סיפור שקרה

dj_online

New member
סיפור שקרה../images/Emo63.gif

2.9.02 אני וכמה חברים שלי החלטנו שבגלל שמחר יש לנו יום חופשי אז נלך לעשות משהו. ובגדרות אין הרבה מה לעשות. אז ישבנו על איזה כיכר. נמאס לנו אחרי המכונית השמינית והלכנו לשיכון בנים של הכפר שהיה כמה דקות משם. בקיצור זה מצד אחד בתים מצד שני בתים ובאמצע כביש. הבאנו רמפה שאותה הכנו כמה ימים קודם ועלינו עליה עם סקטבורד/רולר. אחד מהחברים שלי, שלצורך מקרה זה נקרא לו ב, השאיר את הפלאפון שלו ליד אחד העצים ועלה על הרמפה. 5 דקות אחרי זה הוא חוזר לקחת את הפלאפון שלו ורואה שהוא לא שם.
חיפשנו אותו בערך שעתיים עד שאחד החברים שגר קרוב הלך להביא משהו מהבית שלו. הוא צעק לנו שהוא מצא את הפלאפון. אנחנו רצים למקום ורואים פלאפון כמו בתמונה עם חור במסך ולעוס כולו. מסתבר שזאת הייתה הכלבה של אותו אחד שהלך לביתו להביא משהו. הוא חשב מה להגיד להורים שלו כי "הכלב אכל לי את הפלאפון" לא נשמע הכי הגיוני שיש כמו התירוצים העלובים לבית ספר. בקיצור שעמדנו ללכת משם ראינו את הכלבה מנסה לאכול את הקיר

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo6.gif

הכלב שלי (ז"ל) הסתפק בנעליים וכדורי גומי...

swirrrly

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הסיפור עצוב אבל בסוף שהכלבה ניסתה לאכול את הקיר.. זה טוטאלי!!

tito54.

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

"יש הרבה כוכבים בשמים בשבלי הכוכב זה את" |כוכב
כוכב
כוכב
כוכב| *|כוכב
כוכב
כוכב
כוכב| *|כוכב
כוכב|
*|כוכב
כוכב| /| | \ /

tito54.

New member
התחרבש

"יש הרבה כוכבים בשמים בשבלי הכוכב זה את"
*
*
*
* *
*
*
*
*
*
* *
*
/|\*
*
*
´|´*
*
*
\/*

חחחח הרגת אותי ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

מזכיר לי שאצל חברה שלי הייתה מסיבת פיג´מות לפני שנה בערך והכלב שלה בן 13 (הרדימו אותו לפני כמה ימים
) לא מגיב לא שומע לא כלום. אקיצר בשתיים בלילה אחת המופרעות קופצת על הספות, צורחת, משתוללת ומעירה את כול הבית.... אז חברה שלי אמרה לה כזה "תקשיבי לי רגע- תשתקי כבר
עם הצעקות שלך הערת את הכלב החירש שלי
" טחחחח מצחיק לדעתי....

swirrrly

New member
דבר ראשון - עצוב לי על הכלב

דבר שני - באמת סיפור חחחמוווד

למעלה