סיפור שנגע לליבי...

קרניר

New member
סיפור שנגע לליבי...

שלום לכולם, שמי קרן ואני חדשה כאן וכבר משתפת ומבקשת עזרה.... העזרה היא עבור בחורה צעירה, אחרי צבא, בת למשפחה חד הורית ומרובת ילדים, אמה מובטלת. הבחורה נכנסה להריון לא מתוכנן, לאחר מחשבה ארוכה וכמעט הפלה החליטו בני הזוג להתחתן ולהמשיך בהריון אמה והורי חברה מתקשים לעזור להם עקב מצוקת דיור ומצוקה כלכלית קשה מאוד. תשמח לקבל סיוע מכל סוג שהוא, החל מציוד בסיסי לה ולתינוקה ועד לעזרה בדיור. חשוב לציין שהבחורה עובדת כרגע בעבודה פיזית וככל הנראה לא תוכל להמשיך בה לאורך כל ההריון. תודה

שי ז.

New member
שלום קרן

אנא תני עוד פרטים כמו איזור מגורים, תאריך לידה משוער ומה בדיוק חסר.

קרניר

New member
שלום שי,

הבחורה גרה באזור המרכז, מעדיפה לכתוב במסר על עיר מגוריה ופרטים שעלולים לזהות אותה... היא אמורה ללדת בסוף ינואר תחילת פברואר. צריך כל מה שעולה בדעתכם... ממש אין להם כלום וכל דבר יכול לעזור. בגדי הריון עבורה, בגדים לתינוק/ת, דברים בסיסים לתינוק ועוד... כמו כן יש בעיה רצינית עם מגורים, לא יודעת אם יש איזו דרך לעזור אבל אין להם כל כך איפה לגור (בעיקר אחרי הלידה) אם יש עוד שאלות אשמח לענות

שי ז.

New member
אני מבין שכרגע אין להם מקום מגורים

משל עצמם כך שריהוט לעת עתה אין לאן להביא. אם את יכולה לפרט מידות בגדים אני בטוח שנוכל לארגן לה בגדים יפים וטובים. בקשר לחתונה לא לשכוח את ז'אנה המקסימה עם שמלות הכלה.

קרניר

New member
כרגע באמת אין להם מקום משלהם,

לגבי מידות לבגדים בשבילה אשאל. ואשמח לשמוע על ז'אנה לגבי שמלת כלה.

jole

New member
אז הנה אני סוף סוף מתפנה למחשב../images/Emo13.gif

יש אצלי כרגע שתי שמלות כלה ו3 זוגות נעלים-סנדלים לכלות. יש טבעת יפה שנתרמה ע"י דולפינה מקסימה מאומנות שימושית. פרט לזה יש לנו מאפרות וקוסמטיקאיות שמוכנות להכין את הכלה. תשלחי לי מה המידה של הכלה. לגבי בגדים לחתן, אני אצטרך גם את המידה, יש אפשרות שאולי אשיג טוקסידו. בכל אופן, נצטרך יותר פרטים. לגבי עזרה כספית, לצערי אין לנו משאבים כספיים, לכן חשוב שיהיו כמה שיותר פרטים על דברים שיש בהם צורך. אנחנו אוספים לכל כך הרבה אנשים שונים שמאד קשה כשכותבים- אין להם כלום, כי אצל כל אחד כלום הוא מושג שונה לגמרי. אז כשיש פריטים ממוקדים זה מסייע בידנו לעזור. מה שהנהגנו בפורום ואני מקווה שיהיה מקובל עליך, הוא שכאשר מגיעה אלינו בקשה לעזרה כל שהיא בדרך כלל מי שמביא את הקריאה לוקח "חסות" עליה ואז כל מה שצריך מתנקז דרכו והוא "אחראי" בעזרת כולנו כמובן לאותו מקרה. ומידי פעם לעדכן אותנו מה כבר יש ומה עוד חסר. כך אנו משתדלים לייעל את המערכת, למקסימום תוצאות. אז מחכה ממך למסר. לילה טוב

בוקר טוב קרן ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

אז כמו שכתבתי לך במסר, רצוי תמיד להכניס את ההודעות לכאן שכן את כבר רואה את הניצנים של התוצאות. לגבי החתן סוויטונית בוודאי עוד מעט תקרא את ההודעה וכמו שאני יודעת תדאג לו לטלית וכיפה. אפשר לנסות ולארגן מופע של זמרת האם יש פרטים לגבי מועד ומקום החתונה? פנינה

קרניר

New member
תודה לכן ואנסה לבדוק בדיוק מה חסר

כמובן שאקח תחת "חסותי". דברתי עם גיסתה (היא שבקשה שאעזור בנושא) יש צורך גם בריהוט לתינוק, על אף שעוד אין להם מקום לגור, מקוה שזה יפתר עד הלידה, בנתיים יש מקום לאחסן אצלה או אצלי דברים. בריהוט הכוונה למיטת תינוק, עגלה, אמבטיה וכרגע לא עולה בדעתי עוד אבל בטח יש... כפי שכתבתי ביגוד לאם ולתינוק, מתארת לעצמי שגם מוצצים, בקבוקים, מצעים למיטת תינוק, צעצועים... יש עוד רעיונות? כי אולי אני לא חושבת על הכל... בכל מקרה אדבר מאוחר יותר עם גיסתה ואבדוק מה בדיוק צריך. לגבי החתונה כנראה בתחילת ספטמבר, הבנתי שאולי יש קרובת משפחה שתרמה שמלה אבל זה עוד לא סופי, אעדכן גם לגבי זה. הם מצאו מקום לעשות בו את האירוע שכנראה יעשה להם הכל מאוד בזול, גם לגבי זמרת אשאל. שוב תודה, זה מאוד מחמם את הלב.

קרניר

New member
קצת עדכונים,

קודם כל המון תודה לכל המעונינים לעזור ולתרום... מסתבר שבנתיים גיסתה עשתה עבודת שטח טובה והשיגה די הרבה דברים: *סלון כלות תורם לה ללא כסף "דיל לכלה" שכולל שמלה, איפור ותסרוקת. *אופנת סגל תורמת חליפה לחתן ב-300 ש"ח. *נמצא אולם אשר הגיע איתם למחיר זול מאוד. *בשל הויתור שלה על הפלה עמותת אפרת תורמת לה מיטת תינוק ועגלה. כרגע אין ומאוד חשוב להם תפילין, טלית וכיפה. בגדי הריון עבורה, גובהה 1.50 מ', מידת מכנס 38. מעבר לכך אני נפגשת עם הבחורה בשבת ואחר כך אכתוב באופן מסודר מה הצרכים שלה להמשך... היא בחודש שלישי, האם נראה לכם מוקדם להתחיל לאסוף ציוד לתינוק? שוב תודה

מיטת התינוק כולל מזרון? אם לא

אני מוכנה לתרום מזרון תינוק חדש, כמו כן יש לי מעט מצעים, ביגוד ועוד ציודים לתינוק. למי לפנות?

שמלת כלה

אשמח להשאיל את שמלת הכלה שלי (אם המימדים מתאימים). גם אני התחתנתי בהריון (בסוף חודש שישי). ואשמח לעזור במה שרק צריך. מיצי.

קרניר

New member
תודה לך על הנכונות,

בנתיים שמלת כלה נתרמה. אני חוזרת על מידותיה של הבחורה- גובה 1.50 מ', מידת מכנס- 38. מאוד יעזרו בגדי הריון. ושוב לגבי ההמשך אכתוב ביום ראשון. תודה

בקשר לבגדי הריון אני אבדוק מה קורה

אפשר לפרסם גם בהורים לתינוקות, הנקה ..

שי ז.

New member
קרן, אם היא יכולה להגיע לאשקלון

יש פה מחסן בגדים ענק עם בגדים מכל הסוגים והמידות שנמכרים תמורת שקל אחד לבגד כשהם מתוקנים לפי הצורך, מכובסים ומגוהצים. אם אתם מאיזור המרכז אוכל לארגן חבילה משם לפי מידות שתתני לי ולהקפיץ למרכז.

יובל2

New member
יש לי קצת בגדי הריון ,,,

אבל אם הגובה שלה 1.50 אני לא בטוחה שהם יהיו טובים. יש לי שמלות קיץ וכמה זוגות מכנסים שמתכווננות לפי קצב ההשמנה
, הבעיה היא הגובה (אני ב-20 ס"מ יותר גבוהה).

יובל2

New member
יש לי קצת בגדי הריון ,,,

אבל אם הגובה שלה 1.50 אני לא בטוחה שהם יהיו טובים. יש לי שמלות קיץ וכמה זוגות מכנסים שמתכווננות לפי קצב ההשמנה
, הבעיה היא הגובה (אני ב-20 ס"מ יותר גבוהה).

קרניר

New member
תודה, אני אבדוק איתה כי היא לא

כל כך ניידת, אני מקוה שנצליח למצוא את הדרך להגיע. המידות שלה כפי שכתבתי קודם לכן: גובה 1.50 מ', מידת מכנס 38.

קרניר

New member
יקחו לי עוד כמה ימים להתארגן, מבקשת

סליחה. הבחורה לא הרגישה כל כך טוב היום ולכן לא נפגשנו.... ברגע שיהיו לי יותר פרטים אעדכן, שוב תודה לכולם

למעלה