה מאהב ...כדי להיתנחם בזרועותיו היא ניכנסה ממנו להריון.... והילד האחרון שלה הקטן שהיום הוא בגיל 6 זה ממנו.....מהמאהב שלה בתקופה שהיא היתה בהריון היא סיפרה לבעלה שזה הילד שלו...... אבל היא סיפרה למאהב שלה את האמת שהילד הוא שלו היום אחרי 6 שנים שהיא ניתקה קשר מהמאהב והוא גם לא רצה להמשיך להיות בקשר איתה הוא מיתקשר ואומר לה ...... שהוא רוצה את הילד ....והוא רוצה לבנות מישפחה יחד איתה בגלל שהוא אוהב אותה ....וגם את הילד היא כמובן לא מסכימה להיתגרש מבעלה שחושב שהילד שלו...... היא מספרת שלעולם היא לא עבדה ובעלה תמיד תמך ומימן את כל הצרכים שלה היא גם לא מוכנה לוותר היום על מה שיש לה במשותף עם בעלה ולא חושבת אפילו לצאת היום לעבוד...... הוא מאים עליה שאם היא לא תוותר ותסכים לחיות איתו הוא היתקשר לבעלה (שלא יודע את האמת)ויספר לו על הילד היא שואלת מה לעשות??????? האם לספר לבעלה לפני שהמאהב יספר לו???? אבל היא חוששת שאם בעלה ידע את האמת הוא ירצה להיתגרש...... איזו בעיה...... מיסכנה????או טיפשה???? מעוף

*יערית

New member
ואני זואלת את עצמי...

האם לקחת מאהב בכדי לקבל ניחום זה חכם או טיפשי או מעשה נמהר בלי מחשבה תחילה? המעשה שלה מטופש מלחתחילה לסחוב הריון ולחשוב שביום מן הימים השקר לא יתגלה!!!!! אנשים לפעמים חושבים ממקום אחר ולא מהראש!

מצוטטת

New member
חהההההההה

והקטע כ"כ עצוב שזה כואב לפעמים לראות ולשמוע איך הם גם מאמינים שאפשר לאורך זמן להחזיק ת'צופציק משני הקצוות לא רוצים לוותר על אף קצה ובסוף נשארים לא פם קרחים מכאן ומכאן עצוב...שזה כואב

michaly44

New member
טלאנובלה?

בחייאת..ממש סופ אופרה... לא יודעת אם לצחוק או לקחת ברצינות את הדילמה של האישה. סופו של שקר להתגלות..תמיד בזמנים הכי גרועים. איך אפשר בכלל להציע עיצה? לא חושבת שלרבים מאיתנו יש ניסיון בכזה מיקרה. הרי זה נתון למוסר שלנו. וכניראה לה יש בעייה איך לחיות עם הטעות שהיא עשתה.. מאהב..לא מקובל עלי..אבל מבינה את הצורך של אנשים. הריון.???זה כבר גובל ממש בטיפשות והשאר..סלט מעורבב הייטב. מעניין איך היא תאכל אותו.

ophra

New member
גם וגם ../images/Emo4.gif

(מסכנה וטיפשה) אני הייתי מנסה לדבר על ליבו של המאהב (לשעבר...?) ולהסביר לו שבמעשה כזה הוא לא רק ממרר את חייה וחיי בעלה אלא הכי חשוב ועצוב - את חיי הילד
לא יודעת אם זה יעזור אבל זו הדרך שהייתי ממליצה עליה בנקודה הזו עפ

s h o o s h a

New member
מחדדת מעט

למרר את חיי כל השלישיה (בעל-אשה-מאהב) הזו - מילא אבל בעיקר חורץ את דינו של הילד לכל ימי חייו בקביעה בלתי חוזרת ובלתי הפיכה לממזר (שכן, עפ"י ההלכה היהודית, ילד שנולד לאשה נשואה ושלא מבעלה, ייחשב לממזר על כל המשתמע מכך). מעבר לכך, יש בהחלט להתייחס למה ידיעה מסוג זה עלולה לגרום לילד שגדל בידיעה שזוג הוריו הם אכן הוריו (והילד בסה"כ בן 6) ואיך יגיב אם לפתע יתברר אחרת, אם האב (שחושב שהוא האב) יתנכר אליו ויתכחש לקשר ביניהם (והיו דברים מעולם, לא בהכרח, אבל קרו). לדעתי, אלו הסיבות מדוע יש להשאיר את המצב על כנו וזה המסר שעליה להעביר למאהב לשעבר שלה. ואם הוא בכ"ז רוצה מלחמות אתה? בבקשה. שיספר לבעל, שיגלה לו שלפני שנים בגדה בו אתו, ושיתן לשניים "לשבור ראש בקיר" אבל בלי לערב את הילד לגבי מסכנה או טיפשה - אינני שופטת חושבת שהיתה ילדה מספיק גדולה להיכנס לתוך הקשר הזה בזמנו וצריכה להיות מספיק גדולה וחכמה למצוא את הדרך הנכונה לצאת ממנו ובעיקר, כאשר אל מול עיניה ניצב בנה עליו היא מחוייבת להגן בחירוף נפש.

*יערית

New member
אנחנו כאן בטח לא שופטים

אלא מנסים להצתמרר יחד לאור סיפורים שכאלו ולראות איך ניתן להיחלץ מהם{למרות שלא יעלה על הדעת אצלי חיים שכאלו} היא לא היתה חכמה וילדה גדולה שנכנסה לזה..ובטח לא חכמה בכדי לדעת איך לצאת מזה!!!!! מצטערת זו דעתי..טיפשות ופזיזות הם המניע העיקרי!

אז את כן שופטת או לא שופטת?

כי ממך היא יוצאת גם טפשה וגם פזיזה ואם זו לא שיפוטיות אז מה כן? וסליחה מראש אם אני סתם לא מבינה...

*יערית

New member
אני לא שופטת את מעשיה

רק פירשתי דרך העיניים שלי את ההתנהגות! לשפוט זה גם להוציא גזר דין בסופו של דבר ואני לא ראיתי שכך כתבתי!

מצוטטת

New member
כמה שזה כואב

הצדק בתוספת הכל כך חשובה שרשמת כאן לא, לא על האמת הבירוקרטית אלא חוסר תשומת ה
המינימלית איך אנשים מפסיקים לראות ממטר חוסר הרגישות פרט למניעים האגואיסטיים האישיים וכאן ללא ספק זו כבר טיפשות לשמה ולחשוב שיש אפשרות לבקש מסוג כזה של אנשים לנהוג בחוכמה יאק....שזו לא מילה לצערי

קצת מציאות לתוך הנושא...

נו נו...להטיל אחריות על המאהב ..לכך שהילד ממזר...זה כמו להגיד שאנחנו אחראים לכך שיש פיגועים בגלל שאנחנו לא אורזים מזוודות ומפנים את הארץ... למי שלא שם לב...האישה היתה הכל חוץ מבוגרת.. האישה היתה ילדותית אגואיסטית שחושבת רק על עצמה (בטח למה שתעבוד..למה ?) המאהב היה במקרה שם ...לא בטוח בכלל שההריון היה בהסכמתו... הכל היה "שעשוע" בעיני האישה..ששיחקה בלהיות ילדה..שמקבלת הכל... כששומעים סיפורים כאלה..אפשר רק לשאול.. למה אין רשיון...ללהיות הורים וכל אחד מקבל רשיון לדפוק את החיים של ילדיו..בלי לקחת אחריות... אז את ההחלטות עד עכשיו היא לא לקחה בצורה בוגרת ..ומן הסתם גם עכשיו לא תיקח..ובעלה אכן יגלה...ויעיף אותה..לכל הרוחות אם הוא בן אדם הוא גם ידאג לילדה ולא חשוב אם היא שלו או לא.. וכן ..מה לעשות לפעמים גם לילדות קטנות ומפגרות כמוה..המציאות מגיעה יום אחד ודופקת בדלת... היא תקבל את ה"זבנג" של חייה..ותלמד קצת להיות בוגרת...

מצוטטת

New member
עם הרבה כאב

נאלצת הפם פה להסכים עם הגישה הכללית הכתובה רק עם כל הכבוד לאותה "אומללה" (זו ההגדרה שלה בעיניי) המזריע המסכן לא דורשת ממנו שום אחריות אבל להתפרץ ככה בלי לנקוש בדלת ועוד אחרי 6 שנים איזו הגדרה תיתן למאהב המסכן שהזדמן בדרכה אז? מאיפו הזכות שלקח לעצמו לבוא ולדרוש את שלו מאיפו?

אבל זאת בדיוק הנקודה

הוא רוצה להשיג את מטרותיו על ידי מרור חיי כולם ואחריו המבול....

מצוטטת

New member
כנראה אהיה שוב בדעת מיעוט

ואתחיל דפקא מהסוף היא לא מיסכנה וגם לא טפשה היא פשוט אומללה (ותרתי משמע) ת'יודע מה יש בי אפילו מדת מה של רחמים למצבה ולמה כוונתי....לחיות כ"כ הרבה זמן בשקר עם עצמך יכול להיות גהנום....יכול להוציא אדם מדעתו לחיות בשקר עם עצמך , זו אחת התופעות היותר קשות לבן אדם, ומאד מאד מקרוב מצוטטת מכירה איך נראה אדם שעבר מקרה שכזה עכשיו אם היית בא ומספר לי שעברה איזו שנה אפילו טיפלה עוד קצת וההוא מאוהב עד מעל לאוזניו יאללה אבלע ואנסה לקנות ת'טיעון והייתי אולי מקדישה לזה מחשבה איפו בדיוק עומדים רגשותי וכל השאר מ'שנקרא בלשון מקצועית מאזן כדאיות דו"ח רווח והפסד...ככה באופן הכי קר אבל 6 שנים אדוני שבשמיים ךקח לו למזריע להגיע למסקנה שהוא מאוהב מהצוואר ועד השמיים וסליחה על הציניות שבדבריי בנושא שכזה קצות עצביי רגישים עד כאב
נו אז מה לעשות.... לשתף ויפה שעה אחת קודם.... המחיר מימלא כבר שולם עם רבית והצמדה את המחשבה היה צריך לעשות אז בזמנו אם כל המרשרשים היו באמת באיזה שהוא שלב בסולם העדיפיות.... היום לדעתי מימלא הכל אבוד. והוא האיש שאיתה איך יגיב יודעת שקשה לקבל ולהשלים אבל מימלא לטעמי האישי היא איבדה אותו כבר אז לפני 6 שנים. זו דעתי....וממש ניסיתי להישאר ממוקדת ולחסוך במילים....המון ניסיתי. אני

*יערית

New member
את כ"כ צודקת חכמונת שכמותך../images/Emo24.gif

ותפסיקי להתנצל בכל פעם...

למה?

למה אני צרכה לשבור ת'ראש ולנסות לחשוב מה עליה לעשות כל אחד אוכל את הדייסה שהוא בישל לעצמו ודייסה כזאת מגעילה אותי! אז עכשיו אני כאן במיעוט

למעלה