סיפור שקרה לי היום...

itaikadosi

New member
סיפור שקרה לי היום... אני גר בב"ש.. והיום בסביבות 15:00 הייתי בדרך לחבר והייתה איזה חבורה שלי ילדים שקראו לעברי "הלו" (שלום) ראיתי אותם הולכים עם שקי שינה.. שאלתי אותם מאיפה הם אז הם אמרו לי מדרום קוראיה וממש התלהבתי כי הרי הייתי שם לפני שנה וממש פיתחתי איתם שיחה הם הגיעו לארץ לטייל בשביל החוויה הם פשוט קנו כרטיס והיה להם ממש קצת כסף ופשוט מטיילים בארץ והם אמרו שהם מחפשים מקום לנוח בו.. אמרתי להם לחכות ונכנסתי לבית של חבר שלי והבאתי להם קולה קרה שישתו מסכנים מצאו להם מתי לטייל.. קיצור פיתחתי איתם שיחה הם חיפשו מקום שיוכלו לישון אבל ת'אמת בב"ש אין מקום שאפשר לישון בו עם סק"שים... הצטערתי שלא יכלתי לעזור להם יותר אבל נראה לי שהם הסתדרו.. הם היו ממש ילדים 15-16.. 2 בנות ו4 בנים.. הם אמרו שהם היו באילת ירושלים ועכשיו ב"ש.. ממש התלהבתי וממש יש להם אומץ להסתובב ככה בשביל ההרפתקאה. אז אם במקרה תראו אותם בעיר שלכם תארחו אותם ../images/Emo13.gif

evelina2010

New member
:) אתה יכול להיות בטוח שאם אני אפגוש אותם ברחוב אני לא מתכוונת לעזוב אותך לרגע.... אני גם בטוחה שלא תהיה לי בעיה לתקשר איתם כי גם אני בת 16 אולי אני גם אמצא לי בעל חעחעחעחעחע אהה ותודה ששיתפת :)

kiCkiC

New member
:) איזה יופי! חבל שלא הבאת להם איזה מייל אם הם צריכים עזרה במשהו... עכשיו צריך לחפש בב"ש חחחח

kiCkiC

New member
אולי זו התשובה??? הישרדות קוריאה: מאיפה צצו בקיבוצים עשרות ילדים קוריאניים עשרות ילדים קוריאנים פוזרו בצמתים ליד קיבוצים ויישובים באזור עירון, וגרמו לדאגה גדולה בקרב אנשי הקיבוצים, שגילו הכנסת אורחים המרשימה, אף על פי ששעות רבות עברו עד שנפתרה התעלומה סביב האורחים הלא קרואים לכתבה המלאה אז הם באשקלון עכשיו????? לידי???

MalkiNuna

New member
ענק מי שהיה בקוריאה וגם מי שמעורה בקהילת התושבים הקוריאנים בארץ יודע עד כמה הם נדיבים ומכניסי אורחים ולכן זה נראה להם כל כך טבעי, מה גם, הם כל כך לא חשדניים ונותנים לילדיהם הקטנים להסתובב בחופשיות בקרב אנשים זרים. אני ושותפתי למסע התלוצצנו לא פעם כי בארה"ב כבר היו חוטפים להם את הילדים. חבל שהם לא הסתובבו בהרצליה.

janggeunsuk

New member
ואייי!!!!! גם לי זה קרה...!!!! ב26.07 הגיעו למצפה רמון (אני גרה שם-שעה וחצי מב"ש) אבא,בן,ושלוש בנות...!!!!! אז אני ואחותי היינו בבריכה ופתאום אמא שלי באה אלינו לבריכה ואומרת שיש כאן קוריאנים.... אני ואחותי לא האמנו.. אז באנו אליהם.. הם חיכו ליד הבריכה... והם סיפרו לנו שאין להם כסף ושהם פה בטיול.. אז ישר אמרנו להם שיבואו אלינו.... נתנו להם לאכול, ראינו סרט, דיברו והיה ממש ממש ממש כיף...!!! אני עדין לא יכולה להאמין שהיו קוריאנים אצלי בבית!!! אז עכשיו אני שומרת איתם על קשר.... יום למחרת הם עזבו :(

MalkiNuna

New member
כל הכבוד כנראה מרוב ההלם וההפתעה לא חשבת לקחת מהם או למסור להם פרטים

למעלה