סיפור שקרה לי...

star2o

New member
סיפור שקרה לי...

כשהייתי בצבא, שרתתי בחיל הים, אי שם..אבל הסיפור קרה בטירונות... הטירונות בכלל לא היתה קשה...כי היתה שם מכית אחת קשוחה..וקצת נחמדה גם ואהבתי שהיא נותנת לי הוראות..... ואיך להתנהג...ובערב כשהיה לנו מעט זמן לנוח ולהרגע אז לפעמים היא היתה מגיעה ומשוחחת איתי ומעודדת אותי, והרגשתי שנוצר ביננו משהו אישי הייתי מאוד זקוקה אז למישהי שתתמוך בי ריגשית..אני חושבת שגם היום לא השתנתי זה אופי כניראה.. ולקראת סוף הטירונות, בשבוע האחרון היא היתה באה כל ערב אליי, ואמרה לי שאני יכולה לבוא אליה לחדר שלה...ואמרה לי שנוכל ליצור קשר על בסיס שונה לגמרי..... ויותר אישי! ואני קצת התרגשתי ולא ידעתי אם זה מותר אבל באתי אליה,כי הייתי זקוקה למישהי ונורא התביישתי, והיא קצת התקרבה אלי... וליטפה לי את השיער..וישבנו מאוד קרובות אחת לשנייה! ופתאום היא אומרת לי ניהיה לי חם לך לא? והורידה את החולצה...שלה והיה בינינו איזה קטע מאוד קרוב משהו גופני...אולי אני פשוט מנסה להדחיק את זה?
! סוף של סיפור אהבה קצר.שהיה לי שם בטירונות.

../images/Emo24.gif

שימי לב שבכל הסיפור את מספרת מה היא עשתה איפה את בתמונה???? אולי עוד לא היית מוכנה לקבל את האהבה שהיא נתנה לך ??. מה שאת משדרת זה מה שאת מקבלת. זה לא משנה מי התחילה עם מי . במקרה שלך היא יזמה את הפגישה למה לא המשכת לזרום איתה ??? גם אני במקומה אם אני מרגישה שהצד השני עצור ולא זורם אני לא יודעת את הסיבה אם זה בגללי או בגללה, אני אבין שכנראה זה לא מה שחשבתי וימשיך ואז מה קיבלנו אהבה " קצרה" כמו שהגדרת.

למעלה