סיפור שמח

פירואט1

New member
סיפור שמח

אח שלי היום הביא לי שקית עם אוכל שאמא שלי שלחה לי, היה לי בפנים ענבים, אפרסקים , אוכל שהיא הכינה, ושתי פרוסות לחם, זה ככ נחמד לקבל את זה, אני לא יודעת מה קרה לה פתאום... שאלתי את אח שלי לכבוד מה כל זה? והוא לא יודע... זה קצת עצוב לי כי זה מוזר לי, כי אני לא רגילה לדבר כזה ולא יודעת איך לאכול את זה, אז אמרתי לו לומר לה תודה רבה בשמי כי באמת התחשק לי פירות והתעצלתי לקנות לעצמי... זהו... אני בהלם... זה לא פעם ראשונה, לפני שנה בערך היא עשתה את זה גם פעם פעמיים, אבל אני עדיין בהלם... פירואט

Ofra m

New member
סיפור שמח אך

אני מרגישה קצת עצב ממך ולפי דעתי אימך מנסה לפתוח בפנייך איזושהי דלת אבל את ממאנת להכנס פנימה כי את עדיין חוששת ולא מאמינה ולא רגילה אולם בלומר לה תודה באופן ישיר ולא דרך אחיך יכולה לפתוח הזדמנות נפלאה בפנייך - ואם לא אז ניסית, חישבי מה כבר יכול להיות?

פירואט1

New member
נהההה נראה לך?

כבר הייתי בסרט הזה ככ הרבה פעמים, זה יעבור לה... מספיק שהיא תראה אותי... זה יעבור לה... הלוואי שזה היה ככ פשוט, ללכת אליה ברגע זה ממש... אבל לא, לא במציאות שלי... כבר חשבתי ככה וניסיתי את זה מספיק פעמים כדי לומר שלא, זה לא זה... אני אוהב אותה ואודה לה, ממרחק, שלא אפגע, לא שוב. ככה הכי טוב... אני אשלח לה את תודתי ואהבתי אליה בדרכים אחרות, במדיטציה וכו... זו דרך בטוחה יותר...

אדומה2

New member
גם אני חושבת ככה ../images/Emo45.gif

לא שזה נורא משנה מה אני חושבת, אני רק רוצה לחזק אותך מאוד בעמדה שלך. שמחתי מאוד לקרוא אותה, ואני חושבת שאת צודקת.

פירואט1

New member
למה?

למה את חושבת שזה לא נורא משנה מה שאת חושבת? זה מאד משנה לי ולכולן כאן... תרשמי הכל הכל...
ותודה

ymz

New member
קראתי את ההודעה שלך

שסיפרת על מה שעבר עליך בבית הוריך. אני לא יודעת איך לתאר את מה שהרגשתי, אני לא יודעת מה אומרים לילדה שעברה את הדברים הנוראים שתיארת. עם יד על הלב, האם את מרגישה מספיק חזקה בשביל הקשר איתה?

פירואט1

New member
מה פתאום...

אני לא חוזרת להיות איתה בקשר, זה פנטזיה מודחקת... שלפעמים אני נגעלת מהפנטזיה הזאת...

למעלה