סיפור של שבת

poziman

New member
סיפור של שבת

יום שבת, שבע וחצי בשדה. אני ועוד אחד, משתתפים באותו תדר ומטיסים אחד אחד. ואז, באמצע טיסה, פתאום אני מאבד שליטה על המאזנות, והטיסן מדי פעם מסתובב שמאלה או ימינה. לא עלה בדעתי שהוא יפתח את השלט שלו באמצע טיסה שלי, חשבתי שאלה היו רק מערבולות אוויר. לבסוף קלטתי את זה וצעקתי "תדר! תדר!" אבל הטיסן היה כבר נמוך, והיתה פגיעה ברצפה, נקרע קצת ציפוי כנף אבל שום דבר רציני, למדתי לקח, פעם הבאה לקחת את השלט של האחר. הטיסן "דזלר" עכשיו למכירה, עם מנוע os40fx. סה"ך 600 ש"ח.

על דבר כזה אני אומר...

"טוב שיש לי קורת גג להגן עלי מהגשם" (איזה סרט ישן מאוד שאדם ישן בתוך מלונה ויש מלא גשם בחוץ) או "טוב שיש לי שלט פוטבה עם סייף פיל, להגן עלי מאנשים לא אחראיים שפותחים שלט בלי לבדוק" (עומרי האוזר)

noam weissman

New member
סיפור של שבת

לפני מספר שנים היתי בארה"ב במסגרת העבודה. מה עושה טיסנאי בשבת, מחפש משוגעים אחרים. במקרה הגעתי לפינת חמד באמצא פארק ענק ויש שם משטח שבו מטיסים חברה בסופי שבוע. מה שרציתי להגיד שיש שם לוח גדול וכל אחד כותב עליו את התדר שלו. כל המכשירים מונחים ביחד ואין מצב שבו מישהו מטיס בלי לתאם אם האחר שבמקרה באותו תדר. להכין לוח כזה זה אולי 50 ש"ח. למה לא ללמוד מנסיון של אחרים. קנו לוח לבן וסט טושים מחיקים וקדימה. הלוח יעלה הרבה פחות מטיסן שבור. בהצלחה.

למעלה