סיפור שלי פרק 2

king kazabubu

New member
סיפור מקסים!!!!

אני קראתי אותו כבר... יש לנו גברת כשרונית בפורום!!
 

BLASTERx

New member
מה הקטע בינכם?

חברים או שאתם סתם שני חנונים שמתחבאים מאחורי מחשב? תפגשו!(אלה אם כן אתם פדופילם ואז אל תיפגשו..בעצם רק אם שניכם פדופילים זה בסדר).
 

Goggle Girl

New member
*מצביעה על הפיק*

תגובה לעניין או לא תגובה בכלל תודה. ומה שאנחנו עושים או לא עושים זה לא עניינך
 

BLASTERx

New member
יש משפט שאומר...

Dont shoot the messenger! למרות שאין לו שום משמעות למשפטים הבאים החלטתי להשחיל אותו עקב העובדה שאף אחד לא משתמש בו והוא הרגיש בודד. עכשיו ברצינות...אני סתם נחמד ... בן אדם שכזה אני, תמיד דואג לאחרים (דוחף את האף במילים אחרות). סתם נראה לי שיש משהו בינכם עם כל ההתחנפויות האלה שבורגר קינג או מה שמו משחיל לך כאן...Any way יכול להיות שאני טועה ואתם סתם ידידים קרובים(או משהו) ובמקרה שכזה הודיעו לי לפני שאני מנסה לחתן בין בני דודים(Re:או משהו). אני ישנה את התימה לקופידון.
 

king kazabubu

New member
אתה יודע מה זה פדופיל??

אין ביננו כלום. אני מעריך מאוד את רמת הידע של גוגל. ואני מדבר איתה באיי סי קיו. היא עוזרת לי עם הפיקים שלי ואני עוזר לה עם שלה. אני מאמין שהיא כותבת מעולה וזהו. אני גם חושב שגוהן מהפורום כותב נהדר רק חבל שהוא משאיר אותי במתח בסאגת התאומים... אין ביננו שום דבר וזה הכל. וזה בכלל לא במקום הערה כזו.
 

BLASTERx

New member
פדופיל(הגדרה):

סוטה משוגע שאוהב להסתכל על ילדים קטנים.
 

BLASTERx

New member
הגבול בין טיפשות...

לסתם השתטות דק מאוד...אני רואה שאין לך את היכולת להבדיל. להיות רציני אין לי בעיה. אבל להגיד לבן אדם שהוא טיפש זה פשוט לחצות את הקו ואין דבר שמעצבן אותי יותר מאנשים שמדברים ככה , כי בעצם זאת טיפשות לשמה.
 

BLASTERx

New member
קזבובו שמסבובו

אין לי מושג קלוש מה הגבול פה...אז זרקתי מילה, לא היית חייב להגיב אבל שקוף שזה הציק לך , אז היום , רק בשבילך... אונס ילדים קטנים. בכל מקרה מה הקטע שלכם? מה אתם תוקפים אותי פתאום? אני סתם פולט שטיות...אי אפשר לצחוק פה?
 

king kazabubu

New member
קודם כל וראשית...

אין דבר שמעצבן אותי יותר מזה שמישהו מתעסק לי עם השם. אם יקראו לו שמוליק במקום שלומי אני ארתח מעצבים. קזבובו זה השם האמצעי שלי ואני ממש שונא שמעוותים אותו. אז קבל הערה. שנית אתה לא יכול לזרוק כזה דבר לאוויר בלי לצפות לתגובה בחזרה. אני לא אומר שאי אפשר לצחוק פה. אבל זה לא במקום סתם לזרוק את זה. זה הכל. אני לא תוקף ולא נעליים. אם זה היה מפריע לי יותר הייתי פשוט מוחק את ההודעה. זה הכל.
 

BLASTERx

New member
השם האמצעי שלך זה קאזבובו?

ההורים שלך שונאים אותך או משהו?
 

king kazabubu

New member
או!

זה כבר הרבה יותר טוב..... הדורים מיושרים!!! אני מושיט את ידי לשלום
אתה מקבל אותה?
 

king kazabubu

New member
למזלך הרב מאוד...

השם האמצעי שלי הוא לא קזבובו. הכוונה הייתה שאני מוכר בכל האינטרנט כמלך קזבובו ואין עוד אדם אחד בעולם שקורא לעצמו ככה. אז זה הפך לשם השני שלי. השם האמצעי שלי זה תומאס
 

BLASTERx

New member
לא הולך לי טוב עם הזמנים פה.

חשבתי שהתגובה עם המזלי אחרי התגובה שלי. קבל
.
 

king kazabubu

New member
יופי ../images/Emo13.gif

אני מניח שאני יכול למחוק את השרשור הזה... יותר נכון את הויכוח שבו... או שלמישהו אכפת?
 
למעלה